četrtek, 2.oktober.2014 - 22:58

Ljubljančani bi morali za župana ponovno podpreti Zorana Jankovića

Zoran Janković je daleč najboljša izbira za ponovnega župana Ljubljane. Ljudje naj izberejo preizkušen kader ne pa ljudi, ki jih sploh ne poznajo in o katerih nimajo pojma, kaj lahko od njih pričakujejo. Zoran Janković je ne glede na vse še vedno najboljša izbira in daleč najbolj prepoznaven in zaupanja vreden kandidat letošnjih ljubljanskih lokalnih volitev. Njegova glavna prednost je v tem, da ga ljudje poznajo – tako slabosti kot prednosti. Zoran Janković je dodatno pokazal pozitivne premike pri razvoju Ljubljane, zato ga je vredno podpreti še enkrat.

Zoran Janković je tudi tokrat najprimernejša izbira za župana Ljubljane.

Zoran Janković

Zoran Janković je najboljša izbira za župana Ljubljane in prav je, da mu Ljubljančani ponovno podelijo županski mandat.

Ljubljančani se morajo zavedati, da je boljše, da ostanejo pri obstoječem županu, ki je pokazal pozitivne rezultate svojega dela v Ljubljani, kot pa da izvolijo neznance, ki jih ne poznajo in za katere ne vedo, kdo stoji za njimi in koliko so samostojni.

Zoran Janković je pokazal, da zna upravljati z Ljubljano in da je njegovo županovanje prineslo pomembne pozitivne premike v Ljubljani.

To bi moralo biti edino vodilo za odločitev o (ponovni) izvolitvi Zorana Jankovića.

Glede na dejstvo, da je Zoran Janković že prišel v šestdeseta leta svojega življenja, pa imajo Ljubljančani še zadnjo priložnost, da vodenje mesta prepustijo sposobnemu človeku, ki ima tisto potrebno poslovno žilico, da lahko Ljubljano pelje naprej v njenem razvoju. Ta človek je Zoran Janković.

Za Ljubljano bi bila velika škoda, če je ne bi ponovno vodil preizkušeni človek, Zoran Janković.

Kar zadeva različne postopke, pa se je potrebno zavedati, da slovenska pravna država ne deluje optimalno in se zato ni smisla zanašati na kakršnekoli negativne informacije, ki jih javnosti posredujejo organi pravne države.

Na Zorana Jankovića je potrebno gledati skozi njegova dejanja in ne skozi posamezne pogostokrat prenapihnjene konstrukte v izvedbi preveč spolitiziranih organov slovenske »pravne države« in prav tako močno spolitiziranih slovenskih medijev.

Če se vzame v ozir vse to, postane jasno, da je Zoran Janković še vedno najboljša izbira za župana.

Moto bi se moral glasiti. Izberite preverjen in preizkušen kader, ne pa novih ljudi, ki so pogostokrat mački v žaklju, o katerih nihče ne ve ničesar.

Janković je preverjen kader, katerega je potrebno podpreti.

Ljudje se morajo umakniti od pravnih konstruktov, ki pogostokrat pridejo v javnost predvsem pred volitvami in so zato neverodostojni.

Sami verjamemo, da bo Zoran Janković ponovno izbran za župana. In prav je tako.



Značke prispevka:

Odgovorite