sreda, 14.julij.2010 - 05:48

Janković opozoril na dvoličnost SDS-a glede stadiona v Stožicah

Zorana Jankovića žalosti nagajanje SDS-a pri gradnji športnega parka Stožice, saj meni, da je projekt potrebno podpreti. Stranko SDS je opozoril, da je svoj čas tudi sama podpirala financiranje projekta.

Stranka SDS je že precej znana po tem, da je zelo različna v svojih odločitvah odvisno od tega, kje se nahaja, ali na oblasti, ali v opoziciji. Tudi tokrat se ni izneverila sami sebi, saj ljubljanskega župana Jankovića na vse pretege želi očrniti glede stadiona v Stožicah.

Zoran Janković pravi, da se mu zdi to nerazumljivo, saj da je SDS, ko je bila na oblasti, sprva celo namenila 10 mio evrov denarja za stadion, ki ga je potem odtegnila, črtala iz proračuna.

Sedaj pa SDS želi preprečiti, da bi se porabil evropski denar (8 mio evrov) za te namene. Jankoviću se zdi to sporno, saj meni, da je pametno, da država namesto, da pusti, porabi osem milijonov evrov za te namene.

Jankovič je SDS opomnil, da denarja ne bo dobil on, ampak mestna občina, katere župan je, in da bo denar porabljen izključno za projekt izgradnje novega stadiona oziroma športnega parka v Stožicah.



Značke prispevka: ,

Odgovorite