sreda, 16.september.2015 - 09:51

ALI SAVDSKA ARABIJA V BEGUNCIH VIDI PRILOŽNOST ZA ISLAMIZACIJO EVROPE?: Sramotno obnašanje Savdske Arabije v odnosu do sirskih beguncev

Evropska unija mora pritisniti na Savdsko Arabijo, da naredi več glede sirskih beguncev.

Savdska Arabija se je izkazala za največjo svetovno sramoto, ko je govora o beguncih iz Sirije. Tako velika in bogata država je, pa tako malo je storila za begunce, medtem ko njene nastanitvene kapacitete samevajo prazne. Evropska unija bi morali pritisniti na to državo, da se začne obnašati korektno.

EU mora začeti stopnjevati diplomatski pritisk na Savdsko Arabijo

eu_savdska_arabija_DK

Evropa pod bremenom (pretežno muslimanskih) beguncev poka po šivih. Še posebej so na udaru nekatere države, ki so precej revne, vsekakor revnejše od ene najbogatejših muslimanskih držav, Savdske Arabije.

Kljub temu, da je Savdska Arabija največja država na Arabskem polotoku, pa gre za državo, ki ni pokazala velike pripravljenosti pomagati beguncem iz Sirije.

Ta država bi, če bi želela, lahko enostavno gostila begunce iz Sirije. Ima veliko denarja, prav tako pa tudi nastanitvene možnosti.

Recimo. Savdska Arabija ima 100.000 klimatiziranih šotorov, ki bi lahko sprejeli po nekaterih ocenah celo do 3 milijone beguncev.

Ti šotori so pretežni del leta prazni, popolnoma prazni.

Kljub temu se Savdska Arabija ni sposobna zavzeti, da bi te šotore namenila pomoči potrebnim beguncem iz Sirije.

Še več. Savdska Arabija raje ponuja Nemčiji izgradnjo 200 mošej kot humanitarno pomoč beguncem iz Sirije.

Mediji v Savdski Arabiji bojda svoje ljudi dnevno bombardirajo z informacijami, kako krščanska Evropa grdo ravna z begunci iz Sirije.

Madžarska je postavljena na sramotilni steber, kar zadeva begunce.

Ampak očitno bi morala biti na ta sramotilni steber postavljena Savdska Arabija, ki je naredila odločno premalo za begunce na svojem teritoriju.

Savdska Arabija in še nekaj zavezniških držav na arabskem polotoku (Kuvajt, Združeni Arabski Emirati in podobno) raje vidi, da begunci iz Sirije gredo v Evropo, kot da bi jim sama ponudila zatočišče.

Razlog za to bi lahko bil poskus islamizacije Evrope.

Savdski Arabiji je očitno v interesu, da se Evropa poseljuje z muslimani, tudi če so ti begunci, saj se na ta način lahko širi muslimanska vera v Evropi.

In ravno zato verjetno Savdski Arabiji ni v interesu, da bi begunce iz Sirije naseljevala pri sebi, čeprav ima izvrstne nastanitvene možnosti za to, ampak jih raje pošilja v Evropo kot neko islamsko seme, s katerim se bo posejala Evropa in se bo na ta način širila muslimanska vera na področju Evrope.

Tudi največja zaveznica Savdske Arabije, to so Združene države Amerike, skrajšano Amerika, se ni izkazala za podpornico beguncev.

ZDA so, to si morajo priznati tudi same, med drugim tudi s spodletelo akcijo arabske pomladi, zanetile vse te konflikte in vojne, ki se sedaj širijo po arabskem svetu.

Posledica teh konfliktov je reka beguncev, ki preplavlja Evropo.

Kljub temu, da so ZDA glavni krivec za takšno stanje, ker so želele spodnesti režime, ki so zagotavljali neko stabilnost arabskim državam, in so želele v te države uvesti demokracijo, kar je pripeljalo do grozljivih posledic, pa ZDA zasledujejo politiko, da na svojem teritoriju ne sprejmejo skoraj nobenega begunca, ampak zgolj pošiljajo denar za pomoč drugim država pri njihovem ukvarjanju z begunci.

