četrtek, 15.maj.2014 - 14:35

Nove napovedi Marte Marije Serdar: ZDA tonejo, Kitajska vse bolj napreduje, Slovenija se bo priklonila razviti Avstriji, Nemčija ne želi več evra, ampak nemško marko

Hrvaška jasnovidka Marta Marija Serdar še vedno vidi leto 2016 kot ključno leto, v katerem bo prišlo do številnih sprememb. V letu 2016 bo Evropa zašla v hudo krizo, ki bo hujša od vseh do sedaj. To bo uvod v velike spremembe, ki se bodo zgodile.

Marta Marija s kemičnim svinčnikom kaže na leto 2016 kot na ključno leto. Takrat se bo Evropa znašla v najhujši krizi doslej. To bo prelomno leto, ki bo prineslo številne spremembe.

Naj povemo, da je odziv bralcev na naš prvi članek o napovedih jasnovidke Marte Marije Serdar izjemen. Berejo ga ljudje z vsega sveta. Ker so njene napovedi tako razburkale slovensko in svetovno javnost, je razumljivo, da so ljudje želeli od jasnovidke Marte Marije Serdar izvedeti še več. In to se je sedaj tudi zgodilo.

Hrvaška jasnovidka Marta Marija Serdar je podala nove napovedi za Slovenijo in svet. V svojih napovedih še vedno izpostavlja leto 2016 kot ključno leto. To bo leto velike krize, ki bo še dosti hujša kot je bila sedaj. Po tej krizi bo prišlo do ogromnih sprememb.

Kriza se bo vlekla vse do leta 2026. Šele takrat naj bi se zadeve začele razvijati na boljše.

Za Slovenijo še vedno vidi, da bo opustila evro, kar se bo zgodilo leta 2016, lahko pa tudi nekoliko kasneje. Jasnovidka Marta vidi hude težave z evrom. Največjo nevarnost za evro predstavlja vse večje negodovanje v Zvezni republiki Nemčiji. Nemci niso več pripravljeni financirati težav drugih članic v območju evra. Da bi se rešili odgovornosti, ki jim jo nalaga sodelovanje v evroklubu, se vse bolj nagibajo k temu, da bi v Nemčiji ponovno uvedli nemško marko. Po Marti Mariji Serdar nemška marka še živi.

Marta Marija Serdar trdi, da Nemčijo vse bolj preveva energija v prid nemški marki. Vse več Nemcev se po njenem zavzema za odpravo evra in vrnitev nemške marke kot nacionalne valute.

bankovec_za_100_nemskih_mark_Wikipedia

Nemci bodo imeli hude težave s tujci, zaradi česar bodo poskušali delovati vse bolj samostojno. Sistem EU, ki temelji na Nemčiji in Franciji bo razpadel, Velika Britanija pa bo uvedla nek nov red. Ta svetovni red bo znimiv tudi za Slovenijo. In sicer. Preostale republike nekdanje SFRJ in Albanija bodo začele tvoriti neko balkansko povezavo, medtem ko se bo Slovenijia priklonila Avstriji z delom Madžarske. Nastala bo neka asocialcija, ki bo spominjala na Avstroogrsko.

Francija, Nemčija in Švica bodo še vedno vodilne države v Evropi.

Marta Marija Serdar vidi dodaten vzpon Kitajske, prav tako pa vidi, da ZDA vse bolj tonejo, da je njihov vpliv v svetu vse manjši. ZDA bodo zato v prihodnosti generirale vse več vojaških konfliktov po svetu. Namreč. Ameriško gospodarstvo temelji v veliki meri na prodaji orožja. Da bi spodbudile povpraševanje po orožju, ZDA ustvarjajo vedno nove konflikte in tako pridobivajo kupce za orožje, ki ga proizvaja njihova vojaška industrija (podobno počnejo tudi nekatere druge države, ki imajo močne proizvajalce orožja).

Vpliv ZDA je v svetu vse manjši. Tudi v Sloveniji. To kaže tudi vse večja nepriljubljenost ameriškega ambasadorja v Sloveniji, Josepha A. Mussomelija, katerega odkrito podpira le stranka SDS, drugi pa mu ne zaupajo. Slovence moti, da se ZDA preveč vpletajo v notranje zadeve države in so mnenja, da je doslej vpletanje ZDA v notranje zadeve drugih držav tem prineslo le nesrečo.

