torek, 20.oktober.2015 - 10:52

SATANISTIČNI UMOR V NEKDANJI HIŠI KATOLIŠKIH NUN: Umorjena je bila nekdanja soproga nekdanjega slovenskega pravosodnega ministra Senka Pličaniča

KRIŽE PRI TRŽIČU JE PRETRESEL SATANISTIČNI UMOR V HIŠI NUN

pentagram_DK

Nekdanjo soprogo nekdanjega pravosodnega ministra je obredno umorila 40-letnica. Po umoru je okoli trupla naredila krog s soljo in prižgala sveče. Obrednemu klanju nekdanje soproge Senka Pličaniča je prisostvoval tudi 7-letni sin morilke.

Senko Pličanič je nekdanji slovenski minister za pravosodje.

senko_plicanic_Wikimedia

V Sloveniji je trenutno vsa pozornost namenjena begunski krizi, tako da je kar malo v ozadje prišla zelo zanimiva zgodba o satanističnem umoru na Gorenjskem, natančneje v Križah pri Tržiču.

V Križah pri Tržiču se je zgodila tragedija, ko je 40-letna Uršula Lonka Prešeren v satanističnem obredu do smrti pokončala Ivo Pličanič (staro okoli 50 let), sicer nekdanjo soprogo nekdanjega pravosodnega ministra Senka Pličaniča, ki je v hiši kot najemnica sobe živela le krajši čas (približno 2 meseca).

Da bi bila stvar še bolj zanimiva, se je satanistični umor zgodil v nekdanji hiši katoliških nun, kjer je bilo veliko katoliške ikonografije, ki je ostala še iz časa, ko so v hiši živele katoliške nune.

Obrednemu umoru naj bi prisostvoval tudi 7-letni sin Uršule Lonke Prešeren.

Po umoru je Uršula Lonka Prešeren prišla do bližnje sosede, kjer ji je povedala celotno zgodbo. Povedala je, da je umorila svojo podnajemnico, ki je pri njej živela krajši čas, govorila je o tem, da se je umorjena Ina Pličanič močno upirala. Z umorjeno se je Uršula borila z različnimi kuhinjskimi pripomočki in pri tem razdejala skoraj celotno kuhinjo, nato pa jo s škarjami zabodla. Zaradi silnega upora umorjene je v hiši nastal krvavi nered. Po obredu je Uršula okoli Ininega trupla naredila krog s soljo in okoli postavila sveče (to je sicer znak obrednega umora) ter truplo pokrila, nato pa je začela pospravljati in čistiti krvavi nered. Prav tako je kri prala tudi s sebe in s svojega sedemletnega sina, ki je bil med obrednim klanjem Ive Pličanič tudi ves prekrit s krvjo.

Uršula Lonka Prešeren je po tem, ko ji je povedala, kaj je storila, svojo sosedo še zaprosila, če bi ji pomagala oziroma svetovala pri odstranitvi trupla s prizorišča umora, kar je sosedo šokiralo.

Sosedo je šokiralo, da se je Uršula Lonka Prešeren hotela znebiti trupla z njeno pomočjo.

Po prepričevanju naj se preda policiji, je Uršula Lonka Prešeren to tudi storila.

Prsata morilka Uršula Lonka Prešeren je po pričanju posnetka, katerega je naredil njen sosed, imela doma tudi koso, s katero je znala dobro rokovati.

Uršula Lonka Prešeren kot Matilda.

ursula_kot_matilda

Odpeljali so jo v psihiatrično bolnišnico, saj je očitno, da ima duševne težave.

Poskrbeli so tudi za njenega sedemletnega sina.

Sosedje o njej nimajo najboljšega mnenja. Nekateri so videli, da so v hišo zahajali nenavadni ljudje. Menijo, da so v hiši, nekdanji hiši katoliških nun, izvajali obrede eksorcizma – to je izganjanja hudiča. Uršula Lonka Prešeren se je namreč v nekdanji hiši nun ukvarjala z različnimi čarovniškimi obredi.

Obredni umori sicer niso tako redki. Mnoge ljudi namreč privlači satanizem in povezanost s hudičem, saj hudiča dojemajo kot bitje, ki jim lahko da moč. Ponavadi se k satanizmu obrnejo ljudje, ki so bili v preteklosti globoko verni, gre predvsem za katolike. Če kasneje opustijo satanistično vero, se ti ponavadi priklonijo Bogu (predvsem katoliški cerkvi). Zato niti ne preseneča, da se je satanistični umor zgodil ravno v nekdanji hiši nun.

Nekateri ljudje so tako obsedeni s hudičem, da ga želijo tudi priklicati. Spodaj si bralci lahko ogledajo primer obreda za klicanje hudiča.

Postopek obrednega klicanja hudiča. 

