sreda, 4.december.2013 - 02:25

Hrvaška jasnovidka Marta Marija: Slovenija bo leta 2016 izstopila iz Evropske unije. EU bo kmalu razpadla.

 Pretresljive napovedi hrvaške jasnovidke za Slovenijo in Evropsko unijo

HRVAŠKA JASNOVIDKA, KI JE DO SEDAJ ŽE VSE ZADELA, SLOVENIJI NAPOVEDUJE VELIKE SPREMEMBE

PRIZNANA HRVAŠKA JASNOVIDKA NAPOVEDUJE SKORAJŠNJI PROPAD EVROPSKE UNIJE. NA MESTU SEDANJE EU SE BODO TVORILE NOVE POVEZAVE DRŽAV, POLITIČNE IN FINANČNE.

Evropska unija se bo po mnenju jasnovidke začela trgati. Trenutni sistem Evropske unije bo propadel, Slovenija naj bi bila po vsej verjetnosti ena od držav, ki bo izstopila iz Evropske unije. Po izstopu iz EU se bo njeno stanje začelo popravljati.

Bo EU res kmalu razpadla?

Izdelava: Dossier korupcija

Jasnovidka Marta Marija Serdar je 26.3.2013 podala zelo zanimive napovedi za Slovenijo v naslednjih letih.

Kaj je povedala?

Če podamo nekaj osnovnih stvari:

Preteklo leto je jasnovidka Marta uspešno napovedala jesenske demonstracije, sodne procese zoper nekatere tajkune, zmago Boruta Pahorja na predsedniških volitvah in žensko na čelu vlade (Alenko Bratušek).

Svet se po njenem trenutno nahaja v čistilnici. Čiščenje sveta bo trajalo nekje do leta 2016. Da bi se lahko očistil, morajo sedanje politične strukture sestopiti s položajev.

Vse bolj bo na dan prihajala resnica, materialna sfera pa bo začela propadati.

Po očiščenju se bodo spet uveljavile boljše vrednote od sedanjih materialističnih.

Jasnovidka napoveduje, da ljudje v Sloveniji ne bodo mirovali, dokler se ne prečisti celotna politika.

Jasnovidka še pravi, da se bo Evropska unija leta 2014 znašla v hudi krizi, zaradi katere se bo kar gugala. Razlog bo dejstvo, da se bodo tudi številne večje članice EU znašle v hudi denarni krizi. Finance ne bodo ostale več v takšni obliki, kot so sedaj. Prišlo bo do ločitve med finančnim in političnim delovanjem EU.

Leto 2016 bo ključno leto za EU. Tedaj bo prišlo do precejšnjih sprememb. Nekatere države bodo izstopile iz Evropske unije, Tako bo izstopila Grčija. Med državami, ki bodo zapustile EU, bo po vsej verjetnosti tudi Slovenija, ki se bo vrnila k stari valuti slovenskemu tolarju.

Slovenija naj bi po hudih pretresih izstopila iz EU in ponovno začela uporabljati svojo valuto – slovenski tolar.

Bomo spet plačevali s tolarji?

Vir: Zlato-srebro.com

Ko bo Slovenija izstopila iz Evropske unije, se bo stanje v njej izboljšalo. Še več. Po izstopu iz EU bo Slovenija začela delovati zelo dobro.

Čeprav bo Evropska unija pospešeno razpadala, pa se bodo na njenem področju ponovno tvorila zavezništva. Nekatera bodo politična, spet druga finančna.

Ustanovili se bosta dve opciji, politična in denarna. Med temi dvemi opcijami bo potekala neke vrste borba za prevlado v Evropi.

Jasnovidka je sicer napovedala, da bo Slovenija izstopila iz EU. Ali je možno, da je mislila, da bo Slovenija izstopila iz Evropske monetarne unije? Torej, ali je mislila, da bo Slovenija spet šla na samostojno monetarno pot, obenem bo pa še vedno ohranila nekaj političnih zvez z EU. Ali bo torej Slovenija del politične opcije, kjer bi bile države le politično povezane, denarno pa bi ostale samostojne?

To sicer ni znano, saj je jasnovidka povedala, da bo Slovenija imela po izstopu iz EU status, ki je podoben Švici ali Monaku.

Za konec podajamo zanimivo opozorilo jasnovidke Sloveniji.

Jasnovidka opozarja, naj Slovenija NE razprodaja svojega premoženja in svojih podjetij.

Jana: Slovenci, otresli se boste EU. Sloveniji bo uspelo!



Značke prispevka: , ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Marta Marija Serdar je dne 26.3.2013 podala še nekaj napovedi za Slovenijo

    Še nekaj napovedi iste jasnovidke. Napovedi je podala v reviji Jana dne, 26.3.2013. Torej ta datum je bistven za razumevanje napovedi.

    Jasnovidka Marta Marija Serdar pravi še, da je za Slovenijo dobro tudi to, ker bo prišlo do velikih sprememb v pravosodju in policiji. Marta Marija pravi, da je osnova vsega, da se policija in pravosodje prečistita.

