sreda, 31.avgust.2011 - 13:35

Policisti iščejo svojega pogrešanega kolega. Bojijo se, da ga bodo našli mrtvega.

Policisti se bojijo, da bodo svojega kolega Bogdana Bradaškjo našli mrtvega

Pred štirimi dnevi je neznano kam izginil policist Bogdan Bradaškja, ki je služboval na področju novogoriške policijske uprave.

Bogdan se je s svojim avtomobilom zapeljal na makadamsko parkirišče v Velikih soških koritih pri strugi reke Soče. Vozilo je samevalo, Bogdana ni bilo od nikoder. Zato so policisti začeli iskalno akcijo. Iskalo ga je tudi do 70 ljudi, pa tudi gorski reševalni psi, a zaman. Z vsakim dnem iskanja policisti izgubljajo upanje, da bodo svojega kolega našli živega.

Dokler ne najdejo Bogdana Bradaškjo ali njegovo truplo, policisti prosijo vse, ki imajo morda kakšno informacijo, da pokličejo interventno številko 113 ali anonimno telefonsko številko 0801200.

Kaj je razlog za njegovo izginotje, še ni znano. Je to nesreča, kaznivo dejanje, samomor, nenadna smrt (recimo toplotni šok v vodi) ali pa je morda še živ? To bo pokazal čas.

NA ŽELJO KOMENTATORKE SPODNJI TEKST IZVZEMAMO IZ KONTEKSTA ZGORNJEGA ČLANKA (6.9.2011 ob 08:20):

V Sloveniji vsako leto pogrešajo kar nekaj ljudi, žal mnoge najdejo mrtve.

Sicer je zelo veliko pogrešanih (polovica) iz prevzgojnih domov (kjer mladoletni prestopniki pobegnejo na prostost,a se tudi vrnejo, ti “svinjajo” policijske statistike in jih potvarjajo, ker pogosto ne gre za prave pogrešane osebe, ampak za pobegle mladoletne delikvente, ki “gredo na izlete”.

24ur.com: Ste videli pogrešanega policista?

Radio Krka: V Sloveniji lani 782 pogrešanih

Delo: Več kot polovica pogrešanih iz vzgojno varstvenih zavodov



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Policist je tako kot vsak teden šel na tek. Imel je stalno rutino. Doma ga čakata žena in nekajmesečni otrok.

    Na podlagi teh informacij bi bilo nekatere vzroke morebitne smrti mogoče izločiti.

  2. Alja Bradaskja pravi:

    To, da je v Sloveniji vsako leto pogrešanih več ljudi, ter da mnoge najdejo mrtve,pa da je večina pogrešanih iz prevzgojnih domov in da le ti “svinjajo” policijske statistike in jih potvarjajo, ker so v resnici pobegli mladoletni delikventi, ki “gredo na izlete”…je nesmiselna (do)izjava k bistvu sporočila zgoraj…kot bi nekdo že vnaprej želel opravičiti trgedijo ali morda celo zločin, ter posplošiti še eno izginotje….seveda bo čas pokazal in upamo, da čimprej!!! …prosim, da nesmiselni opis odstranite iz konteksta, ker se sliši bizarno in razkriva surovost pisca.
    Hvala za razumevanje. Alja

Odgovorite