sreda, 3.marec.2010 - 06:10

Fašističnost stranke SDS bi morala resno zaskbeti vse demokratične silnice v državi

Nevarno prebujanje nacističnih in fašističnih idej v Sloveniji

 

Homofobija, ki jo zadnje čase zganja največja opozicijska stranka v državi, bi morala prižgati alarm v državi, saj lahko Slovenijo takšen način razmišljanja nekaterih pripelje v novi totalitarizem po vzoru nacističnega tretjega rajha

V Sloveniji se z rapidno hitrostjo prebujajo pronacistične in profašistične silnice, ki pomenijo za prihodnost Slovenije samo slabo. Če iz afere Patria potegnemo zaključke, da so to tudi izrazito kriminalni ljudje, nagnjeni h korupciji in totalni zlorabi oblasti za lastne koristi, potem je skrb še toliko večja. Gre za problem, da so se izrazito problematični osebki zavihteli na vrh slovenske politike in imajo tendenco k destrukciji moderne države v Republiki Sloveniji.

Med tovrstnimi osebki so tudi politiki iz vrst SDS-a.

Stranka SDS je že v preteklosti pokazala svojo naklonjenost nacizmu in sovraštvu, sploh nekateri poslanci v tej stranki. 

France Cukjati je že večkrat podal pronacistična in profašistična stališča, ki so za razvoj moderne države zaskrbljujoča

 

Če je še do pred kratkim branje domobranske prisege v čast Adolfu Hitlerju, ki jo je v parlamentu prebral SDS-ov poslanec France Cukjati, to prisego so pa brali domobranci leta 1944 na Hitlerjev rojstni dan v čast Adolfu Hitlerju, nemškemu kanclerju iz časa tretjega rajha, bilo moč razumeti zgolj kot neko kaprico nekega politika, ki očitno goji neka pronacistična čustva, pa so sedaj zadeve postale že bolj problematične.

 Domobransko prisego v čast Adolfu Hitlerju je v slovenskem parlamentu prav tako prebral ravno France Cukjati

Laži stranke SDS.

Kot je znano, se je stranka SDS na začetku svoje vladavine pohvalila z zakonom o registraciji istospolnih skupnosti, s katerim naj bi dala določene pravice homoseksualcem. Sedaj ta ista stranka enači homoseksualnost, pedofilijo in zoofilijo, isti politik iz te stranke pa navaja izjemno zaskrbljujoče besede, ki jih lahko opredelimo kot prokatoliški neofašizem, ko izjavlja, da delajo zakonodajalci medvedjo uslugo ljudem s tem, da se kot nekaj normalnega označuje homoseksualnost, pedofilija in zoofilija, dodatno pa pravi, da je homoseksualnost nenaravna in jo je moč skozi posebne psihiatrične terapije spreobrniti v zdravo heteroseksualnost. Vse izjave Cukjatija si preberite v magnetogramu 14. redne seje Državnega zbora Republike Slovenije z dne 2.3.2010.

Prvič. Nihče, razen bolnih glav v SDS-u, NSI-ju, SNS-u in SLS-u (ki takšne besede očitajo koaliciji) ne pravi, da sta pedofilija in zoofilija nekaj naravnega. To je čista laž nekaterih, ki jo izjavljajo predvsem pod vplivom afere Baričević, kjer je prišlo do zoofilije, ampak v nobeni povezavi s homoseksualnostjo, pa tudi s pedofilijo, ki je tudi sporna, ne. Gre za povezovanje s ciljem, da se demonizira oziroma ljudem priskuti določena skupina ljudi. Nekaj podobnega se je dogajalo v nemškem tretjem rajhu, kjer so Žide primerjali s podganami in na ta način spodbujali sovraštvo do njih, kar je na koncu vodilo v holokavst. Šlo je za načrtno medijsko in politično omalovaževanje posameznih ljudi, ki je vodilo v ukrepe zoper njih. Takšno nacistično prakso sedaj očitno ubira stranka SDS.

Isto se dogaja sedaj. Skozi zlorabe nekega tragičnega in precej obscenega primera (zaradi zlorabe psov), kjer je prisotna tudi zoofilija, se želi s povezovanjem vsega tega demonizirati tudi določene stvari, ki še zdaleč niso takšne, da bi bile sporne.

