nedelja, 1.avgust.2010 - 13:48

Specialec slovenske policije zaradi nesrečne ljubezni storil samomor s službeno pištolo

 Specialci slovenske policije so ponavadi pripravljeni na najtežje izzive in so kos še tako stresnim situacijam, a nesrečna ljubezen lahko sproži tako močna čustva, da še tako močne osebe lahko pokleknejo pod silno težo čustev ter si odvzamejo življenje. To se je zgodilo nesrečnemu policijskemu specialcu, katerega je zapustila ljubljena oseba, kr ga je pripeljalo do odločitve, da na tem svetu več ne more živeti.

Vir: Slovenska policija

Zaradi številnih drugih informacij je v maju tega leta nekako neopaženo šla mimo novica o samomoru specialca slovenske policije, ki je storil samomor s strelom v glavo.

Specialec slovenske policije je storil samomor zaradi nesrečne ljubezni. Bil je nesrečno zaljubljen v mater svojega 13-mesečnega otroka, ki ga je zapustila in tako spravila v takšen obup, da si je na koncu sodil.

Ubil se je s službeno pištolo. Ubil se je pred domom svoje nesrečne ljubezni, a v šaržerju je imel le en metek, zaradi česar gre domnevati, da je bil njegov cilj že na začetku, da stori zgolj samomor.

Na policiji so vedeli za težave specialca zaradi neuslišane ljubezni, a niso reagirali na njegovo stisko. Oziroma. Poklicali so ga na pogovor, vendar je nesrečni specialec uspešno prikrival svojo žalost in trpljenje, zaradi česar niso prepoznali, da bi si lahko utegnil odvzeti življenje.

Žurnal: Specialec si je v Tržiču sodil sam

Žurnal: “Policistu smo omogočili pomoč”



Značke prispevka: ,

Odgovorite