sreda, 6.julij.2011 - 23:17

Umor poštne uslužbenke: Ali del policistov in tožilcev v Sloveniji koketira s kriminalnim podzemljem?

Učinkovitost organov pregona žal peša. To se vidi v povečanem številu kriminalnih dejanj, sploh takšnih z elementi nasilja.. Ali je problem tudi v izpostavljenosti policije vplivu lokalnih mafij?

V Sloveniji so nekateri mediji že podali nekaj informacij o tem, da so nemara nekateri policisti povezani z lokalnimi mafijami. Seveda ne vsi, ampak nekateri.

Gre za tematiko, ki si jo malokdo drzne odpreti, predvsem zaradi maščevalnosti slovenskih organov pregona. A vendarle te informacije po kapljicah pridejo v javnost.

Tudi tokrat je v javnost prišla informacija o povezanosti hudega kriminalca s policijo.

In sicer naj bi morilec poštne uslužbenke v Kresnicah imel intimno razmerje s slovensko kriminalistko. Ko je opravil dva ropa, pri čemer je pri enem ropu do smrti ustrelil poštno uslužbenko, naj bi zbežal v zavetje doma svoje intimne partnerice, ki je bila kriminalistka.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi se po kaznivem dejanju celo skupaj zabavala.

Po spletnih forumih so zaokrožile informacije, da naj bi kriminalistka ne imela čiste preteklosti.

Slovenska policija se bo očitno morala posvečati tudi iskanju morebitnih gnilih jabolk znotraj policijskih vrst. Ta zagotovo obstajajo, zato jih je potrebno eliminirati iz policije.

24ur.com: Tožilstvo in policija molčita

Dossier korupcija: Želi generalna policijska uprava z reorganizacijo nekaterih policijskih uprav prekiniti povezave policistov z organiziranim kriminalom?

Dossier korupcija: Ali je del slovenske policije povezan s kriminalnim podzemljem?



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Uslužbenko, h kateri se je po umoru zatekel morilec, so odpustili. Ta pravi, da je žrtev podlih igric znotraj policije in da so jo odpustili zato, ker je pred časom opozorila na korupcijo med njenimi policijskimi kolegi.

    Kriminalistka naj bi opozorila, da se nekateri policisti ukvarjajo s kriminalnimi dejanji in prejemajo podkupnine.

    Od takrat naj bi prišla na črno piko svojih policijskih kolegov.

    Delo: Po umoru poštne uslužbenke: kriminalistka žrtev 
podlih igric, trdi nepodpisani

  2. admin pravi:

    Zgodba je dobila preobrat. Kriminalistka naj bi bila tista, ki je delovala napačno. Policija celo preiskuje informacije, da naj bi kriminalistka preverjala profile kar 40-ih policistov in podatke o policistih morda celo posredovala kriminalnim združbam, kar bi lahko te s pridom uporabile.

    24ur.com: Preverjala profile policistov

Odgovorite