nedelja, 3.april.2016 - 15:55

Na Dossier korupcija smo očitno pravilno napovedali kraj, kjer se nahaja pogrešani Klemen Jaklič

MOČ SPIRITUALNE ENERGIJE

Spiritualna energija je pripeljala do trupla Klemna Jakliča.

Na Dossier korupcija smo že 20.3.2016 nakazali na lokacijo, kjer so sedaj našli truplo pogrešanega Klemna Jakliča.

Na Dossier korupcija smo že 20.3.2016 rekli, da je nekaj pomembnega, kar zadeva Klemna Jakliča, na Lundrovem nabrežju. Izkazalo se je, da je bil Klemen Jaklič 3.4.2016 najden v neposredni bližini.

Za povečavo kliknite na sliko!

lundrovo_nabrezje

Truplo Klemna Jakliča je bilo najdeno pri Zmajskem mostu.

Današnja najdba trupla v reki Ljubljanici, pri čemer je velika verjetnost, da je šlo za pogrešanega Klemna Jakliča, je presenetila mnoge.

S čisto posebnega aspekta pa tudi nas.

Namreč.

Sami smo že 20. marca 2016 opravili spiritualno poizvedbo o tem, kje naj bi se nahajal Klemen Jaklič.

Naša spiritualna poizvedba glede kraja, kjer se nahaja truplo Klemna Jakliča, nam je že 20.3.2016 dala informacijo glede Lundrovega nabrežja.

Odgovor, ki smo ga prejeli iz spiritualne sfere, je bil Lundrovo nabrežje, kar smo zapisali na Twitter za vsak primer, da bodo stvari zabeležene. Po tvitu smo dobili še ponavljajoče informacije Adamič, Adamič, Adamič (tega nismo zapisali, ker smo že itak napisali Lundrovo nabrežje in podali sliko). Torej Adamič – Lundrovo nabrežje, kar je samo potrdilo naš občutek, da je pri Adamič – Lundrovem nabrežju nekaj pomembnega v zvezi s Klemnom Jakličem. Tega sicer nismo dajali na velik zvon, ker se nikoli ne ve, ali se bodo zadeve potem uresničile in če se ne bi, bi vse izpadlo čudno.

Zanimivo je, da je tudi jasnovidni radiestezist Zdravko Malnarič že prej preiskovalcem povedal, da čuti (vidi), da je Klemen Jaklič nekje pri Tromostovju.

Tudi občutki jasnovidnega radiestezista Zdravka Malnariča so bili pravilni. On je Klemna Jakliča “videl” pri Tromostovju.

zdravko_malnaric_iskanje_klemna_jaklica

Iskreno povedano, nismo vedeli, kje točno je Adamič – Lundrovo nabrežje, šele na karti smo videli, da je zadeva precej blizu Tromostovju.

Skratka. Očitno je spiritualna energija Klemna Jakliča tako jasnovidnega radiestezista Zdravka Malnariča kot nas, ki smo izvedli spiritualno poizvedbo, vodila k tem mestu.

In očitno je, da je sedaj res prišlo do najdbe ravno tam. Klemen Jaklič je bil namreč najden pri Zmajskem mostu, ki se nahaja v neposredni bližini Adamič – Lundrovega nabrežja.

Policisti so medijem potrdili, da so pri Zmajskem mostu našli truplo, pri katerem so našli osebne predmete, na podlagi katerih z veliko gotovostjo menijo, da gre za truplo pogrešanega 18-letnega Klemna Jakliča.

Kot je znano, so preiskovalci, ker ga niso našli v Ljubljanici, menili, da je truplo Klemna Jakliča že nekje dlje in so ga nameravali iskati že na mestu, kjer se Ljubljanica izliva v reko Savo oziroma že v reki Savi, a očitno je usoda hotela, da se je truplo nesrečnega mladeniča naplavilo pri Zmajskem mostu (pri Lundrovem nabrežju), tako kot je bilo napovedano v nekaterih jasnovidnih napovedih.

Družini Klemna Jakliča izrekamo iskreno sožalje. Očitno je, da so izgubili zelo dobrega sina.

Za konec lahko rečemo le to, da je spiritualni svet očitno vendarle podal pravo informacijo o lokaciji Klemna Jakliča.

Ravno zato je pomembno, da se informacij iz spiritualnega sveta nikakor ne zanemari.

RTV Slovenija: V Ljubljanici našli truplo. Šlo naj bi za pogrešanega Klemna Jakliča



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Klemna Jakliča so sicer našli v bližini Žitnega mostu, kar je malček dlje od Zmajskega mostu in Lundrovega nabrežja, a še vedno v neposredni bližini. Lokacija je pač pravilna. Vedno pa se mora iskati tudi v nekem širšem radiju oziroma odseku od navedenega, še posebej če upoštevamo tudi časovno odmaknjenost napovedi (najden je bil 3.4.2016, napoved pa je bila 20.3.2016).

  2. admin pravi:

    Vodna pot je Klemna Jakliča vodila od Mrtvaškega mostu proti Tromostovju. Našli so ga pri Zmajskem mostu, natančneje pri Žitnem mostu.

    Sicer pa je “vodna pot” Klemna Jakliča po podatkih iz medijev vodila od Mrtvaškega mostu (Materinskega mostu) proti Tromostovju.

