torek, 8.junij.2010 - 07:41

Slovenec učinkovito razstrelil svojo hišo s plinskimi jeklenkami

Plinske jeklenke, med ljudstvom pogosto imenovane kar plinske bombe, so očitno zelo učinkovito eksplozivno sredstvo, ki ga je moč primerjati z najučinkovitejšimi razstrelivi, pa še prosto dostopno je v prodaji pretežno na bencinskih servisih.

To je očitno vedel tudi nek moški, ki se je zaradi lastninskih sporov z bratom odločil razstreliti hišo, v kateri je živel. Sedaj je od hiše ostal dobesedno kup ruševin. Mnogi so bili naravnost presenečeni nad učinkovitostjo razstrelitve hiše, od katere ni ostalo praktično nič.

Kot eksplozivno sredstvo je uporabil več plinskih jeklenk, ki jih je kupil in jih aktiviral. Jeklenke so svoje delo opravile brezhibno.

Plinska jeklenka je zelo učinkovito sredstvo za razstrelitev hiše. Dodatno je prosto dostopna na vseh prodajnih mestih, kjer prodajajo plin.

 

 Vir slike: Forum Dossier korupcija

 

Lastnika hiše so že prijeli in ga zaslišali. On naj bi namreč že večkrat grozil z rastrelitvijo lastne hiše, v kateri je živel sam. Pri rastrelitvi hiše ni bil nihče poškodovan.

Rezultat učinkovite razstrelitve hiše si oglejte tukaj.



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Slovenski državljan, ki je učinkovito razstrelil svojo hišo s plinskimi jeklenkami, da so od nje ostale le še ruševine, je (zaenkrat še nepravnomočno) dobil dve leti in 4 mesece zapora, pri čemer se mu v omenjeno trajanje kazni šteje še obvezno psihiatrično zdravljenje na zaprtem oddelku psihiatrične ustanove. Sicer je bil “bombaš” že v preteklosti precej jeznorit. Ko mu je elektro izklopil elektriko zaradi neplačevanja računov za elektriko, je z bencinom polil električni drog in ga skušal zažgati.

    Dnevnik: Ker je lastno hišo pognal v zrak, mora za zapahe

Odgovorite