petek, 6.november.2015 - 21:52

ŠPEHARCA 2015: Nuška Drašček je prejela naziv FEMME FATALE 2015. Glede na postavo bi bila lahko tudi Femme FAT-ale 2015.

ŠPEHARCA 2015

Zaradi svojih oblin je Nuška Drašček (podobno kot Danica Lovenjak v Prekmurju) postala muza lokalnega slikarja, ki jo je z veseljem naslikal.

nuska_drascek_muza_facebook

Joškasta pevka Nuška Drašček je dobila naziv Femme Fatale 2015. Poleg pesmi si je naziv prislužila tudi zaradi svoje nekoliko bolj polne postave, ki je očitno pritegnila odločevalce, da ji podelijo omenjeni naziv. Tako bi lahko prevedli naziv Femme Fatale 2015 tudi v Femme Fat-ale 2015 (fat je namreč angleška beseda za debel), poslovenjeno z nemško popačenko bi torej lahko prevedli naziv tudi v Špeharca 2015. A šalo na stran.

Nuška Drašček je sicer pevka, ki je bila pred leti pozitivna pridobitev slovenske glasbene scene. Svoje pevske sposobnosti je najprej utrjevala v glasbeni skupini Perpetuum Jazzile.

Pevka je znana po tem, da se ni nikoli sramovala svoje prekomerne teže. Da bi pokazala, da je ponosna na svoje korpulentno telo in tudi drugim dopovedala, da se nimajo kaj sramovati odvečnih kilogramov, se je enkrat tudi naga slikala za revijo Obrazi.

Sicer so jo paparaci slikali tudi, ko je bila na počitnicah, a na tisti sliki so v prvi plan prišle njene noge, na katerih se poznajo sledovi celulita. Sliko si lahko ogledate tukaj. V članku, v katerem so predstavili fotografijo in ki so ga naslovili kar V bikini stlačila oblini (torej obilni dojki), niso pozabili omeniti dejstva, da se Nuška Drašček ne sramuje svojega telesa in svojih oblin.

Sicer je Nuška Drašček v skladu s svojo postavo zapela tudi v duetu s še debelejšim hrvaškim pevcem Željkom Houdekom Jacques-om, katerega prekomerna teža je sicer njegov razpoznavni znak poleg izvrstnega glasu. Zanimivost dueta je v tem, da sta pevca zapela pesem v obeh verzijah – hrvaški in slovenski. Pesem je sicer zelo lepa.

Nuška Drašček in Željko Houdek Jacques – Otkad nemam te

Nuška Drašček in Željko Houdek Jacques – Odkar te ni

Nuška Drašček je sicer zadovoljna v svojem zajetnejšem telesu, a kljub temu gre občasno na dieto, da se vendarle ne zredi preveč. A prijatelji jo svarijo, naj ne pretirava preveč, saj da je pri ženski dobro, da ima obline.

Zrediti se ji pa očitno sploh ni problem, saj je Nuška Drašček velika sladkosnednica. Zelo rada namreč peče torte, piškote in pripravlja druge sladice, ki jih očitno tudi rada poje.

Nuška Drašček dela tudi zanimive torte, ki jih rada tudi poje.

nuska_drascek_je_izdelala_to_torto

Nuška Drašček se je sicer že odzvala na prejetje naziva Femme Fatale 2015.

Rekla je, da je vesela, če je komu seksi.

Žurnal: Femme Fatale 2015: Nuška Drašček: “Sem vesela, če sem komu seksi, katera ženska pa ni?“

Očitno je Nuška Derenda tipična predstavnica zajetnejših Slovenk, ki se lahko pohvalijo tudi z globokim dekoltejem in je kot takšna morda res primerna za naziv Femme Fatale 2015.

Ko smo že pri globokem dekolteju Nuške Drašček, pa za konec podajamo pesem slovenskega pevca Vlada Pilje, ki je v preteklosti nastopal pod psevdonimom Lepi Dasa, na temo oprsja Slovenk. Kot ste verjetno že ugotovili, gre za pesem Joške do Koroške.

Lepi Dasa – Joške do Koroške



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    MRAČNJAŠKO POLITIČNO OZADJE NUŠKE DRAŠČEK

    Ali je Nuška Drašček politično kontaminirana?

