petek, 31.januar.2014 - 07:02

Vsi intervjuji Jožeta Colariča

Jože Colarič je pri slovenskih medijih precej priljubljen za dajanje intervjujev

Opomba: Originalno sliko iz Wikipedije smo predelali. Popravili smo osvetlitev na zenici desnega Colaričevega očesa, saj v originalu na prvi pogled izgleda, kot da bi imel Colarič na očesu sivo mreno.

V času velike gospodarske krize v Republiki Slovenijo se mediji očitno radi spomnijo na intervju povabiti direktorja trenutno najuspešnejšega podjetja v Sloveniji. To je Jože Colarič, ki je tudi najbolj plačani manager v državi, ki letno prejme vrtoglavih 724.000 evrov bruto plače.

Ker tudi nas zanima, kaj ima za povedati Jože Colarič, smo se odločili zbrati zadnje intervjuje medijev s tem gospodarstvenikom.

Seznam bomo sproti dopolnjevali z novimi intervjuji, saj Colariču očitno intervjuji kar ustrezajo, glede na to, da se nanje rad odziva.

Jože Colarič se v intervjujih pogosto dotakne tudi stanja v Sloveniji, za kar pa po našem mnenju ni najbolj verodostojen, saj je njegovo podjetje Krka d.d. preveč ločeno od preostanka Slovenije in ne deli iste usode kot preostalo slovensko gospodarstvo. Zakaj smo mnenja, da Jože Colarič ne more govoriti o stanju v Sloveniji, smo podrobneje opisali v našem kritičnem komentarju, ki si ga lahko preberete tukaj.

Seznam nedavnih intervjujev Jožeta Colariča za različne slovenske medije:

 

 

 

 

 

 

 

 



Odgovorite