sobota, 12.maj.2012 - 09:56

V predoru Trojane se je voznik s Cliom zaletel v odstavno nišo. Umrl je.

V predoru Trojane se je zgodila prometna nesreča. Vozilo Renault Clio se je ob hudem trku v odstavno nišo zmečkalo do neprepoznavnosti.

Nedavno tega se je v predoru Jasovnik zgodila prometna nesreča, v kateri se je voznik s 130 km/h zaletel v zid odstavne niše predora. Kljub vsem dosedanjim podobnim nesrečam, kjer so vsi vozniki izgubili življenje, bo ta konkretni voznik najverjetneje preživel, močno poškodovanega zdravijo v ljubljanskem Kliničnem centru in je bojda izven smrtne nevarnosti, ima pa hude telesne poškodbe. Več o tem primeru si preberite tukaj. Očitno je, da je edino v tem primeru voznik “imel srečo” in preživel.

Podobne nesreče so se zgodile še v predorih Kastelec, Dekani, Jasovnik. Vse s smrtnim izidom.

No. Sedaj, nedolgo tega, pa se je zgodila še ena podobna prometna nesreča. Tokrat prvič v predoru Trojane. Zgodila se je včeraj, malo pred polnočjo.

V trojanskem predoru se je smrtno ponesrečil voznik vozila Renault Clio, ki je iz neznanega vzroka zapeljal v zid odstavne niše z visoko hitrostjo. Vozilo je zmečkano do neprepoznavnosti, kar nakazuje tudi zgornja slika.

Kaj je voznika privedlo do tega, da je zapeljal  v zid odstavne niše, kot že rečeno, ni znano, so pa takšne prometne nesreče pogosto posledica izvršitve samomora.

Ta oblika smrti se je zadnja leta v Sloveniji kar uveljavila, od prve podobne prometne nesreče, ko si je 20-letnik odvzel življenje v predoru Kastelec. Od takrat se je zvrstilo še precej podobnih smrti v slovenskih predorih.

Žurnal: Trojane: Trčil v odstavno nišo in umrl

Slovenske novice: Lovše pokazal dobro voljo za smučarsko šampionko



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Voznik Clia je imel 24 let. V steno odstavne niše se je zaletel z nezmanjšano hitrostjo.

Odgovorite