ponedeljek, 22.junij.2015 - 09:59

ISLAMSKA RADIKALIZACIJA MLADIH: Negativne izkušnje zahodnoevropskih držav z muslimanskimi priseljenci

Zahodnoevropske države se soočajo s pospešeno islamizacijo, zato želijo breme beguncev prevaliti na vzhodnoevropske države. V spodnjem članku si oglejte negativne posledice islamizacije na zahodu Evropske unije.

Soon, Islam will dominate Europe.

islam_will_dominate_europe

Čeprav pod pritiskom evropskih politikov in skrajno levih združenj prihaja do selekcije informacij o islamu in islamskih priseljencih ter prepovedi negativnih informacij, kar zadeva islam in probleme z islamsko radikalizacijo, pa vendarle nekaj informacij pride tudi v javnost.

Na Dossier korupcija smo se odločili zbrati te informacije in prikazati predvsem vzhodnoevropskim državam tudi drugo plat priseljevanja muslimanskih priseljencev.

Kot vemo, Jean-Claude Juncker, vodja Evropske komisije, želi prerazporediti breme beguncev na vse evropske države. Čeprav so ga polne besede solidarnosti do Grčije in Italije in preprečevanja smrti na poti po nevarnem Sredozemlju, pa je resnica drugačna. Jean-Claude Juncker je Luksemburžan, torej zahodnoevropejec, ki meji na države, ki imajo največji influks (priliv) beguncev v Evropski uniji, zato je njegov cilj del tega priliva prenesti na vzhodnoevropske države s ciljem zmanjšati negativne posledice priseljevanja muslimanskih priseljencev na zahod Evrope.

Glaven motiv Jean-Claude-a Junckerja pri prerazporeditvi beguncev je preseliti del problema islamizacije na vzhod Evrope in tako zaščititi zahodno Evropo.

Politiki tipa Jean-Claude Juncker so s slabimi politikami že uničili zahodno Evropo. Je sedaj na vrsti tudi vzhodna Evropa?

jean_claude_juncker_Wikipedia

Po našem prepričanju bi povečevanje muslimanskih priseljencev na vzhod Evrope samo prenesel težave islamskega radikalizma, ki nastajajo na zahodu Evrope, tudi na vzhod, pri čemer pa je potrebno vedeti, da je mentaliteta vzhodnoevropejcev drugačna kot je mentaliteta zahodnoevropejcev, zato bi na vzhodu Evrope po našem mnenju bile stvari veliko bolj drastične, predvsem kar zadeva radikalizacijo avtohtonega ljudstva nasproti beguncem in posledični vzpon nacionalizma v vzhodoevropskih državah v veliko večji meri kot na zahodu.

Zaradi povečane količine muslimanov na zahodu Evrope, sploh v nekaterih večjih mestih, prihaja do islamske radikalizacije.

Kar je zelo zanimivo, so k islamski radikalizaciji podvrženi pretežno mlajši muslimani, velikokrat takšni, ki so se rodili na zahodu Evrope staršem priseljencem. Starši so manj radikalni od svojih otrok. Torej. Nasprotno s prepričanjem nekaterih ne gre radikalizacija od skrajno radikalnih staršev k otrokom, ki bi bili vse manj radikalni, ampak so starši pogosto manj radikalni od svojih otrok in ne razumejo, zakaj so se njihovi otroci tako radikalizirali.

Nekateri to povezujejo s tem, da imajo mladi muslimani dostop do televizijskih in internetnih medijev, ki širijo islamsko radikalno ideologijo.

Z muslimani so obremenjene predvsem nekatere zahodnoevropske države oziroma večja mesta v teh državah.

Mednje sodijo recimo Velika Britanija, Švedska, Belgija (predvsem Bruselj), Nizozemska, Francija in še nekatere druge.

V teh državah se je ponekod število muslimanov na posameznih področjih povečalo na tretjino prebivalstva. Vendar pri tem je potrebno povedati tudi to, da pa je delež novorojenih prebivalcev muslimanske veroizpovedi na teh posameznih področjih še večji, kar pomeni, da bo čez nekaj let (10-20 let, nič več kot to), delež muslimanov presegel polovico in bodo muslimani postali večinsko prebivalstvo v teh področjih (takšni sta recimo mesti Bruselj in Antwerpen v Belgiji).

Če podamo nekaj zanimivih prispevkov na omenjeno temo.

Radikalni muslimani v Belgiji

Belgijo so zaradi velike količine muslimanov nekateri že preimenovali v Belgistan. V Bruslju je islam že sedaj največja religija. V Bruslju je že več let zapored najpogostejše ime za novorojenčka Mohamed.

Težave učiteljev s priseljenci v berlinskih šolah (Nemčija). Na nekaterih šolah v Berlinu je 83 odstotkov učencev iz priseljenskih družin – pretežno muslimanskih.

