sreda, 17.avgust.2011 - 21:45

Zmago Jelinčič Plemeniti je bojda dobil investitorje za gradnjo letalskega muzeja

Bo Zmagu Jelinčiču uspelo zgraditi letalski muzej v obliki piramide?

Zmago Jelinčič Plemeniti se trenutno sooča s komisijo za preprečevanje korupcije, ki bo temeljito pregledala njegovo premoženje in premoženje njegove 30 let mlajše soproge zaradi nakupa parcele v vrednosti nekaj več kot pol milijona evrov na dražbi Mestne občine Koper.

A tokratna tema se ne bo dotikala tega primera. Ta primer naj razišče protikorupcijska komisija in o vsem obvesti javnost.

Tokrat nas zanima informacija, ki jo je posredoval Zmago Jelinčič Plemeniti v zvezi z letalskim muzejem portalu Pozareport.

Zmago Jelinčič je za Pozareport rekel, da je našel investitorje za letalski muzej, ki bo stal v Murski Soboti ali pa v Čakovcu na Hrvaškem. Jelinčič je rekel, da bo denar za gradnjo muzeja prišel iz ZDA in Rusije.

Zmago Jelinčič trdi, da je našel investitorje za letalski muzej, ki bo v obliki piramide po vzoru egiptovskih piramid, ki so Zmagu Jelinčiču zelo všeč.

Seveda je sedaj vprašanje, ali so investitorji resni, ali so zgolj izrazili naklonjenost in zanimanje za Jelinčičevo idejo, a je vse skupaj še v oblakih. Zmago Jelinčič bo moral svoje besede dodatno obrazložiti in podkrepiti s konkretnimi dokazi o obstoju zainteresiranih investitorjev.



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Čeprav smo rekli, da v članku ne bomo obravnavali primera nakupa koprske parcele za več kot pol mio evrov s strani Jelinčiča in negove 30 let mlajše žene Monike Zupanc Jelinčič, pa bomo zaradi aktualnosti teme in zaradi omembe tega primera na tem mestu poročali o obeh zadevah.

    Pozareport je pred zgornjim člankom objavil še dva članka na temo Jelinčičevega bogatega nakupa.

    Pozareport: Koprčani. Parcela Jelinčiču, ker je pomagal preprečiti odcepitev Ankarana
    Pozareport: Monika kupila parcelo ob morju. Jelinčič pa, saj imam deset milijonov evrov

Odgovorite