torek, 1.december.2015 - 09:31

V Evropi se je kot odgovor na Islamsko državo začela oblikovati skupina Krščanska država, katere cilj je pobijanje muslimanov v Evropi

CILJ SKUPINE  KRŠČANSKA DRŽAVA JE POBIJANJE MUSLIMANOV V EVROPI.

ZAČELI BODO V BELGIJI, V BRUSLJU.

Evropa je dobila svojo Krščansko državo, evropsko protiutež bližnjevzhodni Islamski državi.

jezus_kristus_kot_zombi

Glede na krvoločnost bi se Krščanski državi prilegala takšna podoba krščanstva, kot jo prikazuje spodnji videoposnetek The Passion of Zombie Jesus, ki prikazuje Jezusa Kristusa v podobi zombija.

Če je eden od ciljev islamske države, ki je pred leti nastala na področju Sirije in Iraka in katere cilj je med drugim tudi islamizacija Evrope, pa je ta država dobila svojo nasprotnico v Evropo.

Po terorističnih napadih, ki so jih izvedli člani islamske države v Parizu, so se nekateri sedaj še neznanci, organizirali v Krščansko državo, katere glavni cilj je pobijanje muslimanov v Evropi.

V ta namen so člani krščanske države že razposlali grozilna sporočila, kjer grozijo, da bodo začeli napadati mošeje po Evropi pa tudi lokale, katerih lastniki so muslimani.

Rekli so, da nobena mošeja ali muslimanski lokal ne bo več varen pred Krščansko državo in da bo Krščanska država pobila muslimane kot prašiče.

Krščanska država namerava muslimane v Evropi klati kot prašiče.

zaklan_prasicavtor_David_Monniaux_Wikipedia

Krščanska država se bo najprej osredotočila na muslimane v Belgiji, predvsem na muslimane v Bruslju. Kot je znano, v Bruslju, »glavnem mestu Evrope«, muslimani predstavljajo že več kot 25 odstotkov, torej več kot četrtino vsega prebivalstva, že četrto leto zapored pa je Mohamed najpogostejše ime za dojenčka, tako je Bruselj eno izmed evropskih mest, ki se najhitreje islamizira. Mollenbeck, predel Bruslja, pa velja praktično za prestolnico belgijskih muslimanov.

Ravno zato je tudi v dve mošeji v Mollenbecku Krščanska država razposlala svoja grozilna pisma.

MiddleEastPost.com: ‘Christian state’ group threatens to kill Belgian Muslims, destroy their businesses

RT: ‘Christian state’ group threatens to kill Belgian Muslims, destroy their businesses

Slovenske novice: Islamski državi grozi nov sovražnik – Krščanska država



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Logotip evropske skupine Krščanska država je naslednji.

    Logotip skupine Krščanska država

Odgovorite