torek, 28.julij.2015 - 23:42

Bobby Kristino je mati Whitney Houston čakala na smrtni postelji, da jo odpelje v drugi svet – v onstranstvo

Svojci so mnenja, da je Whitney Houston prišla pospremit svojo hčer Bobby Kristino Brown na drugi svet, saj so močno čutili duh Whitney Houston, medtem ko je bila Bobby Kristina tik pred smrtjo.

bobby_kristina_in_whitney_houston

Pred leti je svet pretresla novica o smrti ene največjih pevk vseh časov Whitney Houston (katero je močno načelo težavno razmerje z njenim bivšim možem Bobbyjem Brownom).

Whitney so našli v kopalnici hotela, potopljeno v kadi.

Tri leta zatem so na podoben način našli tudi njenega edinega biološkega otroka, hčer Bobby Kristino Brown, ki pa ni umrla takoj, ampak je bila nekaj časa v komi in je smrt na koncu čakala v hospicu.

Zanimivo je, da so svojci v času tik pred smrtjo Bobby Kristine čutili močno prisotnost duha Whitney Houston, ki je po njihovem mnenju šla v drugi svet odpeljat umirajočo Bobby Kristino.

Dejstvo je, da ob smrti človeka le tega pridejo pospremit že umrli svojci, ki mu tako pomagajo lažje prestopiti na drugi svet in ga soočiti z drugo realnostjo, katere se zave ob svoji smrti.

Ker je bila Bobby Kristina edina hči Whitney Houston, s katero sta bili tudi zelo povezani, je normalno, da je Bobby Kristino šla na drugi svet pospremit ravno Whitney Houston.

Tako da novica o tem, da so svojci čutili duh Whitney Houston v času smrti njene hčere, ni nič nenavadnega.

Naj povemo, da smo sami prek internetne povezave spremljali pogreb Whitney Houston in v zvezi z njim napisali tudi članek, ki si ga lahko preberete na naslednji povezavi:

Dossier korupcija: Whitney Houston je tuzemstvo zapustila z izjemno pogrebno slovesnostjo v domačem kraju

Na tem mestu pa naj podamo le še zadnjo uspešnico Whitney Houston, ki je kar nekako nakazovala Whitneyino smrt. Gre za pesem I look to you, v kateri se Whitney Houston obrača k Bogu.

Whitney Houston – I look to you



Značke prispevka:

Odgovorite