sobota, 23.julij.2011 - 21:14

Nesrečen konec zvezdnice Amy Winehouse. Našli so jo mrtvo na njenem domu.

Amy Winehouse je umrla

Amy Winehouse je bila pevka s specifično barvo glasu in izjemno dobrimi pesmimi, a imela je težavo. Borila se je z odvisnostjo od drog in alkohola, kar je močno vplivalo na njeno zdravje in psihično počutje. Zaradi odvisnosti je imela tudi težave v ljubezni. Vse to jo je peljalo v nesrečno spiralo propadanja. Dno je dosegla, ko so jo v Beogradu izžvižgali, ker na odru zaradi zadetosti ni dobro opravila svoje naloge. Njeni oboževalci so bili razočarani.

Danes so jo našli mrtvo na njenem domu. Imela je 27 let. Svet je izgubil problematično pevko, ki pa je obetala veliko. Kljub problematičnemu karakterju je bila izvrstna pevka, ki je pesmi pela s posebno otožno energijo, kar je bilo tudi nam zelo všeč. Sedaj je žal pokojna.

Nam najljubša pesem od te izvrstne pevke je bila Back to Black. In res. Amy Winehouse se je vrnila v črno. Res zelo žalostno. Amy je še ena oseba, ki v življenju ni okusila sreče, ampak je umrla nesrečna, nesrečna v ljubezni, nesrečna v karieri in nesrečna v življenju. Naj ji bo mirna duša.

Amy Winehouse – Back to Black


Amy Winehouse – Back To Black by goldrausch

Svoj čas smo pa “uživali” tudi v izjemni pesmi, ki sicer ni bila tako popularna, a nam je bila izvrstna. Gre za pesem Love is a losing game. Poslušajte to prečudovito otožno pesem, med petjem katere je potočila solze tudi nesrečna Amy Winehouse.

Amy Winehouse – Love is a losing game

Dnevnik: Pevko Amy Winehouse našli mrtvo na njenem domu



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    O Amy Winehouse smo pisali že v preteklosti.

    Forum Dossier korupcija: Težave slavnih

Odgovorite