    Marta Marija pravi, da bodo v pravosodju velike težave, sploh potem, ko bo nekdo iz pravosodja odšel in nato se bo začel tam delati red.

    Podobno se bo zgodilo v slovenskem notranjem ministrstvu.

    Marta Marija je napovedala spremembe ustave v Slovenijil, ki da so nujne.

    Po njenih napovedih se bo vlada Alenke Bratušek uprla Evropski uniji, ko bo čas primeren za to.

    Vlada Alenke Bratušek se bo uprla EU, ko bo za to nastopil čas

    Upor vlade Alenke Bratušek Evropski uniji bodo ljudje sprejeli pozitivno. To bodo pokazali tudi na demonstracijah proti Evropski uniji.

    Slovenija se bo uspela otresti Evropske unije in stvari delati v veliki meri tako, kot si sama želi.

    Jasnovidka napoveduje, da bodo nekateri gospodarstveniki za rešetkami (eksplicitno je omenila le Igorja Bavčarja, ki pa da ne bo odsedel celotne kazni).

    Janez Janša bo po njenem mnenju vedno nekje med zaporom in prostostjo. Ko bodo pritiski nanj preveliki, pa se bo umaknil zaradi bolezni. Tej opciji (bolezni) se bo zatekel kot k rešitvi. Nato se bo nanj nekoliko pozabilo, a kasneje se bo spet zavihtel v politiko. Marta Marija ga vidi kot evroposlanca.

    Zorana Jankovića jasnovidka še vedno vidi na mestu župana Ljubljane. Še več. Ljudje bodo začeli opažati, da Janković ni tako negativna oseba, kot ga nekateri želijo prikazati, in da dela za dobro ljudi.

    Nova vlada Alenke Bratušek bo poskrbela za sistem javnih kuhinj za socialno ogrožene.

    Slovenski politiki bo pri doseganju ponovnega razvoja pomagal Milan Kučan, ki je po mnenju Marte Marije Serdar zelo pošten človek.

    Jasnovidka vidi še, da Slovenci jedo vse slabšo hrano, ki je kontaminirana s strupi. To naj bi vodilo v vedno več alergij in prezgodnje pubertete otrok. Slovenija se bo po njenem mnenju morala preusmeriti k proizvodnji bolj zdrave hrane.

    Poleg pridelave zdrave hrane se mora Slovenija obrniti še k turizmu in k lesni industriji. Pri lesni industriji opozarja na to, da Slovenija ne sme prodajati polizdelkov, ampak končne izdelke.

    Slovenija bo dobila izhod na odprto morje.

    Slovenija bo v naslednjem letu v procesu čiščenja. Vse, kar se je do sedaj uničevalo, se mora popraviti in Slovenija se mora prečistiti, sploh prečistiti slabih ljudi.

    Brezposelnost se bo v Sloveniji začela zmanjševati šele leta 2015 / 2016. V procesu čiščenja se bodo že začela odpirati delovna mesta, saj se bodo začele odpirati majhne obrti, tudi takšne, ki so že pozabljene.

    Marta Marija Serdar pa napoveduje tudi tragedijo. Na slovenskih cestah naj bi umrla neka pomembna javna osebnost in to na čuden način.

    Katera pomembna javna osebnost v Sloveniji bo umrla v avtomobilski nesreči na precej čuden način?

  2. Ludvig Roth pravi:

    zelo lepe napovedi….upamo, saj se čistimo v božji ljubezni…zaupljivo mirni in haležni ostanimo….

  3. delavec pravi:

    ko so očitki nekaterih,da smo delali samo za Beograd,zdaj pa vidimo da res delamo za UN,da imajo slovenskega hlapca,ki pa mislim,da se ne bo dolgo tako ponižno pokoraval,da bi se te napovedi jasnovitke res uresničile!

  4. tihomir pravi:

    Marti Mariji se je lepo sanjalo.
    Dalmatinci bi temu povedali:
    “Ča se babi *tilo, to se babi snilo!

    Raje bi vedel, da nam napove 7 številk lota, pa bi s polnim zadetkom lažje reševali stanje v Sloveniji.

  5. Zmaga pravi:

    ga. Marta Marija, kaj naj rečem: Iz vaših ust v božja ušesa. Srečno.

  6. nikec pravi:

    Beseda je vredna pohvale …če ji sledi dejanje ….

  7. Tone pravi:

    Za stanje v Sloveniji ni kriva EU, pač pa lakomnost in požrešnost vodilnih ljudi. Iz hrvaške strani pa za Slovenijo še nikoli ni prišlo kaj dobrega, saj so njihovi politiki iz enakega testa kot naši, podkupljivi in škodoželjni. Zato noben dogovor z njimi ni možen. Jasnovidka naj raje pometa pred svojim pragom!

  8. Tomi pravi:

    Upam da ima prav to je nujno potrebno

Odgovorite