Primer umora Ine Pličanič bo kljub osredotočenosti na begunsko krizo verjetno še naprej polnil časopisne stolpce v slovenskih medijih, saj gre za izjemno zanimivo zgodbo.

Ko smo že pri zgodbah, pa naj povemo še zanimivost. Umorjena Ina Pličanič je leta 2013 izdala fantazijski roman Karolina maščevalka. Gre za svojevrstno pravljico za odrasle, ki se predstavlja kot zapis potovanja v dežele, ki jih nosimo sami (v svojih mislih). Verjamemo, da bo po njeni smrti roman Ine Pličanič pridobil na popularnosti.

Umorjena Ina Pličanič je leta 2013 izdala fantazijski roman Karolina maščevalka pri založbi Ekslibris.

karolina_mascevalka_ina_plicanic

Slovenske novice: Ministrovo bivšo ubila med obredom
Delo: Sosedo prosila, da ji pomaga premakniti truplo
24ur.com: Umora podnajemnice osumljena 40-letnica iz Križ



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Umorjena Ina Pličanič je doživela številne smrti v družini

    Umorjena Ina Pličanič je širši javnosti postala znana v času, ko je na ministrski položaj nastopil Senko Pličanič.

    Razlog je bil v tem, ker so mediji izbrskali, da je Ina Pličanič še v času, ko Senko Pličanič ni bil minister, njega prijavila zaradi nasilja.

    Kasneje je svoje besede zavrnila. Rekla je, da njen mož ni nasilen in da je bila v času, ko ga je prijavila, čustveno zelo labilna, saj je doživela več travmatičnih dogodkov, tudi številne smrti v družini, zaradi česar je imela izrazito stresna obdobja. Ina Pličanič je rekla, da soproga ni ovadila, saj da je policiji eksplicitno povedala, da noče, da gre primer dalje in naj prijave ne jemljejo kot ovadbo.

    Delo: Ina Pličanič: Moj mož ni nasilen – Ministrova žena nasprotuje objavam osebnih težav pred začetkom moževega mandata.

  2. admin pravi:

    Kot zanimivost. Kraj, v katerem se je zgodil umor, Križe v Tržiču so se v starih časih imenovale Sveti Križ. Tam je tudi cerkev Svetega križa. Naselje Križe se v listinah prvič omenja že leta 1400, tako da gre za dokaj staro naselbino.

    Več o Križah pri Tržiču si preberite tukaj.

  3. admin pravi:

    Na sliki stopnic, ki vodijo v nebesa, katero je na Facebook-u 5. oktobra 2014 predstavila Dana M. Dana, je Ina Pličanič, ki je kasneje uporabljala drugo ime, Ina Henigmann, sebe postavila na mesto blizu nebes.

    Dobro leto zatem je Ina Pličanič (Ina Henigmann) umrla.

    Na spodnji sliki si poglejte, kam na stopnišču do nebes se je postavila Ina Pličanič, to je Ina Henigmann.

    Mesto kaže kursor v obliki iztegnjenega kazalca na roki (in ne okvirček z imenom, da ne bo pomote).

    Na stopnišču do nebes je Ina Pličanič to je Ina Henigmann sebe videla že pri vrhu. Ali je podzavestno slutila, da bo kmalu umrla?

    Besedilo na sliki:
    Ne hodi po CESTI,
    kje(r) piše POZNEJE,
    ta CESTA te pelje
    v državo NIKOLI.
    Pojdi po CESTI takoj,
    ta CESTA te vodi,
    v državo SREČA.!!

    Dana M.

  4. admin pravi:

    Ina Pličanič se je med drugim navduševala tudi na pevko Seleno, ki jo je na vrhuncu slave umorila njena poslovna partnerica in prijateljica Yolanda Saldivar (opravičujemo se za prejšnjo napako).

    Selena – Como la Flor (Kot roža)

  5. admin pravi:

    Ino Henigman, to je Ino Pličanilč, je zanimal spiritualni svet in komunikacija z njim

    Ina Henigman se je svoj čas zanimala tudi za šamanstvo.

    Umorjena Ina Henigmann se je svoj čas zanimala tudi za šamanstvo. Očitno je bila Ina Henigmann močno vpeta v spiritualnost in duhovni svet. Šamanstvo pa po definiciji pomeni ravno to. Šamani so namreč ljudje, ki so zmožni potovati v duhovni svet in se z njim sporazumevati.

    Ino Henigmann je torej močno zanimal spiritualni svt in zdravljenje na duševni ravni.

    Najbolj znana oseba, ki je posvojila nekaj šamaskih tehnik v Sloveniji je sicer evropska komisarka Violeta Bulc, ki so jih zaradi zanimanja za šamanstvo nadeli vzdevek Junckerjeva šamanka.

    Najbolj znana “šamanka” v Sloveniji je evropska komisarka Violeta Bulc

Odgovorite