petek, 1.april.2016 - 13:45

Nasvet po uspešno najdenem truplu: »Nikoli ne dvomite v bioenergetike!«

PRETRESLJIVA IZPOVED ŽENSKE, KATERI JE BIOENERGETIK POMAGAL NAJTI POGREŠANO MAMO:

»Slovenska policija ni poslušala besed bioenergetika, zato so mojo mamo našli kasneje, kot bi jo ob pomoči bioenergetika.«

Moč spiritualne energije je ogromna. Le verjeti je treba vanjo.

spiritualna_energija

V času, ko so našli truplo pogrešanega 22-letnika Jureta Erjavca, katerega je iz koristoljubja zahrbtno pokončal Belokranjec Miran Plut, je postala zelo aktualna informacija, da je bioenergetik že samo nekaj dni po izginotju Jureta Erjavca natančno povedal, kje se nahaja truplo nesrečnega fanta.

Preiskovalci so očitno precej dvomili v bioenergetikove napovedi, zaradi česar niso izvedli natančne iskalne akcije, ki bi lahko našla truplo Jureta Erjavca že prej. Zato so minile kar 2 leti, da je prišlo do najdbe trupla. Za to so sicer zaslužni policisti, ki so na podlagi poizvedovanja prišli na sled. Na koncu se je izkazalo, da je bioenergetik zadel, kje se nahaja truplo Jureta Erjavca.

V zvezi s to novico se je oglasila še ena oseba, ki je prav tako iskala pogrešano osebo. In sicer njeno mater. Svojo izkušnjo je delila na forumu Med.over.net. Ker se nam zdi zgodba zanimiva, jo podajamo.

Prispevek podajamo v celoti, ker je izredno zanimiv. Prispevek smo rahlo popravili (zatipkane besede, slovnični spodrsljaji in podobno) ter ga razdelili v paragrafe, da bo lepše čitljiv. Vsebinsko pa ga nismo spreminjali.

Prispevek je odgovor na druge prispevke v temi foruma na Med.over.net.

kakor rečete 09.06.14 18:54

Glede na to, da je danes potrjeno, da je bil tam 2 leti in je bil 4-krat ustreljen, je malo možnosti, da ga je kdo premikal. Pridržali so osumljenca in ja (da), bioenergetik je napovedal.

Tudi jaz imam izkušnjo. In sicer. 4 leta nazaj v istem obdobju je neznano kam odšla moja mama.

Nihče ni vedel kje je, kako je oblečena, vedeli smo samo, katere čevlje je obula.

Izgubila se je vsaka sled za njo. Telefon je bil izključen, dokumenti doma, nihče ni vedel, kaj se dogaja. Doma je bilo tako, kot je moralo biti, nič razmetano, nikakršnih znakov nasilja.

Sprva smo otroci pomislili, da sta se z očetom sprla, kar pa jima ni bilo v navadi.

Pregledali smo vso okolico, poklicali pa smo tudi policijo, ki nam je povedala, da če se mama ne vrne v 24 urah, jo bodo razglasili za pogrešano. Mami ni bilo domov, iskanje s pomočjo gasilcev neuspešno.

V moji glavi je to, kot bi bilo včeraj, premišljevali smo, če je komu kaj rekla ali se kam odpravlja. Nikomur nič.

Mami je bila dopoldne vedno sama doma, vsi ostali smo bili na delu, mama je bila brezposelna.

Minilo je 7 dni, a za mamo ni bilo sledi, iskali so jo tako vojska, policija, reševalci, v bližini pa smo imeli tudi jezero, tako da so bili tudi potapljači.

Minevali so dnevi, ni je bilo. Na licih so bile iz dneva v dan solze, hiša je bil prazna, nič ni dišalo po kuhi, vsa upanja so umrla.

Z očetom sva se napotila k bioenergetiku (nisva verjela v to). Poslali so nas sosedje. V taki bolečini narediš vse.

In tako je bioenergetik odgovoril, da se mama nahaja nedaleč stran od hiše. Govoril je – okoli 7 km od našega doma. Ni znal povedati točne informacije.

Vedela sva, da če je to res, je mama mrtva, ker vso to okolico sva poznala, nikjer se ni mogla skrivati. In minilo je že eno leto.

Odpravila sva se na policijo, povedala, kaj nama je rekel gospod (bioenergetik), in na policiji so nama dejali, da je to območje pregledano 100% in da tukaj ne bodo več iskali. Spomnim se, da je oče znorel, razmetal celo pisarno policistu, nakar so ga potem še obtožili neprimernega vedenja. Tako, da policija ni ukrepala.

Čez pol leta nas je poklical prijatelj iz bližnje vasi, da se naj oglasiva tam, da nama mora nekaj pokazati.

Prijatelj nama je povedal, da je naletel na čudne stvari v gozdu 6 km stran, kjer je kraška jama.

Odpravili smo se tja in zraven luknje našli zgornji del oblačila, rdeč pulover s pikicami, kakršnega je nosila mama, iz luknje pa se je širil močan vonj po gnilem.

Oblile so me solze, tega ne bom pozabila nikoli.

Poklicali smo policijo in zadeva je stekla naprej, jamarji so našli truplo moje mame. Mami je spodrsnilo in je padla noter.

Želim vam povedati, da nikoli ne dvomite v bioenergetike, saj če bi policija jemala resno besede bioenergetika, bi mamo našli mogoče že pol leta prej s pomočjo njih.

Nas je to močno prizadelo in slovenska policija za mojo družino ni naredila tistega, kar smo jih prosili. Čeprav ni šlo za umor, ampak za nesrečo.

Prispevek se originalno nahaja na Forumu Med.over.net, kjer so se razgovorili o bioenergetikih in o tem, da jih mnogi ljudje ne jemljejo resno in se jim posmehujejo, ter da zato zamudijo priložnost za hitro najdbo pogrešanih oseb.

Med.over.net: Našli Jureta Erjavca



Značke prispevka:

Odgovorite