ponedeljek, 4.julij.2011 - 22:50

Simona Dimic pravi, da je srečevanje s Pahorjem njena stvar

Simona Dimic je na dejstvo, da so jo videli, kako se je srečala z Borutom Pahorjem, rekla, da je to njena stvar.

Slovenija je država, ki je ohranila precej udbovskih elementov. Že navadni ljudje menijo, da se lahko vtikajo v življenja drugih, jih zasledujejo, oprezajo za njimi in jih celo fotografirajo ter gledajo s kom se družijo, s kom gredo na kavo in podobno (seveda imajo to “čast” samo izbranci, ki so zanimivi za zalezovanje). Poznamo občutek.

Očitno Simona Dimic ni izjema. Po tem, ko je odstopila z mesta šefice Pahorjevega kabineta, so jo začeli zasledovati in gledati, ali se nemara še vedno privatno ne srečuje z Borutom Pahorjem. Ko so videli, da je temu res tako, so Pahorju takoj začeli očitati, da ima Dimičeva še vedno vpliv nanj.

Tiskovni predstavnik Pahorjeve vlade je na te udbovske prijeme odgovoril, da je prav, da se ljudje videvajo tudi zasebno, tudi če so se njihove karierne poti razšle.

Simona Dimic pa je rekla. To je moja stvar.

Njen stavek sovpada z refrenom pesmi Severine – To je moja stvar.

Severina – To je moja stvar

Nekateri slovenski državljani bi se res lahko odvadili zasledovanja drugih ljudi in igranja nekih Sherlockov Holmesov. Če je za novinarje takšno početje še razumljivo, pa za navadne nebodijihtreba osebke ni. Žal pa so nekateri takšni bedniki, da to počnejo čisto brez slabe vesti. Več kot očitno je morala v tej državi postala drugotnega pomena.

Finance: Dimičeva o srečanju s Pahorjem: To je moja stvar



Značke prispevka:

Odgovorite