petek, 30.november.2012 - 11:40

Tudi Hofer odpira novo trgovino v Novem mestu. V Žabji vasi pri Revozu. Otvoritev bo predvidoma 6.12.2012

Danes je v Novem mestu novost številka 1 otvoritev mega nakupovalnega centra Mercator Center v Bršljinu. V senci tega dogodka pa se Hoferjevi delavci v Novem mestu že pripravljajo na odprtje še ene trgovine v Novem mestu.

Nova trgovina Hofer se bo odprla predvidoma 6.12.2012. Trgovina je standardne velikosti, stacionirana pa je čisto zraven novomeške tovarne Revoz.

Še več. Parkirišče trgovine je povezano z mega parkirnim prostorom tovarne Revoz, kar pomeni, da je trgovina postavljena na strateškem mestu, saj bodo tam Revozovi delavci takoj po službi odšli po nakupih.

Delavci novomeškega Revoza bodo imeli trgovino Hofer čisto pri roki.

Trgovina je tudi v neposredni bližini križišča v Žabji vasi (nasproti Mesnega centra in Petrolove bencinske črpalke).

Kot je znano, je Novo mesto pred časom odprlo tudi Qlandio. Takrat smo v enem izmed članku napovedali tudi graditev novega Mercator Centra in tudi novih Hoferjev v Novem mestu. To se je sedaj tudi zgodilo.



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    OTVORITEV NOVE HOFERJEVE TRGOVINE V NOVEM MESTU

    V četrtek, 6.12.2012

    V Novem mestu se odpira še ena trgovina. V neposredni bližini novomeškega Revoza bo Hofer odprl že svojo drugo prodajalno v Novem mestu, katero odlikuje veliko število parkirnih prostorov v bližini. Otvoritev bo 6.12.2012. Kupce čakajo ugodne otvoritvene cene.

    Več si preberite tukaj. Spletna stran trgovine Hofer se nahaja tukaj.

Odgovorite