    Čeprav Nuška Drašček na prvi pogled deluje simpatično in zabavno, pa obstaja neka stvar glede Nuške Drašček, ob kateri marsikoga spreleti srh. Nuška Drašček naj bi bila aktivna podpornica stranke SDS.

    Zatorej vsi, ki jih morda zavede simpatičnost Nuške Drašček, naj se zamislijo nad tem, da gre za odkrito podpornico stranke SDS.

    Kljub veselemu zunanjemu videzu Nuško Drašček žal spremlja mračnjaško strankarsko ozadje, ki v žilah ledi kri.

    Ravno zaradi povezanosti s stranko SDS so mnogi, ki jih je pritegnil vesel karakter Nuške Drašček, ostali naravnost zgroženi in je Nuška Drašček pri njih izgubila vse simpatije.

    Nuškina odkrita podpora stranki SDS je mnoge zgrozila in razočarala.

    Stranka SDS namreč v Sloveniji pri njenih političnih nasprotnikih velja za mračnjaško stranko, stranko s člani ali simpatizerji katere je boljše ne imeti kontaktov.

    Ravno zato so mnogi pevci, ki se odkrito izrečejo za podpornike stranke SDS, obsojeni na ustvarjanje zgolj za člane in pristaše te stranke, ker se jih pripadniki drugih političnih opcij kratko malo bojijo oziroma jim je neprijetno v njihovi bližini.

    Lahko bi torej rekli, da slovensko Femme Fatale leta 2015 kazi mračnjaško politične ozadje.

    Med.over.net: Nuška Drašček podpira SDS – a zato dobi tolk glasov publike?

  2. admin pravi:

    Nuška Drašček je nastopila tudi na konvenciji stranke SDS leta 2011. Tam je med drugim zapela tudi tedanjo himno stranke SDS – Za Slovenijo živim.

    Nuška Drašček je nastopila tudi na konvenciji stranke SDS leta 2011

    Nuška Drašek je svojo podporo stranki SDS pokazala tudi na konvenciji stranke SDS, kjer je zapela dve pesmi.

    Najprej je zapela pesem Oh kako lepo te je vid’t, ob koncu konvencije pa tudi himno stranke SDS – Za Slovenijo živim.

    Konvencija stranke SDS leta 2011. Nuško Drašček si oglejte na času 50:30 in 2:06:15.

    Tudi s tem je pokazala podporo stranki SDS.

    Je pa zanimivo, da pa je enkrat prišla tudi v manjši prepir glede sodelovanja na Shodu podpisnikov Majniške deklaracije 2014.

    Shod Majniške deklaracije je shod, ki združuje slovenske desne stranke in je povezan predvsem s stranko SDS.

    Na vabilu na Shod podpisnikov Majniške deklaracije leta 2014 je med drugim pisalo, da bo tam nastopila tudi Nuška Drašček, kar se pa ni zgodilo.

    Nuška Drašček je kritizirala medije, da so rekli, da je nastopila na shodu, čeprav tam ni nastopila, enako so bili jezni tudi prsata operna pevka Alenka Gotar (ki so jo sicer povezovali s stranko Socialni demokrati, a po drugi strani so krožile tudi govorice, da je v beri svojih fantov imela tudi tedanjega poslanca Breznika iz SDS), ter POP Design.

    Nuška Drašček je pobarala medije, da bi bilo dobro, če bi preverili informacije in jasno povedala, da ni nastopila na shodu in da je ni bilo tam (čeprav je bilo njeno ime zapisano na plakatnem vabilu na shod).

    Več o tem si preberite v spodnjem članku Slovenskih novic:

    Slovenske novice: Kdo je zamočil? Napovedani so bili, na shodu pa niso nastopali

    Kakorkoli že. Nuška Drašček je ena od pevk, ki je jasno pokazala svojo strankarsko privrženost. Kako je sedaj, sicer ni znano, a čas bo pokazal, ali je njena politična pripadnost še vedno enaka.

    Morda pa se bo Nuška Drašček sedaj malo bolj pazila in svojih političnih afinitet ne bo tako brezskrbno kazala v javnosti zaradi strahu, da bi to lahko škodovalo njeni karieri.