Posamezni predeli Londona so se že popolnoma islamizirali.

Ponekod v Londonu je evropska kultura že v popolnosti izrinjena. Muslimanska področja so postala območja, v katera pripadniki drugih kultur ne smejo. Tudi preostale katoliške cerkve v teh področjih se soočajo z zahtevami po prepovedi zvonjenja, ker naj bi zvonjenje motilo muslimane pri spancu.

Skupek poročil na temo muslimanskih priseljencev v več evropskih državah. Belgija, Velika Britanija.

Demontracije muslimanov v Veliki Britaniji so polne sovražnega govora.

Švedi so se izkazali kot eni največjih političnih dvoličnežev v Evropi. Najprej so se hvalili s svojo integracijsko politiko, kako uspešna je. Ko so uvideli, da so zaradi priseljencev nastali problemi, je Švedska začela pritiskati na EU, da ta problem prenese na vzhodnoevropske države pod krinko solidarnosti. Švedi so se pokazali kot dvoličen narod, ki ni vreden zaupanja. In tega bi se vzhodnoevropske države morale zavedati, ko bi jim kakšni Švedi solili pamet o tem, kako naj ti delujejo na podlagi »pozitivnih« švedskih zgledov. Primer Švedske postaja namreč vse prej kot pozitiven zgled za druge države.

Muslimani so v Švedski formirali svoje gete. Tako tam obstaja 55 področij, ki so jih v celoti prevzele muslimanske kriminalne skupine, v katerih izvajajo svoje zakone. Zanimivo je, da so na Švedskem prepovedali predvajanje originalnega Fox News-a, ameriške desničarske novičarske televizijske hiše, ker naj bi ta imela preveč desna stališča, ki bi lahko izzvala nasilje na Švedskem. Gre predvsem za prepoved predvajanja novic, ki bi obravnavala priseljenska vprašanja. Vprašajmo se. Kakšna država je postala Švedska, da ni sposobna predvajati nekega televizijskega programa, da ne bi izzvala nasilja v družbi? Je to ta čudežna švedska integracijska politika, s katero se ta skandinavska država hvali?

Islamski geti na Švedskem so vodeni s strani priseljenskih mafij.

Na Švedskem se čedalje bolj povečuje prepričanje, da povečano priseljevanje muslimanov lahko pripelje do terorističnih napadov na eni strani in napadov na priseljence na drugi strani. Zato je Švedska ena od držav, ki želi, da se problem muslimanskih priseljencev preseli tudi na vzhod Evrope, da bi se sama razbremenila tega bremena.

Švedi se vse bolj zavedajo zavožene priseljenske politike.

Židje na Švedskem se počutijo čedalje bolj ogrožene. Mnenja so, da sedanja Švedska nazaduje v pogledu človekovih pravic in da to ni Švedska, kakršno so poznali prej. Švedska je postala država, v kateri so se začeli bati za svoje življenje.

Židje na Švedskem se čedalje bolj bojijo za svoje življenje.

Finci, ki trenutno še nimajo veliko priseljencev, a se njihovo število vse bolj povečuje tudi tam, se bojijo, da Finska zvesto ponavlja vse napake s priseljevanjem, kot jih je počela njihova soseda – Švedska.

Finci niso naklonjeni priseljencem.

Tudi v Španiji so nekatera področja, kjer so muslimani postali večina.

Tudi Francija je ena od držav, v kateri se soočajo z vse večjo težavo islamizacije. Muslimanski priseljenci so se začeli spravljati ne le na Žide, ampak po novem tudi na belce. Zaradi povečanih napadov na belce so se tudi ti začeli povezovati v skupine za zaščito pred muslimanskimi skrajneži. Francozi se bojijo medetičnih in medreligioznih spopadov. Bojijo se, da bodo nekateri predeli Francije postali isti kot Kosovo ali Libanon.

Jean-Claude Juncker in zahodne evropske države želijo pod krinko evropske solidarnosti do beguncev očitno poskrbeti zgolj zase. Tudi Slovenija bi morala uvideti, kakšne so dejanske intence Evropske komisije, kar zadeva razporeditev beguncev. Te intence niso človekoljubne, ampak zelo egoistične.

To je potrebno vedeti, ko se razmišlja, zakaj nekatere države in Jean-Claude Juncker tako želijo vsiliti solidarnost med vse države. Razlogi so vse prej kot solidarnostni.

Dejstvo je, da zahodnoevropske države želijo prenesti problem priseljencev na vzhod Evrope.

Tako bi čez čas vzhodnoevropske države postale odlagališče priseljencev, zahod Evrope pa bi bil tako zaščiten.

Ve se namreč, da priseljenci želijo pretežno na zahod in sever Evrope. To želi EU spremeniti po nareku zahodnoevropskih držav, ki se želijo znebiti lastnega bremena.



Značke prispevka:

Odgovorite