nedelja, 23.januar.2011 - 11:42

Poslanka Eva Irgl ima novo simpatijo. Novemu prijatelju lepe poslanke je ime Sašo.

Eva Irgl se ukvarja tudi s športom. Tuje ji niso niti sklece.

V slovenski tabloidni reviji so objavili novico, da so Evo ujeli z novim spremljevalcem, ki sliši na ime Sašo.

Lepa Eva Irgl novice pred novinarji ni skrivala. Sicer je povedala, da so jo fororeporterji najbrž zasledovali, ko je šla v fitnes in jo slikali. Bolj v šali se je spraševala, ali si bo še upala na fitnes zaradi paparazzov.

Medijem je potrdila, da hodi v fitnes s prijateljem, kateremu je ime Sašo. On naj bi jo poklical, naj skupaj obiskujeta fitnes, saj da mu je samemu dolgčas. In Eva se je pozitivno odzvala na njegove klice po druženju. Eva je namreč prekinila zvezo s prejšnjim partnerjem Zmagom (ne, ni znani poslanec). 

V reviji Story so strnili glave in se vprašali, ali se bo, glede na dejstvo, da sta tako Sašo kot Eva samska, spletlo med njima kaj več kot le prijateljstvo. Sašo naj bi Evo celo poljubil, poslanka Eva pa je ob poljubu uživala.

Sicer je Eva rekla, da zaenkrat ni še nič na obzorju, rekla je, da je Sašo le njen prijatelj, s katerim se skupaj odlično ujameta in zabavata.

Več si preberite tukaj.  

Sicer je Eva znana tudi po tem, da je v času voditeljske kariere hodila s fantom Vanjo Aličem, frontmanom skupine Zaklonišče prepeva, znanem po precej levičarskem pogledu na svet. Tudi Eva je bila v tistem času težka rokerica. Po začetku sodelovanja s stranko SDS, pa se je vnesla, zapustila Vanjo Aliča in se podala v nove, bolj desničarske loge. Zaradi lepote je opažena tudi v parlamentu, tako pri levih kot desnih poslancih.  

Poslanci občudujejo lepoto Eve Irgl



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Žal posnetek, kjer so poslanci odgovarjali na vprašanja Denisa Sarkiča o lepoti Eve Irgl, ni več na voljo, ker je uporabnik You Tube-a, ki je naložil video, izbrisal svoj račun na You Tube-u, s tem pa so se izbrisali tudi vsi njegovi videoposnetki. Upamo, da se na Vest.si (Prepisani na vesti) tega zavedajo in da bodo video ponovno omogočili na vpogled javnosti. Gre za izjemno dober video in je prava škoda, da ga ni več na internetu. Sami smo zelo razočarani, ker videa ni več gor.

Odgovorite