petek, 26.junij.2015 - 15:57

POT V NEBESA: Pri Zidanem mostu se je vozilo z veliko hitrostjo zabilo v betonsko ograjo. Umrla 79-letna sopotnica.

Betonska ograja pri kamnolomu je postala pot v nebesa za 79-letno sopotnico v avtomobilu.

prometna_nesreca_pot_v_nebesa

V naselju Veliko Širje pri Zidanem mostu se je v četrtek, 25.6.2015, ob 14:35 zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

80-letni voznik rdečega Ford Focusa je iz neznanega vzroka zavil desno in nato z vso hitrostjo zapeljal proti betonski ograji.

V avtomobilu je bila tudi 79-letna sopotnica. Po nesreči so na pomoč prihiteli gasilci Poklicne gasilske enote Celje, ki so rešili oba ponesrečenca v avtomobilu, tudi vkleščeno 79-letno sopotnico, ki so jo zaradi hudih poškodb prepeljali v bolnišnico, kjer je poškodbam podlegla. Tudi voznika so odpeljali v bolnišnico.

V Sloveniji je nesorazmerno veliko prometnih nesreč, kjer se vozniki zaletijo v kakšno steno (recimo odstavne niše, ograje, hiše) ali v nasproti vozeče veliko vozilo (tovornjak ali avtobus). Del teh nesreč je mogoče pripisati tudi samomorom oziroma poskusom samomora, a seveda ne vseh.

PGE CELJE: Prometna nesreča, Veliko Širje, Zidani Most



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Trk z 200 km/h v objekt. Voznik umrl, od avtomobila znamke BMW ni ostalo praktično nič.

    V Novi Gorici se je 29-letni slovenski državljan v avtomobilu z italijanskimi registrskimi tablicami s hitrostjo 200 km/h zaletel v objekt na nekdanjem mejnem prehodu. Umrl je na kraju nesreče.

    Delo: Avto je zaradi trka v mejni prehod zgorel, voznik umrl

  2. admin pravi:

    Še en trk v hišo

    Slovenske novice: Logatec: vozilo v hišo, oseba umrla na kraju nesreče

Odgovorite