ZDA so doslej sprejele zgolj 1500 beguncev. Kasneje so se pojavile informacije, da bi jih sprejele 8000 (glede na velikost države, kar zadeva njeno prebivalstvo, je to isto kot če bi Slovenija sprejela reci in piši 50 beguncev). Sedaj se pojavljajo številke o 10.000 beguncev (to je 62 beguncev v slovenskem merilu).

ZDA beguncev nočejo sprejeti, ker se bojijo infiltracije teroristov na njeno ozemlje.

Torej. Tudi ZDA so spodletele pri vsem tem, ker se preprosto niso zavedale, da se ne more vsiliti demokracije ljudem, ki nanjo še niso pripravljeni.

ZDA imajo ogromne ladje, v katere bi lahko naenkrat spravili ogromno količino beguncev, ki bi jih prepeljali na teritorij ZDA, ampak očitno to ZDA ni v interesu.

Ampak ok. ZDA so res precej daleč od Sirije, ampak Savdska Arabija je pa čisto blizu.

Človek bi pričakoval, da bo Savdska Arabija tista, ki bo sprejela begunce – zaradi svoje bližine, svoje velikosti in svojega bogastva, pa se to ne dogaja.

Namesto tega mediji v Savdski Arabiji raje situacijo v Evropi zlorabljajo za širjenje sovraštva do krščanstva in krščanske Evrope, češ kako so Evropejci grozni, ker ne sprejemajo beguncev z odprtimi rokami.

Savdska Arabija se je izkazala za en velik svetovni problem.

Čeprav sama želi preusmeriti pozornost s sebe, kot problematične države, na Iran, pa je očitno, da je sama tista, ki se vede problematično.

Ravno njeno vedenje, kar zadeva sirske begunce, je pokazalo vso bedo Savdske Arabije.

Savdska Arabija sicer svoj sloves med zahodnimi državami gradi na posedovanju nafte in bogastvu, ki izvira iz tega, vendar ne glede na to, kako bogata je ta država, je njen družbeni razvoj ostal na ravni srednjega veka.

To je težava Savdske Arabije, da ne govorimo o pretirani religijski obremenjenosti te države, ki je za nas skrajno moteča.

Vsaka država, ki preveč poudarka daje veri, je problematična.

Savdski Arabiji zato svetujemo malo več sekularnosti.

Sami menimo, da bi morale svetovne države, namesto da izvajajo pritisk na vzhodnoevropske članice Evropske unije, raje izvajati pritisk na Savdsko Arabijo.

Savdska Arabija sicer trdi, da počne precej v odnosu do sirskih beguncev, a dejstvo je, da to ne drži.  Nekatere njene akcije so pa tudi zelo sporne in ne delujejo kot humanitarna pomoč ampak kot poskus islamizacije Evrope.

Savdska Arabija ni storila tistega, kar bi morala, pa je v neposredni bližini Sirije, ampak deluje po svoje z interesom islamizacije Evrope.

V enem od člankov smo sicer predstavili tudi velikost Savdske Arabije glede na celoten Arabski polotok. Gre za članek o fiktivnem napadu na Savdsko Arabijo, kjer smo se poigravali z vprašanjem, koliko časa bi trajalo, da se vojaško porazi Savdska Arabija v primeru full scale napada nanjo s strani zavezniških sil. Tam je razvidno, kako zelo velika je Savdska Arabija glede na celoten Arabski polotok in ravno zaradi tega se lahko reče, da je Savdska Arabija naredila odločno premalo za begunce. Če si bogat, še ne pomeni, da lahko vse kupiš z denarjem, ampak je prav, da narediš tudi kaj konkretnega. To bi bil naš nasvet Savdski Arabiji.

InfoWars: Saudi Arabia Has 100,000 Air Conditioned Tents That Can House 3 Million People Sitting Empty Yet Has Taken Zero Refugees – While Europe takes the burden of the migrant crisis

Dossier korupcija: Savdska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 džamij kot pomoč beguncem

Dossier korupcija: Scenarij napada zavezniških sil na Savdsko Arabijo – prikaz velikosti Savdske Arabije glede na celoten Arabski polotok



Značke prispevka: ,

Odgovorite