torek, 24.januar.2012 - 12:05

Prsata in z erotskim nabojem prepojena operna in pop pevka Alenka Gotar naj bi ujela SDS-ovega poslanca

Nekateri mediji domnevajo, da je Alenka Gotar s svojimi ženskimi čari uspela omrežiti SDS-ovega poslanca Franca Breznika.

Operna pevka, ki od nastopa na Emi s pesmijo Moj beli cvet raje prepeva pop glasbo kot opero, že kar nekaj časa preseneča z izrazito erotičnostjo v svojem glasbenem izražanju, zaradi česar bi jo lahko označili kot neko seksi operno pop divo.

Erotični videospot Alenke Gotar

Alenka Gotar za področje politike ne bi bila tako zelo zanimiva, če ne bi prišlo do ljubezenskega razmerja med njo in neznanim poslancem stranke SDS, kateri se obeta ponovna vladavina.

Alenko Gotar so sicer po poročanju Slovenskih novic povezovali že s številnimi znanimi moškimi. Tako so se že pojavljala ugibanja, da je imela razmerje s hokejistom Juretom Stoparjem, športnikom Milanom Kranjcem, nekdanjim precej razvpitim varnostnikom Danijelom Praštalom.

Sedaj se jo povezuje s širši javnosti neznanim poslancem Slovenske demokratske stranke Francem Breznikom.

Je poslanec Franc Breznik iz SDS-a novi izbranec bujne operne pevke?

Sicer je zanimivo, da je Alenka Gotar na volitvah podprla Zorana Jankovića, zato je vprašanje, kako bo funkcioniralo intimno razmerje med njo, kot podpornico levice, in Francem Breznikom kot SDS-ovcem. Ali bo ta politična nekompatibilnost dajala v njuno razmerje še več strasti?

No. Vsa razmerja z SDS-ovci se niso tako dobro obnesla. Brhka poslanka SDS-a Eva Irgl je namreč imela razmerje z revolucionarnim levičarskim pevcem Vanjo Aličem. Ko je vstopila v nov politični angažman s stranko SDS, je njeno razmerje z Alićem zaradi politične nekompatibilnosti razpadlo. Od takrat je še utrdila svojo desničarsko držo. Tudi to atraktivno poslanko SDS-a so povezovali z že nekaj moškimi.

Tudi SDS-ova poslanka Eva Irgl pogosto polni stolpce tabloidnih časopisov

V slovenski politični estradni sceni je sicer še nekaj razmerij, kjer bi lahko rekli, da se nasprotja privlačijo.

Slovenske novice:  Alenka Gotar (34) omrežila poslanca SDS-a?



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Na spletni strani SDS so predstavili intervju s širši javnosti neznanim poslancem te stranke Francem Breznikom, najbrž zato, da bi ga ljudje malo boljše spoznali. Zaenkrat ga poznajo le skozi domnevno razmerje s seksipilno operno divo Alenko Gotar. Intervju vsebuje številne informacije o tem poslancu.

    V intervjuju med drugim piše, da se je Breznik lotil samostojne preiskave letalske nesreče na Korziki, ki se je zgodil leta 1981 in terjala veliko smrtnih žrtev.

    SDS: Franc Breznik: “Če hočeš spremeniti svet, začni pri sebi.”

Odgovorite