petek, 7.december.2012 - 08:10

France Cukjati prihaja nazaj

SDS vpoklicuje starejše občane za delo v politiki

Ali pomeni Cukjatijevo vnebovzetje nazaj v politiko, da se stranka SDS pripravlja na predčasne volitve?

SDS se je odločila vpoklicati Franceta Cukjatija nazaj v politiko. France Cukjati bo čez dobra dva meseca (15.2.2013) praznoval svoj sedemdeseti rojstni dan. France Cukjati je znan kot eden od SDS-ovih mitraljezcev, saj ima pogosto zelo oster, pa tudi umazan jezik. Ko France Cukjati zaigra na svoj ustni puškomitraljez namreč dvigne veliko prahu.


Franceta Cukjatija bi lahko označili za starejšega občana s puškomitraljezom namesto jezika

V SDS-u SO IZ OMARE POTEGNILI PRVI PUŠKOMITRALJEZ: Mobilizacijo Franca Cukjatija lahko zato razumemo kot strateško taktiko SDS-a pred morebitnimi novimi predčasnimi volitvami, Franceta Cukjatija pa kot človeško bombo za iritiranje trde politične levice. Morda želi SDS preusmeriti pozornost z drugih tem na temo o spremembah družinskega zakonika ter tako narediti uspešen politični spin. Bodo stranke levice nasedle?

Sedaj bo po imenovanju s strani Andreja Vizjaka postal član sveta za družino. Družbo mu bosta delala Aleš Primc in Tomaž Merše. Njihova skupna naloga bo sprememba obstoječega družinskega zakonika, ki po mnenju SDS-a mora postati bolj kompatibilen s Svetim pismom.

Še ena lepa cerkvena pesem za konec.

Aleluja! (Praise the Lord)

Več si preberite tukaj.



Odgovorite