četrtek, 4.avgust.2011 - 20:49

Je SDS penetriral v Davčno upravo Republike Slovenije?

V kolikšni meri je SDS penetriral v Davčno upravo Republike Slovenije?

V Sloveniji odmeva seksualna zveza med direktorico Davčne uprave Republike Slovenije, Mojco Cento Debeljak, in nekdanjim SDS-ovim državnim sekretarjem v Janševi vladi in sedanjim vodjo v odboru za finance stranke SDS, Andrejem Šircljem.

Njuno intimno razmerje je prišlo do izraza takrat, ko se je ugotovilo, da je Mojca Centa Debeljak napisala sporočilo za javnost kar na prenosnem računalniku svojega seksualnega partnerja, vidnejšega SDS-ovca Andreja Širclja.

Andrej Šircelj je najprej zanikal, da je elektronski dokument Mojce Centa Debeljak nastal na njegovem računalniku. Dodal je, da lahko vsakdo v lastnostih dokumenta napiše poljubno ime in da je nekdo zlorabil njegovo identiteto. Kasneje se je izkazalo, da to ni res. Namreč. Mojca Centa Debeljak in Andrej Šircelj skupaj delita posteljo, medtem ko se predajata mesenim užitkom. To je naš malo prozaičen opis dejstva, da sta intimna partnerja. Zato mnogi niso verjeli Šircljevim izgovorom, da je avtorstvo v dokumentu ponarejeno.

Kasneje je tudi SDS-ov funkcionar priznal, da je njegova partnerica Mojca uporabila njegov prenosnik za pisanje sporočila.

Igriva Mojca Centa Debeljak uporablja prenosnik svojega intimnega partnerja, funkcionarja stranke SDS.

Ob konkretni zgodbi se lahko vprašamo, v kolikšni meri je SDS penetriral s svojim vplivom v globino Davčne uprave Republike Slovenije prek intimnega razmerja med Mojco Cento Debeljak in Andrejem Šircljem. Upamo, da vpliv ni premočan. Ali pač?

Dnevnik: Šircelj se je odzval na Dnevnikovo razkritje: Nisem avtor dokumenta, partnerka je uporabljala moj računalnik



Značke prispevka: ,

Odgovorite