sreda, 2.maj.2012 - 00:25

Anton Rop naj bi bil zaradi afere masaže pod drobnogledom Evropske investicijske banke

Anton Rop se je zaradi afere masaže znašel pod lupo svojega delodajalca, Evropske investicijske banke.

Vir: EIB

Z malo zamude (zaradi prvomajskih praznikov) objavljamo izredno zanimive informacije iz afere masaže.

Anton Rop se je našel pod drobnogledom Evropske investicijske banke, ki želi imeti neoporečen kader, saj moraje banke graditi tudi na zaupanju s strani komitentov.

Zato naj bi po poročanju portala Slo-kronika.si, ki se sklicuje na visok diplomatski vir, začela potekati preiskava, ki bo pokazala, ali je Anton Rop primeren za podpresednika Evropske investicijske banke.

Ugotavljali bodo predvsem informacije o Ropovem obiskovanju sumljivih masažnih salonov in drugih lokalov, kjer bi se utegnila izvajati tudi prostitucija. Prav tako pa bodo preverili tudi informacije o tem, da je domnevno kupoval ponaredke Viagre, zaradi česar ga je ujela slovenska carinska služba.

Morda bodo preverjali še določene druge domnevne nepravilnosti tega nekdanjega predsednika vlade Republike Slovenije.

Sicer mu globoko zamerijo že odziv na poročanje medijev, ko je poročanje nekaterih medijev označil kot WC novinarstvo, na katerega potegne vodo.

Anton Rop ima težavo, ker se pogosto obnaša prepotentno.

Tudi dogajanje v parlamentu, ko je nahrulil Zorana Jankovića,tedaj direktorja Mercatorja, je to pokazala. Zoranu Jankoviću je namreč enkrat v parlamentu zabrusil, naj ne pozabi, da ga je na mesto direktorja Mercatorja postavila politika in sicer, da ga je postavil on.

Anton Rop o tem, da je on postavil Zorana Jankovića na mesto direktorja poslovnega sistema Mercator.

Bojda je celo slovenska vlada dobila namig, da razišče primer Antona Ropa.

Finance: Lahko Ropu viagre in masaže spodnesejo stolček v EIB?

Pozareport: Diplomati neformalno. Služba Toneta Ropa v evropski banki visi v zraku

Slovenske novice: Anton Rop zaradi Urške Čepin ob službo?

Slo-kronika: Diplomatski vir: »Če mislite, da v Sloveniji razkriti škandal Toneta Ropa ni dosegel ušes EIB in samih ustanov EU, se krepko motite!«

EIB: Anton Rop is new EIB Vice-President



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Anton Rop bo tožil Bojana Požarja zaradi afere masaže

    Anton Rop je napovedal, da bo vložil kazensko in odškodninsko tožbo zoper novinarja Bojana Požarja, ki je v svojem članku zapisal, da je maserka Marjeta povedala, da je na erotične masaže zahajal tudi Anton Rop.

    V zgodbi se sicer pojavljajo protislovne informacije. Marjeta B. po informacijah Žurnala namreč zanika, da bi Anton Rop hodil na erotične masaže, medtem ko Bojan Požar trdi, da je še dva dni nazaj, ko se je nazadnje pogovarjal z Marjeto B. ta še vedno zatrjevala, da je Rop hodil tudi na erotične masaže.

    Očitno so informacije kontradiktorne. Pojasni pa jih lahko maserka Marjeta B., znana tudi pod umetniškim imenom Jagoda.

    Zadeve bodo torej še zelo zanimive.

    Žurnal: Erotična masaža. Anton Rop bo tožil Bojana Požarja kazensko in odškodninsko

  2. admin pravi:

    Časopis Finance se je lotil afere masaže v delu, ki se nanaša na Antona Ropa.

    Tako so podali izjave treh ljudi:
    – Antona Ropa, omenjenega v aferi masaže
    – Andreja Toša, odvetnika Antona Ropa
    – Bojana Požara, novinarja, ki je Antona Ropa omenil v aferi masaže

    Finance: Kaj Slovencem sporoča evropski bankir Tone Rop
    Finance: Intervju: Vsaka dobra beseda našim bankirjem olajša pot do novega denarja
    Finance: Intervju: Tone Rop zdaj rešuje svoj položaj podpredsednika v EIB

  3. admin pravi:

    Marjeta B., maserka, ki naj bi po poročanju Bojana Požarja vpletla Antona Ropa v zgodbo o erotičnih masažah, je za nekatere medije zanikala, da bi se ukvarjala z erotičnimi masažami, zanikala pa je tudi prisotnost Antona Ropa na erotičnih masažah.

