nedelja, 18.marec.2012 - 21:02

Nekdanji poslanec SNS-a Srečko Prijatelj je v zaporu odličen kuhar

Nekdanji poslanec Srečko Prijatelj je našel prijatelje tudi v zaporu. Svojim sojetniškim prijateljem pripravlja odlične jedi.

Nekateri rumeni mediji so se razpisali o razvpitem poslancu Srečku Prijatelju, ki je trenutno v zaporu na Dobu, kjer služi štiriletno kazen.

Srečko Prijatelj se je v zaporu očitno dobro znašel. Sprva se je namreč bal zase, bal se je, da ga bodo sojetniki kot poslanca zmerjali ali napadali, zato je želel kazen služiti v Kopru.

A očitno se je znašel. Drugi sojetniki namreč o njem govorijo samo pozitivno.

Še najbolj hvalijo kuharske sposobnosti nekdanjega poslanca Državnega zbora Republike Slovenije. Sojetniki pravijo, da Srečko Prijatelj zanje odlično kuha.

Srečko Prijatelj svojim sojetnikom kuha okusne specialitete. Kot je znano, mnogi v SNS-u za zaporno kazen Srečka Prijatelja krivijo kar Katarino Kresal, ki je tedaj opravljala funkcijo notranje ministrice. Tudi Katarina Kresal se je preizkusila v kulinaričnih sposobnostih. V njeno čast je profesionalni kuhar naredil posebno verzijo piškotov “domači prijatelj”, poimenovano kresničke po Katarini Kresal. Recept za kresničke dobite pri Katarini Kresal.

Sicer Srečka Prijatelja v zaporu obiskujeta soproga in njuni dve hčeri, tako da ima zapolnjeno življenje.

Očitno je Srečko Prijatelj tudi v zaporu uspel najti prijatelje, zato tudi na tem mestu podajamo izjemno pesem Natalije Kolšek, Hej Prijatelj.

Natalija Kolšek – Hej prijatelj, ti si fajn

Govori. se: Srečko Prijatelj: V zaporu je kuhar



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Ker je odličen kuhar, so ga premestili v polodprti oddelek zaporov na Dobu

    Srečko Prijatelj je dolgo časa moledoval, da ga pustijo na odprti oddelek zapora, tako da bi lahko med vikendi odhajal domov k ženi in hčerkama.

    Vodstvo zapora je dolgo časa prošnje, ki jih je dajala njegova žena, zavračalo, tokrat pa le popustilo, a ne v celoti.

    Domov ga še ne bodo puščali, bo pa kmalu verjetno prišlo tudi do tega.

    Srečko Prijatelj je za nagrado premeščen zato, ker dela v kuhinji zapora kot kuhar. Srečko Prijatelj slovi kot odličen kuhar, ki zapornikom kuha okusne specialitete.

    Dnevnik: Prijatelj za nagrado premeščen v polodprti oddelek zaporov na Dobu

Odgovorite