sreda, 18.november.2015 - 09:19

PRIŠLA JE DOBA MAŠČEVANJA: Rusi, Francozi in Američani so se začeli maščevati islamski državi zaradi nedavnih terorističnih napadov.

PRIŠLA JE DOBA MAŠČEVANJA

RUSKO MAŠČEVANJE ZARADI TERORISTIČNEGA NAPADA NA RUSKO LETALO.
Teroristični napad na rusko letalo je sprožil rusko ofenzivo na glavno mesto ISIS-a sirsko mesto Raka.

FRANCOSKO IN AMERIŠKO MAŠČEVANJE ZARADI NAPADOV NA PARIZ.
Zaradi napadov v Parizu se maščujejo tudi Francozi in Američani.

bomba_from_paris_with_love_1

bomba_from_paris_with_love_2

Pred dnevi je svetovno, predvsem pa rusko in egiptovsko javnost pretresla novica o padcu ruskega letala nad Sinajskim polotokom.

Gre za letalo, ki je domov prevažalo pretežno ruske turiste, ki so počitniške dni preživljali v znanem egiptovskem letovišču Šarm el Šejk.

Novica o padcu letala kljub pretresljivosti sicer ni bila tako zelo odmevna, kot bi lahko bila. Razlog je v tem, da se sprva ni vedelo, zakaj je letalo strmoglavilo in je najprej kazalo kot da gre za običajno letalsko nesrečo.

Sedaj pa so zadeve drugačne, saj naj bi preiskava pokazala, da naj bi bilo letalo žrtev terorističnega napada. V notranjosti letala naj bi eksplodiralo eksplozivno sredstvo, ki je uničilo letalo že v zraku in nato poškodovano padlo na tla. Kot je znano, so v letalski nesreči umrli vsi potniki in člani posadke, natančneje 207 potnikov in 7 članov posadke, skupno torej 214 ljudi.

Sicer je malo po padcu letala odgovornost za sestrelitev potniškega leta Airbus prevzela Islamska država, a sprva ji niso verjeli in so rekli, da gre za propagando islamske države.

Takoj, ko se je Rusija prepričala, da je bilo rusko letalo res sestreljeno s strani islamske države, je začela Rusija snovati načrt maščevanja islamski državi.

Ruska letala so začela z intenzivno akcijo bombardiranja sirskega mesta Raka, ki velja za glavno mesto islamske države.

Napadi ruskega letalstva so siloviti, borci islamske države v mestu pa so močno zaskrbljeni.

Napade na islamsko državo pa je intenzivirala tudi Francija, ki se prav tako maščuje islamski državi za nedavne napade v Parizu (ki jih na Dossier korupcija nismo obravnavali zaradi pretirane patetičnosti poročanja s strani svetovnih medijev – na Dossier korupcija ne maramo zgodb, ki so medijsko pretirano obdelane, saj pretirane patetike ne prebavljamo, sploh če poročanje o enem dogodku traja predolgo in postane že tečno).

Ne smemo pa pozabiti, da so tudi Američani nekoliko intenzivirali napade na islamsko državo, prav tako zaradi napadov v Parizu, Zanimivo je, da so ameriški vojaki na bombe, ki so jih odvrgli na islamsko državo na pisali From Paris with love.

To nas je spomnilo na naš članek, kjer smo podali podobno sporočilo, a v kontra smeri From ISIS with love, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Spodaj pa tako kot v tistem članku podajamo pesem Sarah Connor – From Sarah with love.

Sarah Connor – From Sarah with love

Lahko rečemo, da je prišla doba maščevanja islamski državi.

Zato lahko pričakujemo intenziviranje napadov v Siriji, kjer se bodo vojaške operacije razplamtele.

Kako bodo vsi ti dogodki vplivali na begunsko krizo, pa se bo še videlo.

Vsekakor se bodo napetosti povečale tudi v odnosu do beguncev, pa ne samo zaradi napadov, ampak prej zaradi tega, ker se Nemčija, Švedska in druge države že nevarno polnijo in ni več mest za nove begunce. Napadi v Parizu bodo mnogim verjetno priročen izgovor za priprtje ali morda popolno zaprtje meja beguncem.



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Velika Britaniija po večjem angažmanu Francije v Siriji noče ostati postrani in se že pripravlja za bolj intenzivno vojaško posredovanje v Siriji, kot ga je imela do sedaj.

    RT: Lindsay German: “The British government doesn’t want to be left out when France is involved in the bombing with the US”

Odgovorite