ponedeljek, 7.maj.2012 - 17:44

V predoru Jasovnik se je še en voznik zaletel v zid odstavne niše. A pozor: Preživel je.

Še en voznik se je z visoko hitrostjo (130 km/h) zaletel v zid odstavne niše. A pozor: Preživel je trk.

 

V Sloveniji se je zgodilo kar precejšnje število prometnih nesreč, kjer so se vozniki z vso hitrostjo zaleteli v zid odstavne niše. V predoru Jasovnik se je takšna nesreča zgodila drugič. Prva se je zgodila decembra 2010, voznik je umrl. Več si preberite tukaj.

V zadnji nesreči, ki se je zgodila danes, se je 50-letni voznik z vozilom znamke Saab s hitrostjo 130 km/h zaletel v odstavno nišo predora Jasovnik. Vozil je v smeri proti Ljubljani.

Sicer se pri tovrstnih nesrečah vedno pojavljajo dvomi, ali je šlo za prometno nesrečo, ali morda za samomor. Zato je toliko bolj zanimivo, da je omenjeni 50-letni voznik nesrečo preživel. Voznik je doživel hude poškodbe, zaradi katerih ga bojda že operirajo v ljubljanskem kliničnem centru, a pomembno je, da je bojda izven življenjske nevarnosti.

Ko malo okreva po nesreči, bi bilo zelo dobro, da se ga povpraša o tem, zakaj se je zaletel v zid odstavne niše.

Slovenski mediji imajo izjemno priložnost dobiti informacije neposredno od preživelega. Sami bomo primer z velikim zanimanjem spremljali še naprej, saj nas zadeve v zvezi s prometnimi nesrečami v predorih po Sloveniji zelo zanimajo in jih sistematsko spremljamo.

Gre za res izjemno priložnost slišati izpoved človeka, ki je preživel trk v zid odstavne niše v predoru na avtocesti. Sami nestrpno pričakujemo, kaj bo bojda preživeli voznik imel za povedati. Upamo, da bodo slovenski mediji opravili svoje delo v tem primeru in javnost podrobno seznanili tudi z zgodbo omenjenega voznika.

Slo-kronika.com: Jasovnik: Trčil v odstavno nišo predora Jasovnik

Slovenske novice: FOTO: S saabom v Jasovniku pri 130 km/h v steno predora



Značke prispevka: ,

Odgovorite