sreda, 29.december.2010 - 12:29

Seksualna afera pretresa slovenski parlament. Prostitutke, pištola in grožnje s smrtjo novinarju.

Politiki iz slovenskega parlamenta naj bi zahajali k prostitutkam, nekateri celo v paru. Novinarju, ki raziskuje zgodbo, grozijo s smrtjo. Glavni zvodnik obsojen na devet let zaporne kazni, a pritiski na prostitutke in vse, ki kaj vedo, se nadaljujejo.


V Slovenijo na velika vrata prihaja še ena seksualna afera. Ta afera je povezana z aretacijo zvodnika z vzdevkom Guzi, ki je zaradi kaznivih dejanj že obsojen. Dobil je devet let zaporne kazni, njegova partnerica in osebna tajnica pa je dobila pogojno kazen zapora.

V sami zgodbi je zanimivo, da naj bi seksualne usluge prostitutk uporabljali tudi nekateri slovenski politiki.

Zadeve obravnava novinar Tone Fornezzi, ki je razkril podrobnosti seksualnih srečanj dveh politikov s prostitutkami. Politika iz slovenskega parlamenta sta namreč hodila k prostitutkam v paru in od njih zahtevala marsikaj. Od ene sta zahtevala, da naj si obleče rožnate nogavice.

Prostitutke naj bi svoje VIP stranke zadovoljevale marsikje, pretežno po hotelih.

Zanimivo je tudi to, da je zvodnik vsem, ki bi karkoli povedali grozil s pištolo, ki da jo ima vedno pri sebi. Hvalil naj bi se, da je pokončal že šest ljudi, če bo potrebno pa da bo še koga.

Zadeve so še hujše, saj naj bi novinarju Nedeljskega dnevnika grozili. In sicer so mu zagrozili, da naj zažge vse dokumente, ki jih je prejel od slovenske policije (ki dokazujejo seksualno afero nekaterih poslancev), sicer bodo zažgali njega.

Sami pričakujemo od Pavla Gantarja, predsednika Državnega zbora Republike Slovenije, da temeljito preuči zadeve in pojasni, kdo od poslancev je bil vpleten v organizirano kriminalno vedenje, povezano s prostitucijo. Mislimo, da je prav, da v javnost pridejo tudi imena dveh politikov, ki sta v paru hodila k prostitutkam, da potešita seksualno pohoto.

Glede na to, da je prišlo do groženj novinarju, ki raziskuje konkretno afero, je to najmanj, kar bi moral storiti predsednik Državnega zbora Republike Slovenije.

Prav je, da se ve, v kakšne temne posle so vpleteni predstavniki ljudstva v Sloveniji.

Naj povemo, da se ne čudimo stvarem. Sami imamo tudi precej težav, odkar smo napisali nekaj člankov, sicer o nekem lokalnem gradbenem podjetju. Očitno je v Sloveniji v navadi pritiskanje na tiste, ki pišejo o nepravilnostih.

Dnevnik: Največja zvodniška afera v Sloveniji: Slovenski politiki v objemu prostitutk



Značke prispevka:

Odgovorite