nedelja, 18.december.2011 - 11:43

Bodo 20-letnika, ki je skočil v ledeno mrzlo Savo, našli? V okolici Litije so zagledali truplo.

20-letnik je skočil v ledeno mrzlo reko. Še vedno ga iščejo.

20-letnik je s Tacenskega mostu skočil v ledeno mrzlo Savo. Skok mladega fanta v reko je videla njegova prijateljica. Po skoku v ledeno mrzlo Savo je sprožena iskalna akcija iskanja mladega fanta.

V okolici Litije naj bi videli neko človeško truplo v Savi. Mnogi se sprašujejo, ali ne gre morda za truplo mladega fanta.

Starši prosijo za pomoč pri iskanju pogrešanega 20-letnika.

Zakaj je mladi fant skočil v ledeno mrzlo reko, še ni znano. Tudi to, ali je šlo za samomor, morda zaradi nesrečne ljubezni, ali pa so bili razlogi drugje, ni znano. Čeprav je pa res, da se je sezona samomorov že začela. Depresivno vreme namreč zna povečati občutke obupa in ljudi pripraviti k črnim mislim.

Samomor z utopitvijo je le eden v nizu načinov storitve samomora. Pozimi, ko je mrzlo, je takšen način še bolj učinkovit, saj pride do hitre podhladitve telesa.

Po informacijah v medijih sodeč, je 20-letnik skočil v mrzlo Savo, ki pa ni bila le mrzla, ampak tudi deroča, zaradi česar je možnost za preživetje mladeniča še manjša.

A počakajmo do konca preiskave.

Na koncu podajamo še lepo in tudi precej depresivno pesem Cold Water, ki je ravno pravšnja za ta članek.

Damien Rice – Cold Water

RTV Slovenija: Mladeniča, ki je skočil v Savo, še iščejo

Žurnal: Iskanje bodo nadaljevali danes



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Truplo 20-letnika potuje po Savi naprej. Sedaj ga iščejo že na bregovih reke Save pri Zagorju.

  2. admin pravi:

    Starše 20-letnika, ki je skočil v ledeno in deročo reko Savo, počasi zapušča upanje, da ga bodo našli živega, in se počasi že pripravljajo na prezgodnjo izgubo svojega sina. Tudi reševalce zapušča upanje, zato tudi njihova preiskava ne bo nujno več tako intenzivna, saj intenzivne reševalne akcije potekajo zgolj v primerih, ko obstaja upanje, da bodo pogrešano osebo našli živo. Če pa upanja za preživetje osebe ni, pa se osredotočijo le na iskanje trupla, zaradi česar je intenzivnost iskanja manjša.

    Žurnal: Za družino 20-letnika upanje ugaša

  3. admin pravi:

    V KOČEVJU SE JE UTOPIL 17-LETNI FANT

    Novoletni večer je bil usoden za 17-letnika. Po poročanju časopisov je umrl zato, ker mu je zdrsnilo v ledeno mrzlo reko Rinžo pri zapornicah. Njegovo truplo so potapljači našli 50 metrov od padca v reko. V tem primeru naj ne bi šlo za samomor, ampak nesrečo.

    Radio Krka: FOTO: TRAGEDIJA NA PRVI DAN LETA: Utopitev 17-letnika iz Kočevja
    Slovenske novice: V reki Rinži našli truplo mlajšega moškega

  4. admin pravi:

    V Jernejevi vasi v občini Črnomelj so gasilci iz vode potegnili truplo 72-letnika, ki je skočil v reko Dobličico z namenom storitve samomora.

    Dolenjski list: Pogrešanega našli mrtvega

Odgovorite