torek, 28.februar.2012 - 17:12

MORBIDNO IZGINOTJE: V Novem mestu izginil 21-letnik iz bližine Dolenjskih Toplic. Nekateri se bojijo, da ga je umorila družba njegovega nekdanjega dekleta.

Jure Erjavec je pred dnevi izginil. Nazadnje je bil pri McDonalds-u v Novem mestu. 

 

V Novem mestu je neznano kam izginil 21-letnik iz Sel pri Dolenjskih Toplicah. Mladenič je parkiral svoj avtomobil znamke Renault Clio pri restavraciji McDonalds v Bršljinu. Od takrat se je za njim izgubila vsaka sled.

Jure naj bi svoj avto parkiral pri McDonaldsu v novomeškem Bršljinu

Nekateri problematizirajo vlogo nekdanjega dekleta izginulega mladeniča. Dekle naj bi po njihovem mnenju imelo problematično družbo. Fantu naj bi celo grozili.

Nekateri pri izginotju 21-letnega fanta sumijo fantovo nekdanje dekle, zaradi katerega naj bi mladeniču celo grozili. Bojijo se, ali ni nemara umorjen.

Je Jure Erjavec le kam odšel, ali se mu je kaj zgodilo? Je sploh še živ?

Radio Krka: Res nihče ne ve kje je Jure?

Radio Krka: FOTO: Jure pustil clia in odšel neznano



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Na Dossier korupcija smo prejeli žolčen odziv zaradi slike McDonaldsa in povezave nanj.

    Vsebina odziva je naslednja:

    • IME: sorodnica!!!!!!!!
      SPOROČILO:

      Ne vem ali je v tej sloveniji to mogoče kar se vi greste da oglašujete mcdonalds ob taki novici kot je ta da je mladenič pogresan!

      upam da se zavedate da ste bolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      lahko vas je sram!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      pogrešan je fant star 21 let, išče ga polovica novega mesta, vsi smo grozno zaskrbljeni, ker so sledi zelo slabe in verjetno res ni dobro, ker so vpleteni cigani!!!

      lahko vas je sram!!!!!!!!

      pomislite kako se počutimo vsi njegovi bližni ko upamo na najboljše potem pa na vaši strani najdemo tak oglas, tako glasbo in tak članek!!!!

      sremota, samo upam da vi ne boste nikoli v taki situaciji!!!!

    Zato smo se odločili zamenjati splošno sliko McDonaldsa s sliko McDonaldsa v Novem mestu.

    Glasbe pa ni nobene, ampak gre zgolj za izsek iz filma, ki ima simboličen pomen v smislu, da se lahko ljudem marsikaj zgodi.

    Ravno v tem konkretnem primeru so se pojavile celo zle slutnje, da se je nesrečnemu Juretu nekaj hudega zgodilo v povezavi z njegovim nekdanjim dekletom.

    Moramo povedati, da smo kar malo razočarani nad takšnim žolčnim odzivom na naš članek, ampak razumemo, da je to posledica trenutne prizadetosti svojcev pogrešanega.

    Ker smo pa bili izzvani, bomo tudi sami postavili nekaj vprašanj.

    Kar zadeva iskanje, spremljamo informacije o tem in vemo, da je bil Jure iskan na različnih lokacijah. A vprašanje je, ali je bil iskan v konkretnem naselju, ki se ga omenja. Ali je iskan na pravem mestu?

    Nekateri Jureta omenjajo kot izjemno dobrega fanta. Zanima nas, zakaj se je potem sploh družil z ljudmi problematičnega slovesa.

    Skratka. Kar nekaj odprtih vprašanj se pojavlja v primeru izginotja Jureta Erjavca. Tudi sorodniki bi lahko povedali morda kaj več o Juretu in njegovih povezavah s posameznimi ljudmi. Na kakšen način in zakaj je Jure Erjavec sploh prišel v stik z njimi? Zgolj prek svojega nekdanjega dekleta?

    Nekateri so dodatno rekli, da naj bi Jure zaradi groženj že šel na Policijsko upravo Novo mesto. Ali to drži. Ali je torej Jure zaradi nevšečnosti z določenimi posamezniki res že prej iskal pomoč na novomeški policiji?

    Odgovori na ta vprašanja nas resnično zanimajo.

  2. admin pravi:

    Sestavljanka se počasi sestavlja z novimi informacijami, ki pa so vse prej kot lepe. Pojavljajo se vprašanja, ali je bil Jure materialno izkoriščan. Omenjajo se tudi mamila, a ne v povezavi z Juretom.

    Očitno bi največ odgovorov dalo Juretovo nekdanje dekle in skupina, ki je zbrana okoli nje, vendar težava je v tem, da se tam, kjer bi bilo najbolj verjetno najti informacije o Juretovem izginotju, nihče ne upa, niti policija brez dodatnih okrepitev, mediji pa še manj.

    Slovenija ima področja, kjer pravni red Republike Slovenije ne velja oziroma se izvaja oteženo, ker se ga tam nihče ne upa izvajati zaradi telesne in življenjske ogroženosti, niti slovenska policija.

