nedelja, 6.september.2015 - 12:35

MNOŽIČNO POKRISTJANJEVANJE MUSLIMANSKIH AZILANTOV V NEMČIJI: Azilanti, ki se naselijo v Nemčiji, množično prehajajo iz islamske v krščansko vero

EVROPSKA UNIJA BI MORALA SPODBUJATI POKRISTJANJEVANJE MUSLIMANSKIH AZILANTOV

Vsi muslimani, ki se odločijo spremeniti islamsko vero za krščanstvo, po našem mnenju delajo dobro stvar. Države bi morale spodbujati muslimane k pokristjanjevanju. Eden glavnih kazalcev za to, da so se ljudje res pokristjanili, pa bi moral biti poskus z uživanjem svinjskega mesa. Kdor je resnično kristjan, tisti ne bi smel delati težav, kar zadeva uživanje svinjskega mesa.

Nemci bi morali kot test, da so se muslimani zares pokristjanili in ne hlinijo tega, novim kristjanom ponuditi, da jedo svinjski pršut. Če bi novi kristjani uživanje pršuta zavrnili, obstaja resna nevarnost, da gre za prevaro.

parmski_prsut_Sun_Taro_Wikipedia

Iz Nemčije prihajajo spodbudne novice o tem, da muslimani, ki zaprosijo za azil v Nemčiji, množično prehajajo iz islamske vere v krščanstvo.

Sicer so nekateri mnenja, da to azilanti počnejo tudi zaradi tega, ker bi kot kristjani imeli več možnosti za pridobitev azila, v primeru zavrnitve azila pa bi imeli več možnosti, da jih nemške oblasti ne deportirajo, saj da so kristjani v njihovih državah diskriminirani in ogroženi. Prav tako nekateri azilanti menijo, da bodo kot kristjani bolj sprejemljivi za nemško populacijo tudi v pogledu zaposlitve in splošne sprejetosti.

A kljub temu je pozitivno, da se azilanti odpovedujejo islamski veri.

Azilanti, ki se odpovedo islamski veri, se ponavadi tudi preimenujejo, ter si nadenejo krščanska imena.

Sami predlagamo nemškim oblastem, da spremljajo muslimane, ki so se pokristjanili, še nekaj časa.

Eden od pomembnih testov, da so se resnično odrekli islamu, bi moral biti ta, da se jim ponudi svinjsko meso.

Ponudi naj se jim dober pršut.

Če je njihova želja postati kristjani pristna, potem ne bi smeli imeti nič proti uživanju svinjskega mesa.

Kristjani želijo postati pretežno muslimani iz Irana in Afganistana.

Na tem mestu bomo komentirali še predlog enega od egiptovskih milijarderjev, ki je predlagal, da bi mu lahko Grčija ali Italija prodali enega od otokov in bi ta nato vse begunce naselil tja in jim dajal tudi plačo.

Egiptovski milijarder je podal skrajno nesprejemljivo ponudbo.

Če hoče, naj to ponudbo da kakšni muslimanski državi recimo na Bližnjem vzhodu in naj tam kupi nek otok.

Zakaj bi kupoval evropski otok za begunce, ki sploh ne prihajajo iz Evrope?

Temu bi se lahko reklo celo poskus prevzema enega dela Evrope, kar bi bilo skrajno problematično. To namreč deluje kot načrtna kolonizacija evropskega teritorija.

Egiptovski milijarder očitno misli, da lahko z denarjem kupi vse. Upamo, da Italija in Grčija njegovi nespodobni ponudbi ne bosta nasedli.

Če se vrnemo k pokristjanjevanju muslimanov.

Sami bi poleg pokristjanjevanja podprli tudi ateizacijo muslimanov. Tudi pri njih bi izvedli enak poskus z uživanjem svinjskega mesa. Ateisti tako kot kristjani ne bi smeli imeti nič proti uživanju svinjskega mesa.

Množično pokristjanjevanje muslimanskih azilantov bi imelo po našem mnenju pozitivne posledice na ohranitev evropske kulture v evropskih državah, zato bi države Evropske unije morale slediti zgledu Nemčije in tudi same izvajati programe pokristjanjevanja muslimanskih beguncev.

Jutarnji list: ‘VIŠE NISMO MUHAMED I AFSANEH, SAD SE ZOVEMO MARTIN I KATARINA’ Azilanti s Bliskog istoka u Njemačkoj masovno prelaze na kršćanstvo

Žurnal: V Sredozemlju želi kupiti otok, kamor bi namestil begunce



Značke prispevka:

Odgovorite