četrtek, 19.januar.2012 - 17:32

Zoran Janković vabi na kongres stranke Pozitivna Slovenija, ki bo v soboto, 21.1.2012, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani

Predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković vabi na kongres stranke, ki se bo odvijal v soboto, 21.1.2012, začenši ob 11. uri, na ljubljanskem gospodarskem razstavišču – v marmorni dvorani.

Pozitivna Slovenija vabi vse člane Pozitivne Slovenije, pa tudi tiste, ki še niso člani, pa jih včlanitev v stranko zanima, naj se udeležijo kongresa stranke, ki se bo odvijal 21.12.2012 ob 11. uri na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču v marmorni dvorani.

Če podamo celotno obvestilo:

Obvestilo na Facebook-u

Zoran Janković

Na kongres, ki bo v soboto, 21.1.2012 ob 11. uri, so vabljeni vsi. Tudi tisti, ki še niso člani stranke. Če se želite včlaniti, je potreben le osebni dokument +:) Vabljeni na Gospodarsko razstavišče – Marmorna dvorana!

 

Obvestilo na spletni strani stranke Pozitivna Slovenija

 

Kongres stranke Pozitivna Slovenija

16.01.2012

Vabimo vas na kongres stranke. 

Vabimo vas, da se nam pridružite na kongresu stranke Pozitivna Slovenija, ki bo v soboto, 21. januarja 2012, ob 11. uri v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča.

Na kongresu se bomo ponovno zavezali programu stranke in obljubam, zaradi katerih ste nam volivke in volivci zaupali največje število glasov.

Na kongres so vabljeni vsi. Tudi tisti, ki še niso člani stranke. Če se želite včlaniti, je potreben le osebni dokument. 

O vseh aktivnostih vas bomo obveščali tudi prek Facebooka in Twitterja.

Iskrena hvala za vaše zaupanje in podporo.

Obvestilo se originalno nahaja tukaj.

Na kongresu stranke naj bi predvidoma spremenili ime stranke. Namesto Lista Zorana Jankovića – Pozitivna Slovenija bi se stranka imenovala samo še Pozitivna Slovenija.

Na kongresu kot že zapisano pričakujejo še včlanitev novih članov, dodatno pa se bodo pogovorili, kako naprej po tem, ko je postalo bolj ali manj jasno, da bo mandatar za sestavo vlade najverjetneje postal Janez Janša.



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Kongres stranke Pozitivna Slovenija z dne 21.1.2012 si lahko ogledate v spodnjem videu.

    KONGRES POZITIVNE SLOVENIJE Z DNE 21.1.2012

Odgovorite