sobota, 20.november.2010 - 08:04

Umor v Mariboru nad gostilno Zlati Lev naj bi zagrešil Danilo Ž., znan po ljubosumju

Umor v Mariboru se je zgodil v masažnem salonu nad gostilno Zlati lev.

  

 

Gostilna Zlati lev, ki se nahaja na Vodnikovem trgu 4 v Mariboru, je znana po bogati ponudbi pripravljenih jedi, ki jih lahko naročite tudi prek spletnega obrazca.

 

Policija je v zvezi z umorom, ki se je zgodil nad gostilno Zlati lev v Mariboru, kjer je v masažnem salonu bila najdena mrtva 55-letna ženska, katero sta našla sin in hči, ki je po tragičnem prizoru stekla dol v gostilno in pretresena povedala, da ji je nekdo umoril mater in naj pokličejo policijo, prijela osumljenca. Osumljeni je Danilo Ž. (priimek lahko razberete na fotografiji njegovega domovanja na steni, ime in priimek sta “vklesana” v uničeno fasado).

Danilo Ž. je že stari znanec policije, saj je v preteklosti že poskušal moriti. In sicer naj bi poskušal umoriti moškega, h kateremu se je po končanju razmerja z dvema otrokoma preselila njegova nekdanja žena. Moški, katerega je zabodel z nožem, ni umrl.

Umor je poskušal izvesti zaradi ljubosumja, močnega čustva, ki zna zamegliti razum. Umori iz ljubosumja so sicer značilni za slovensko družbo, saj je ljubosumnost značilnost prebivalcev Slovenije. Velika večina umorov v Sloveniji, sploh družinskih, je posledica ljubosumnosti enega od partnerjev. Zgodijo se ponavadi po prekinitvi zveze med partnerjema.

Sicer so Danilu Ž. že dolgo tega umorili mater.

Danilo Ž. je bil precej poseben, saj se je hvalil, da ima potrdilo, da je nor in da mu zato nihče nič ne more.

No, tokrat ga je prijela policija, ki ga je tudi priprla, kar dokazuje, da je verjetnost, da je ravno on morilec, velika.



Značke prispevka:

Odgovorite