France Cukjati (politik, ki je znan po izrazitem zagovarjanju slovenstva in Slovencev, čeprav ima priimek, ki vsaj nam zveni zelo albansko, če mimogrede pokomentiramo tudi njegov priimek, ker se nam zdi zanimiv) ni edini politik, ki je podal izrazito homofobna stališča. Takšen je tudi vodja poslanske skupine SDS, Jože Tanko, ki je prav tako podal podobno izjavo.

Prav tako pa je podal podobno izjavo že pred leti minister za socialne zadeve iz vrst stranke NSI, Janez Drobnič, ki je rekel, da homoseksualnost sodi v resor zdravstva ne pa v njegov resor. Ni odveč pripomniti, da je fanatična nasprotnica homoseksualnosti tudi sedanja predsednica stranke NSI, Ljudmila Novak.

Tu gre za neke izrazito nevarne prokatoliške vzorce, ki jih izvajajo procerkvene profašistične silnice v državi, katere očitno podpira katoliška cerkev, zaradi česar bi Slovenija morala sprejeti določene aktivnosti, ki bi onemogočale širjenje sovraštva v državi.

Še nekaj bomo povedali. Prodomobranske silnice v državi želijo skozi napadanje komunizma in skozi poudarjanje slabih stvari v njem, otresti se lastne krivde za kolaboracionizem z nacizmom in fašizmom.

Dogaja se sprevržena logika rehabilitacije zločinskih organizacij iz tretje svetovne vojne, ki bi v sedanjem času obveljale za teroristične organizicije (domobranstvo, belogardizem, sorodne organizacije v sosednjih državah so ustaši, četniki).

Želi se rehabilitirati zločinske organizacije iz druge svetovne vojne skozi demonizacijo komunizma, ki sicer je imel slabosti v primerjavi z demokracijo, a še zdaleč ne takšnih, kot mu jih želijo pripisati simpatizerji ali potomci domobrancev in belogardistov. Gre za načrtno demonizacijo komunizma s ciljem lastne rehabilitacije.

Prav pošastno je dejstvo, da takšne silnice v državi dobivajo na popularnosti.

Čudimo se sicer, kako EU sploh tolerira, da ima Slovenija od osmih kar 4 poslance, ki izvirajo iz stranke, kjer je njihov politik bral domobransko prisego, ki je bila napisana v čast Adolfu Hitlerju, in ki odkrito govori o tem, da je homoseksualnost bolezen, ki jo je potrebno zdraviti, po vrhu je pa ta človek še zdravnik.

Slovenija se resnično razvija v zelo nevarno smer. V smer fašizma, v smer nacizma, v smer prokatoliškega totalitarizma.

Grešni kozli so pri nekaterih ljudeh že najdeni, pričakujemo lahko samo še odprtje novodobnih koncentracijskih taborišč, recimo nekih ustanov, ki bi služile za spreobrnjenje homoseksualcev v heteroseksualce. Potem pa bi verjetno sledile tudi druge skupine prebivalstva, ki ne bi bile po volji stranki SDS.

Naraščanje fašističnih idej v Sloveniji je skrajno problematično. Gre za nevarno, zelo nevarno razvijanje stvari v državi. Če bodo profašistične silnice zavladale Sloveniji, bo to za moderen razvoj države katastrofalno.

Toleranca do takšne sovražnosti, kot jo premorejo nekateri na desnici, je izjemno nevarna.

Tako sovražne politične stranke bi bile zelo slaba alternativa obstoječi politični oblasti. Upamo, da bo sedanja oblast postala trdna, alternativa tej oblasti je namreč več kot zlovešča. Alternativa tej oblasti, če je to slovenska opozicija, bo očitno novodobni fašizem, ki bo načrtno spodkopaval posamezne ljudi.

Slovenija bo padla v nek procerkveni totalitarizem.

Evropska unija je že enkrat prišla preverjat stopnjo homofobije v Sloveniji. Ali bo morala spet priti?



Značke prispevka: ,

Odgovorite