    Kdo ve, morda pa jo bo stranka SDS podvrgla nekemu testu, da preveri, ali je še vedno zvesta podpornica stranke.

    Očitno bo zanimivo spremljati povezave pevke Nuške Drašček s stranko SDS tudi v prihodnje.

    Torej. Zanimivo bo spremljati, ali je ta privrženost med omenjeno pevko in stranko SDS še vedno prisotna, ali bo morda samo postala bolj tajna in ne tako odkrita, ali pa je morda Nuška Drašček popolnoma spremenila strankarske preference oziroma postala celo apolitična.

    Verjetno jo bo novinarski veliki brat še naprej spremljal tudi, kar zadeva njene politične preference.

    Sicer pa od pevke, ki žari s takšno pozitivo, ni bilo ravno pričakovati, da bi bila tako odkrito strankarsko opredeljena in to ravno v zvezi s stranko, ki ima precej trda stališča.

    Morda pa po drugi strani to niti ni nenavadno, saj morda Nuška Drašček s svojim karakterjem pritegne več ljudi in je zato bolj na udaru tudi političnih strank, ki bi želele imeti v svojih vrstah takšne vesele ljudi. A kljub temu velja nasvet, da se s politiko ni dobro ukvarjati tistim ljudem, ki so odvisni od širše množice ljudi, recimo glasbenim umetnikom in podobnim, saj se lahko hitro znajdejo pod drobnogledom javnosti in medijev in to ne v najbolj pozitivni luči, sploh če so povezani s strankami, ki nimajo najboljšega slovesa med ljudmi.

  3. admin pravi:

    Tudi slovenska glasbena diva Nuša Derenda pravi, da so jo predalčkali, ker je pela pesem Za Slovenijo živim, ki je obveljala za eno od himn stranke SDS

    Nuša Derenda – Za Slovenijo živim

    Sicer je pesem Za Slovenijo živim sprva pela tudi pevka Nuša Derenda, ki je bila prav tako podvržena kritikam, da poje pesem, ki se povezuje s stranko SDS.

    Nuša Derenda se je morala glede tega večkrat opravičevati javnosti.

    Rekla je, da je pesem Za Slovenijo živim pela takrat, ko je bila ta še del karaok in jo stranka SDS še ni vzela za svojo.

    Nuša Derenda je rekla, da je SDS pesem šele kasneje vzela za svojo in pred tem prosila za dovoljenje od avtorjev pesmi Za Slovenijo živim.

    Nuša Derenda je potožila, da so jo mnogi ljudje začeli predalčkati, torej ji pripisovati politično podporo stranki SDS.

    To so ljudje počeli tudi zato, ker je pesem Za Slovenijo živim pela tudi na SDS-ovih prireditvah. Recimo. SDS-ovo himno Za Slovenijo živim je zapela na SDS-ovem zborovanju leta 2012, na katerem se je zbralo 2000 SDS-ovcev, ki so dali podporo takratnemu kandidatu za predsednika Republike Slovenije iz vrst SDS-a, Milanu Zveru (ki na predsedniških volitvah ni zmagal, saj je predsednik postal Borut Pahor).

    Nuša Derenda je rekla, da se sama s politiko ne ukvarja in da noče, da se jo povezuje s katero koli stranko.

    Povedala je tudi, da se zaveda, da če bi začela gledati, za katero politično stranko bo pela in za katero ne, bi se lahko zamerila poslušalcem, zaradi česar bi kmalu ostala brez nastopov, ki pa zanjo pomenijo vir zaslužka, zato se s politiko ne ukvarja in poje čisto profesionalno, proti plačilu.

    Kar zadeva stranko SDS, je Nuša Derenda rekla, da se s stranko strinja v enem. To pa je, da je v Sloveniji premalo domoljubnih pesmi.

    Več o Nuši Derendi in o tem, kako so jo predalčkali po tem, ko je pela pesem, ki je kasneje postala ena od SDS-ovih himn (SDS jih je namreč imel že več), si preberite v članku na RTV Slovenija.

    RTV Slovenija: Nuša Derenda: Domoljubnih pesmi imamo premalo

Odgovorite