sobota, 1.maj.2010 - 18:22

Ustanovitelj reda Kristusovi legionarji naj bi zagrešil hude zločine zoper Boga, kar je Vatikan ostro obsodil

OBSCENOST V KATOLIŠKI CERKVI: Kristusovi legionarji so se izkazali za obscene izprijence, ki so s svojimi spermiji zaplojevali ženske, kar je v katoliški cerkvi hud zločin zoper Boga.

Prikaz Jezusa Kristusa kot živega mrtveca

 

V Vatikanu so pretreseni nad odkritjem, da je ustanovitelj reda Kristusovih legionarjev vodil dvojno življenje in zaplodil celo tri otroke. Imel naj bi vsaj eno nezakonsko hčer in dva nezakonska sinova, dodatno pa je spolno občeval tudi z drugimi znotraj Kristusove legije.

Red Kristusovih legionarjev, ena izmed sekt znotraj katoliške cerkve, naj bi vodil politiko prikrivanja in molčečnosti, s čemer je ustvaril pogoje za vodenje dvojnega življenja, ki je bilo daleč od naukov cerkve. V redu Kristusovih legionarjev so prakticirali spolne prakse, ki so rezultirale tudi z rojstvom grešnih otrok (otrok, katerih očetje so katoliški duhovniki).  

Vatikan bo skrbno preveril delovanje reda Kristusovih legionarjev in raziskal, do kakšnih vse obscenosti je prihajalo v omenjenem katoliškem redu.

Več o šokantni obscenosti znotraj reda Kristusovih legionarjev, znotraj katerega je očitno prihajalo do seksualnih orgij katoliških duhovnikov, ki so rezultirale tudi z grešnimi spočetji otrok, si preberite tukaj.

Problem katoliške cerkve je v tem, da sama močno pridiga drugim ljudem, tudi takšnim, ki živijo zelo asketsko, recimo temu Kristusovo življenje, po drugi strani pa se kot največji izprijenci velikokrat kažejo duhovniki, ki javno pridigajo s primitivnimi nauki. Tu gre za izrazito dvojno moralo katoliške cerkve, zaradi česar ta postaja zelo nepopularna tudi med samimi verniki, saj je postala sinonim za zlagano moralo.



Značke prispevka: ,

Odgovorite