    Naj spomnemo, da je odvetnik Antona Ropa Marjeti B. zabičal, da mora zanikati vpletenost Antona Ropa v afero masaže, sicer jo bo tožil.

    Točno to: ZANIKALA Marjeta Burja: Nisem organizirala Urškinih erotičnih masaž

    Točno to: AFERA V nudenje erotičnih masaž hotela vpeljati tudi znane slovenske lepotice?!

    Nana Zenelli, alias Nataša Hegler, je sicer za Točno to povedala, da jo je Marjeta B. povabila k sodelovanju v masažnem salonu, a ko so ji na ušesa prišle informacije o posebnih masažah, je postala nezainteresirana za nadaljnje sodelovanje, saj da se z nedovoljenimi posli noče ukvarjati.

    Nana Zenelli je napisala knjigo o ločitvi med Urško Čepin in Alešem Čepinom z naslovom Prekletstvo v zlati kletki, kar je zelo vznejevoljilo Urško Čepin, zaradi česar se je ta potožila Danijelu Smidtu Danny-ju v oddaji Danny-jeve zvezde.

    Sicer Nana Zenelli brez zadržkov govori o svojem spolnem življenju.

    Nana Zenelli (Nataša Hegler) o seksu

  4. admin pravi:

    Peter Frankl, odgovorni urednik časopisa Finance, pravi, da je Anton Rop v svoji karieri sicer naredil marsikaj, tudi marsikaj dobrega, še posebej je Frankl izpostavil pokojninsko reformo.

    Peter Frankl je Antona Ropa označil kot človeka, ki simpatično tika vsakogar. A njegov problem naj bi bil po mnenju Frankla, da se Anton Rop zelo rad poslužuje groženj in psovk, ki jih izraža po telefonu ali v živo. Zato ga ne preseneča, da se je znašel v središču afere.

    Po mnenju Petra Frankla je Anton Rop žrtev svojega problematičnega značaja.

    Finance: Tone, ki ni postal Anton

  5. admin pravi:

    Marjeta Burja: »Ni vsak sovražnik, ki te poserje, in ni vsak prijatelj, ki te potegne iz dreka!«

    Marjeta Burja, oseba, katero je Bojan Požar označil kot vir, ki mu je povedal za to, da je Anton Rop obiskoval erotične masaže, sedaj zanika, da bi Bojanu Požarju kakorkoli omenjala, da Anton Rop hodi na erotične masaže.

    Svojo zgodbo bo Marjeta Burja predstavila v novi številki revije Nova, ki bo na kioskih v ponedeljek.

    Marjeta Burja je sicer na svojem Facebook profilu napisala pomenljivo zgodbico o ptičku:

    Poznate tisto, ko ptiček sredi zime pade na tla, ga poserje krava, torej ne zmrzne, pride maček in ga poje!!

    Nauk; NI VSAK SOVRAŽNIK, KI TE POSERJE IN NI VSAK PRIJATELJ, KI TE POTEGNE IZ DREKA!!

    To anekdoto je napisala 29.4.2012, v času, ko je bila afera masaže zelo aktualna.

    Sedaj bo potrebno videti, kako bo na zanikanje Marjetke Burja reagiral gospod Požar. Sam pravi, da ima dokumentirano izjavo osebe, ki v afero masaže vpleta tudi Antona Ropa, a ta oseba je sedaj vse zanikala.

    Kot zanimivost. Marjeta Burja je nekaj časa sodelovala tudi s prsato Oriano Girotto Cavazza pri urejanju portala za iskanje zasebnih stikov, Adam in Eva, a Oriana Girotto, nekdanja ljubezen veliko starejšega Borisa Cavazze, pravi, da je sodelovala zgolj v agenciji za zasebne stike, ne pa tudi pri masažah znanih in premožnih Slovencev.

    Marjeti Burja je odvetnik Antona Ropa sicer zagrozil, da če ne zanika vpletenosti Antona Ropa v afero, bo sodno preganjana. Odvetnik Antona Ropa sicer tega ne dojema kot grožnjo, ampak kot obljubo, ki je značilna za odvetniški poklic v Sloveniji. Torej. Če ne zanika izjave, ji odvetnik Antona Ropa obljublja, da jo bo tožil.

    Po »obljubi« Ropovega odvetnika je Marjeta Burja v medijih začela demantirati poročanje Bojana Požarja.