Marta Marija vidi širitev ukrajinskega sindroma tudi na druge dele v Evropi in po svetu. Marta Marija vidi, da bo prišlo do odcepitve Katalonije od Španije, tudi v Kanadi se bodo nekatera področja želela osamosvojiti, odcepitveni procesi pa bodo zajeli tudi Škotsko v Veliki Britaniji.

Marta Marija svari pred jemanjem kreditov. Pravi, da kreditov ni dobro jemati.

Marta Marija podaja spet spodbudne besede za Slovenijo, za katero pravi, da lahko iz krize izstopi prva.

Vendar Marta Marija Serdar Sloveniji svetuje naslednje. Marta Marija vidi, da bodo ljudje vse bolj iz mest odhajali na deželo in pridelovali lastno hrano. Jasnovidka Marta Marija vidi potencial Slovenije v proizvodnji zdrave in ekološke hrane. Pri tem svari, naj Slovenci ne kupujejo »zastrupljenih semen«. V mislih ima verjetno semena, ki jih proizvajajo nekatera ameriška podjetja, ki najprej semena ljudem prodajo, nato pa kmete zasužnjijo, saj jim prepovejo nadaljnjo samostojno vzgojo teh semen, tako postanejo ti kmetje odvisni od korporacij. Marta Marija pravi, da vlada tisti, ki upravlja s semeni.

Marto Marijo Serdar skrbijo korporacije, ki proizvajajo genetsko modificirana semena.

monsanto_antireklama

Dodatno Marta Marija Slovence svari pred podeljevanjem koncesij za uporabo zemlje, vode in lesa. Slovenija mora paziti, da je velike korporacije ne zasužnjijo s tem, ko jim ta proda ali odda v najem lastna naravna bogastva.

Marta Marija Serdar svari Slovence, naj tujim korporacijam ne prodajo vodnih virov, zemlje in gozda, saj bo le tako Slovenija ostala samostojna.

slap_savica

Slovenija lahko namreč prosperira s pridelavo ekoloških živil in z ekološkim turizmom.

Marta Marija Serdar ponavlja, da naj Slovenija ne proda svojih dobrin tujcem, da naj podjetja ohrani v domači lasti. Pravi, da mora Slovenija uravnotežiti prihodke in odhodke sama, saj bo le tako lahko vračala dolgove, ki jih ima.

Marta Marija Serdar vidi v Sloveniji še vedno proteste. Vidi maso brezposelnih mladih ljudi, ki bo šla na ulice in zahtevala spremembe. Do sprememb naj bi tudi prišlo.

V zdravstvu Marta Marija Serdar vidi neko žensko, ki bo uspela izvesti potrebne reforme. Zdravstveni sistem bo pod njenim vodstvom popolnoma prenovljen.

Na čelo tožilstva bo po besedah Marte Marije Serdar prišel nek mlajši moški, ki bo na tem položaju uspešen. Komisija za preprečevanje korupcije bo po mnenju Marte Marije Serdar obstala in je ne bodo ukinili.

Nekaj besed je Marta Marija Serdar namenila tudi papežu Frančišku. Papež Frančišek bo po njenih besedah izvedel korenite reforme v katoliški cerkvi. Reforme v cerkvi bodo zelo velike.

Kar zadeva slovensko in svetovno politiko, Marta Marija Serdar pravi, da se bo morala zamenjati generacija, da bi prišlo do sprememb v politiki. Namreč. Sedaj vlada v svetu nepoštenje, neetičnost, nemorala. Mladi ljudje se bodo morali znova naučiti morale.

Preberite si še prejšnje napovedi Marte Marije Serdar.

Dossier korupcija: Hrvaška jasnovidka Marta Marija: Slovenija bo leta 2016 izstopila iz Evropske unije. EU bo kmalu razpadla.



Značke prispevka: , ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Opomba: Nove napovedi Marte Marije Serdar najdete v reviji Jana z dne 22.4.2014.

Odgovorite