ponedeljek, 14.september.2015 - 08:20

Savdska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 džamij kot pomoč beguncem

Ali Savdska Arabija pod pretvezo humanitarne pomoči beguncem želi doseči islamizacijo Nemčije?

Savdska Arabija je Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej na nemškem teritoriju kot humanitarno pomoč beguncem.

moseja_v_egiptu_Wikimedia

Savdska Arabija je država, ki je največja promotorica islamizacije v Evropi.

To počne z različnimi donacijami muslimanskim skupnostim v Evropi, od katerih pričakuje, da se njihovi člani strogo držijo pravil, ki jih narekuje islamska religija.

Tako je Savdska Arabija ponudila Nemčiji prav posebno humanitarno pomoč za begunce.

In sicer se je ponudila, da bi financirala izgradnjo 200 mošej v Nemčiji, ki bi služile beguncem za opravljanje verskih dolžnosti.

To informacijo smo sicer zasledili na Twitterju, kjer smo podali kritiko takšne odločitve.

Kritika ponudbe s strani Savdijske Arabije

odgovor_larsu_pellinatu

odgovor_savdijskemu_tviterasu

Namreč. Ta odločitev po našem mnenju pomeni poskus islamizacije Zvezne republike Nemčije in zaradi tega sami tega sploh ne smatramo kot humanitarno pomoč.

To ni edina takšna nespodobna ponudba.

Že Egiptovski milijarder je Evropi (Italiji in Grčiji) ponudil, da kupi otok, na katerega bi naselil vse begunce in jim dajal celo plačo ter poskrbel za njihovo življenje tam.

Tudi to je poskus islamizacije Evrope.

Savdska Arabija, čeprav je zaveznica ZDA, pogostokrat zlorablja svojo finančno moč za izvajanje načrtne islamizacije v Evropi, pri tem pa prav malo stori za to, da bi sama, kot bogata muslimanska država, pomagala sirskim beguncem.

Očitno je Savdski Arabiji bolj v interesu, da se sirski begunci selijo v Evropo in tam širijo vpliv islama, kot pa da bi sama poskrbela zanje na svojem teritoriju.

Savdska država je država, ki ima v zaledju neke skrite interese, ki niso za Evropo prav nič dobri. Sicer ima Savdska Arabija pravico ponuditi zadeve, ampak je pa velika težava v tem, da se lahko za dobrodelnostjo skrivajo precej posebni nameni. Takšna ponujena darila je zato najboljše zavrniti.

Zaradi tega bi se morale svetovne države kar malo bati te države, ki je največja na Arabskem polotoku, pa čeprav ima Savdska Arabija nafto (in je mimogrede glavna povzročiteljica trenutnih nizkih cen nafte, kar zahodnim državam trenutno odgovarja (ne pa tudi Rusiji)).

Če bo Nemčija pametna, ne bo sprejela ponudbe Savdske Arabije, a kdo ve, mogoče pa tudi bo.

Zahodna Evropa se je namreč že sprijaznila s procesom pospešene islamizacije na njenem področju, to pa zato, ker je sama v veliki meri izgubila svojo prvotno kulturo (zaradi velikega števila priseljencev). Tako da je vprašanje, katere skupine imajo v Nemčiji po novem moč pri odločanju, ali takšne, ki bi še vedno želele ohraniti staro evropsko tradicijo, ali že takšne, ki si prizadevajo za čim hitrejši izbris stare tradicije (katero bi hočeš nočeš nadomestil islam zaradi demografskih razlogov).

Islamizacija je proces, ki se v Evropo pospešeno dogaja, kljub temu, da nekateri to dejstvo želijo prikriti, predvsem zato, da zmanjšajo tenzije predvsem desničarskih skupin, ki islamizaciji nasprotujejo.

Ravno takšno obnašanje večine predvsem Zahodne Evrope pa s pridom izkoriščajo države tipa Savdska Arabija, katerih cilj je povečati vpliv islama v svetu.

Zato ima islamizacija v Zahodni Evropi velik zagon in grozi k temu, da se bo kulturna podoba Evropo kmalu začela spreminjati.

Independent: Saudi Arabia offers Germany 200 mosques – one for every 100 refugees who arrived last weekend

Independent: Egyptian billionaire Naguib Sawaris offers to ‘buy island’ in Mediterranean to help refugees

Dossier korupcija: MNOŽIČNO POKRISTJANJEVANJE MUSLIMANSKIH AZILANTOV V NEMČIJI: Azilanti, ki se naselijo v Nemčiji, množično prehajajo iz islamske v krščansko vero



Značke prispevka: ,

Odgovorite