    Le upamo lahko, da je z Juretom Erjavcem vse dobro.

    To pa bo pokazal čas.

    Jure je sicer bil nazadnje viden v Bršljinu v Novem mestu 25.2.2012 ob enih. Tam je eno večjih shajališč zabave željnih mladih v Novem mestu. Potem je izginil. Na parkirnem mestu je še vedno ostal parkiran njegov avtomobil, katerega je policija izročila Juretovi družini.

    Kljub temu, da imajo nekateri zle slutnje, pa se zaenkrat na Jureta še ne gleda kot na žrtev kaznivega dejanja in se še vedno upa, da ga bodo našli živega in zdravega.

    Svojci, znanci in drugi dobri ljudje Jureta že intenzivno iščejo. V obupni situaciji, v kateri so se znašli, so za pomoč poprosili tudi bioenergetika, ki pa je rekel, da se Jure nahaja na področju Bereče vasi pri Metliki (?!).

  3. admin pravi:

    Je Jure Erjavec na dan izginotja dvignil večjo količino denarja in zakaj? So ga izsiljevali za denar?

    Slovenske novice so posredovale članek, v katerem so odgovori na nekatera vprašanja.

    Za nas nova je potrditev informacij, da je Jure Erjavec dejansko že iskal pomoč na novomeški policiji, a očitno neuspešno.

    Slovenske novice: Kje je 21-letni Jure?
    Slovenske novice: Na parkirišču ostal le Juretov clio

    Jure Erjavec, ki pri sebi nikoli ni imel kakšne večje količine denarja, naj bi dan, ko je izginil, prišel z večjo količino denarja oziroma naj bi ga dvignil na bankomatu.

    Nazadnje je bil opažen v kiosku za hitro prehrano (čez cesto od McDonalds-a), kamor pogosto zahajajo tudi mladi romskega porekla.

  4. admin pravi:

    Jure Erjavec je bil nazadnje viden, kako jé kebab v lokalu hitre prehrane

    Slovenske novice so v najnovejšem članku o izginotju Jureta Erjavca zapisale še nekaj zanimivih informacij.

    Jure Erjavec je kot rečeno bil nazadnje viden, kako jé kebab v lokalu za hitro prehrano Kebab Paša Pajzlc. Lastnik lokala si negativne publicitete in povezovanja z izginotjem nesrečnega Jureta sicer ne želi.

    V članku so omenjene tudi nekatere druge, že znane informacije, in sicer informacija, da nekdanje dekle Jureta Erjavca ni Rominja, ampak je doma iz Straže (ki velja za kraj, kjer je precej mamil, dasiravno gre tudi za kraj, kjer je soseska najbogatejših “Novomeščanov”, nekaj v stilu novomeškega “faraonskega naselja” Košenice v preteklosti), je pa skupaj z bratom živela v Žabjaku.

    Njen brat naj bi sicer sodeloval v ropu ljubljanskega zlatarja Antona Paplerja, ki je bil med ropom ustreljen v glavo in zato tudi umrl. Gre za dogodek, ki se je zgodil novembra lani in ima precej mafijsko zgodbo. In sicer. Organizirano kriminalna združba iz več mest v Sloveniji, od Gorenjske prek Ljubljane do Dolenjske, se je odločila oropati zlatarno. Pri tem so vsi imeli svojo zadolžitev. Eni so iskali primerno lokacijo za rop, ko so jo našli (zlatarno nesrečnega Antona Paplerja) so jo nekaj časa opazovali, da ugotovijo navade poslovanja zlatarne. Nato so se dogovorili, da gredo v akcijo. Eden izmed Romov, stanujoč v Žabjaku, je dal predlog, da bi rop izvedli narkomani, ki prebivajo v romskem naselju Žabjak. Ti so rop tudi izvedli, a Anton Papler se je roparjem uprl, zato so ga ustrelili v glavo, zaradi česar je tudi umrl. Več o tem si preberite tukaj.

    Slovenske novice pravijo, da je bojda eden od Paplerjevih roparjev brat nekdanjega dekleta (imena obeh (dekleta in njenega brata) so že znana, a jih ne bomo navedli), kar je zelo zanimiva informacija.

    Čeprav so pa Romi novinarju Slovenskih novic postregli s še nekaterimi drugimi govoricami. In sicer naj bi po določenih govoricah Jure Erjavec bil priča streljanju na nekdanjega romskega svetnika, do katerega je prišlo pred letom dni. Jure Erjavec je namreč večkrat zahajal v hišo v romskem naselju Žabjak, kjer naj bi se zadrževali narkomani neromskega porekla. Kaj je tam počel, ni znano. Je pa zanimiva fotografija hiše, v katero naj bi zahajal Jure Erjavec. Gre namreč za hišo, katere sliko so mediji objavljali tudi v primeru umora Antona Paplerja s pripisom, da gre za hišo, v kateri naj bi se zadrževali narkomani neromskega porekla.

    Skratka. Zadeve so postale kar zanimive.

    Slovenske novice: So Juretu pred izginotjem grozili?

Odgovorite