  6. admin pravi:

    Marjeta Burja: “Seks bomba Urška Čepin si je naredila dobro reklamo, jaz pa kot ranjena žival čepim doma vsa depresivna”

    Marjeta Burja je tudi za Slovenske novice zanikala, da je ona vpletla Antona Ropa v afero masaže. Pravi, da je masažni salon na Topniški ulici odprl oče Urške Čepin. Pravi, da ni vedela za to, da Urška masira tudi moška spolovila in jih tako spolno zadovoljuje. Dodaja še, da Antona Ropa nikoli ni videla na Topniški ulici (no, Antona Ropa se niti ne omenja, da je zahajal na Topniško ulico, po poročanju Pozareporta sodeč).

    Marjeta Burja sicer zanika, da je sodelovala z Nano Zenelli. Nana Zenelli je enkrat že povedala, da z Marjeto Burja ni želela sodelovati pri masažah, ker je bojda slišala, da ta opravlja posebne masaže, no, sedaj pa Marjeta Burja pravi, da ni imela nič z Nano Zenelli. Zgodba datira v začetek leta 2010, kjer se omenja welness center v okviru hotela Medno.

    Glede na protislovne izjave, je vprašanje, kaj je dejansko res, ampak po besedah Nane Zenelli (Nataše Hegler) naj bi welness center želeli najeti njeni dve kolegici, med njimi tudi Marjeta Burja, ki je takrat prirejala v hotelu Medno svojo rojstnodnevno zabavo, kamor je bila povabljena tudi Nana Zenelli, ona naj bi po dogovoru welness centru posodila zgolj ime za večjo prepoznavnost, ni pa imela s centrom nič. V tem centru naj bi po določenih informacijah prihajalo tudi do prostitucije. Nana Zenelli pa je rekla, da ima dva majhna otroka, zaradi česar nikoli ne bi imela “kurbišča”, torej bordela. Njeno sodelovanje v spacentru je padlo v vodo takrat, ko so ji na ušesa prišle informacije o tem, da je welness center morda tudi center, kjer naj bi se izvajala prostitucija.

    Več o tem si preberite v spodnjem članku:

    Lifestyle: Nana Zeneli: Kurbišča ne bi nikoli imela, ker sem mati dveh otrok

    Zanimivo je tudi to, da je Marjeta Burja povedala, da je odvetnik Antona Ropa, gre za razvpitega in premožnega odvetnika Andreja Toša, znanega iz tranzicijskih zgodb iz zgodnejših let mlade države Slovenije (predvsem iz zgodbe o Smeltu, kjer se mu obeta dober zaslužek), znan pa je tudi kot organizator pool party-jev na svojem luksuznem počitniškem domovanju v Portorožu, njej zagrozil s tožbo, še preden je Bojan Požar objavil članek. Bojan Požar je rekel, da ni Antonu Ropu nikoli povedal imena Marjete Burja, kar je po njegovem mnenju dokaz, da je Rop (in njegov odvetnik Toš) točno vedel, koga mora poklicati za demanti izjav.

    Pri konkretni zgodbi je torej res postalo vprašljivo, kaj je res in kaj ne. In ali so nekatere izjave posledica groženj, ki so v Republiki Sloveniji precej pogoste, sploh s strani odvetnikov.

    Potrebno je vedeti tudi to, da Bojan Požar zagotovo ne bi nečesa zapisal kar tako, če mu tega kdo ne bi povedal. Pomembno je vedeti namreč tudi to, da se je Bojan Požar pred objavo članka o Antonu Ropu posvetoval tudi s svojim odvetnikom Francijem Matozom.

    Ravno zaradi tega sami sumimo, da je demanti Marjetke Burja morda pogojen z ustrahovanostjo s tožbo. Morda se je ženska začela bati, da jo bodo določeni odvetniki sodno zmleli, kar v Republiki Sloveniji ne bi bilo nič nenavadnega, glede na to, da so očitki podani zoper politika iz politične levice, znano pa je, da je slovensko sodstvo (in velik del slovenskega odvetništva) kompatibilno s politično levico.

    Skratka. Vprašati se je potrebno, ali se Marjeta Burja počuti ustrahovano. To je vprašanje, ki bi ji ga bilo potrebno zastaviti.

    No. Marjetko Burja moti tudi to, da je Urška Čepin ne vabi na massage party-je, ki jih popularna slovenska starleta trenutno organizira po Sloveniji. O tem si lahko preberete tukaj in tukaj. Glede na to, da je Marjetka Burja končala tečaj reflekosterapije in švedske masaže, se počuti precej zapostavljeno.

    Slovenske novice: Marjeta: Branim Čepinovo in Ropa, kdo bo pa mene?

Odgovorite