petek, 2.september.2011 - 16:19

Gobezdava Angelca Likovič je podprla podpisnike referenduma o družinskem zakoniku

Gobezdava Angelca Likovič je spregovorila o družinskem zakoniku

Angelca Likovič, katere značilnost je izjemna gobezdavost, je širši javnosti najbolj znana kot nekdanja učiteljica Janeza Janše in komentatorka v resničnostnem šovu Big Brother.

Angelca Likovič je tudi podpornica bizarne civilne iniciative za družino, katero vodi Aleš Primc. V ta namen je povedala svoje mnenje o družinskem zakoniku. Rekla je, da mora Slovenija zavrniti družinski zakonik, če hoče ohraniti Slovence takšne, kot morajo biti. Za zdravo Slovenstvo je edini garant po mnenju Likovičeve heteroseksualna družina. Dodala je, da sta narava ali Bog kaznovala homoseksualce zaradi njihove spolne usmerjenosti. Rekla je tudi, da je homoseksualce potrebno pustiti pri življenju, a da se jim otrok ne sme zaupati, saj bodo tudi njihovi posvojeni otroci postali homoseksualci, saj da zgledi vlečejo. To je ponazorila s statističnim dejstvom, da so tudi hčere mater samohranilk povečini samohranilke.

Angelca Likovič je še povedala, da je homoseksualnost v današnjem času in.

Simpatična Angelca Likovič je v preteklosti govorila tudi o Janezu Janši, katerega je poučevala. Rekla je, da je bil Janez Janša v preteklosti zelo nežen in plah fant, za katerega si nikoli ni predstavljala, da ima značilnosti voditelja. Je pa bil tudi zelo inteligenten, saj je njemu morala vedno dati dodatne naloge, ker je redne naloge naredil izredno hitro. Dodatno je imel Janez Janša v mladih letih zelo košate kodraste lase, skoraj afro frizuro.

Angelca Likovič je povedala, da je imel Janez Janša v mladih letih afro frizuro

Posnetek, kjer je to povedala, si oglejte spodaj.

Angelca Likovič o Janezu Janši



Značke prispevka:

Odgovorite