    Očitno pa je bil najden pri Žitnem mostu, ki je blizu Lundrovemu nabrežju.

    Preiskovalci bi glede na informacije iz jasnovidne sfere torej morali iskati področje od Mrtvaškega mostu, kjer je bil Klemen (oziroma moški v reki) prvič viden, do Tromostovja, katerega je omenil tudi radiestezist Zdravko Malnarič, oziroma Lundrovega nabrežja, na kar smo sami opozorili 20.3.2016.

    To ni nek velik odsek reke Ljubljanice.

    Na tem odseku reke Ljubljanice je bilo potrebno iskati Klemna Jakliča

    Seveda pa je potrebno vedeti, da preiskovalci niso mogli vedeti, kje se truplo Klemna Jakliča natančno nahaja. Kot že rečeno, so nekateri že razmišljali, da bi Klemna Jakliča iskali veliko dlje stran, nekateri že v Savi.

  3. admin pravi:

    Popravek: V zgornjem prispevku z dne 4.4.2016 je bilo nekaj časa narobe zapisano, da je vodna pot Klemna vodila od Tromostovja k Mrtvaškem mostu (Materinskemu mostu). Seveda je pot ravno obratna. Napako smo že popravili.

    Klemna je torej vodna pot vodila od Mrtvaškega (Materinskega) mostu proti Tromostovju in dlje.

    Sicer je šlo za napako v prvem (nenaslovnem) stavku omenjenega prispevka. V nadaljevanju je bila pot navedena pravilno.

  4. admin pravi:

    Potapljači, ki so preiskovali Ljubljanico, so povedali, da se je truplo Klemna Jakliča očitno nekje zagozdilo (možno je tudi, da ravno na Lundrovem nabrežju, na katerega smo sami opozorili 20.3.2016 na Twitterju, vsekakor pa v bližini).

    Razlog za to vidijo v tem, ker je na rečnem dnu Ljubljanice ogromna količina smeti (npr. kolesa, ki so združena kar v grozdih v en velik kup 3 krat 3 metre) .

    Očitno bi se moralo vsaj v središču Ljubljane organizirati kakšno čistilno akcijo in temeljito počistiti dno rečne struge.

    To sicer potapljači glede na poročila iz preteklih let tudi počnejo, a očitno še vedno ne dovolj pogosto.

    24ur.com: FOTO: V Ljubljanici našli truplo, najverjetneje gre za pogrešanega Klemna Jakliča

  5. admin pravi:

    Policija je potrdila, da je truplo, najdeno v reki Ljubljancii pri Zmajskem mostu (pri Žitnem mostu) res Klemen Jaklič.

    V policiji so ga zato prenehali voditi v evidenci pogrešanih oseb.

    Identiteta Klemna Jakliča je potrjena

  6. admin pravi:

    15:47

  7. admin pravi:

    Tudi pri iskanju Klemna Jakliča velja, da bi morali preiskovalci bolj verjeti informacijam iz spiritualne sfere

    Klemna Jakliča so že 17. marca 2016 iskali v Savi in to celo na področju Litije, torej daleč stran.

    Očitno so preiskovalci menili, da je njegovo truplo šlo že veliko dlje.

    No. Sami smo 20.3.2016 na podlagi spiritualne poizvedbe prišli do veliko bližje lokacije – Lundrovega nabrežja.

    Očitno je, da preiskovalci niso upoštevali navedb iz spiritualne sfere in so zato pri svojem dojemanju udarili čisto mimo.

    Dobro je, da je Klemnovo truplo naplavilo že prej, saj bi bile vse iskalne akcije zaman, saj bi Klemna preiskovalci iskali močno predaleč od mesta, kjer se je nahajal.

    Razlog je v tem, da ljudje premalo poslušajo informacije iz spirtiualne sfere in se podajajo po poti neke logike, kar zna biti tudi napačno.

    Zelo podobno se je zgodilo tudi v primeru Stanka Brajerja, kjer so preiskovalci najprej iskali Stanka Brajerja po navodilih Zdravka Malnariča, pa ga sprva niso našli in so opustili iskanje, a so se svojci potem v lastni režiji ponovno odpravili na mesto, na katerega je opozoril Zdravko Malnarič (tam je šlo za kopno, truplo je zagotovo stalo na enem mestu). V drugo so ga našli tam, kjer je jasnovidni radiestezist povedal, da ga bodo našli.

    Tu je prvenstveno problem v tem, da nekateri ljudje preprosto ne verjamejo ali pa ne verjamejo dovolj, sploh če se truplo ne najde takoj. Recimo Stanko Brajer se je nahajal na enem težko dostopnem in precej skritem mestu, zato je možno, da so ga sprva spregledali.

    Tudi pri iskanju Klemna Jakliča se je zgodilo podobno.

    Dejstvo je, da je po tem, ko so Klemna Jakliča iskali pri Tromostovju na podlagi informacij Zdravka Malnariča, pa ga niso našli, svojci in prijatelji Klemna Jakliča začeli dvomiti v informacije Zdravka Malnariča, češ da ni povedal nič uporabnega, nič pametnega, ampak so raje verjeli dejstvu na podlagi logičnega sklepanja, da je truplo verjetno že veliko dlje, že v Savi.

    Preprosto so zanemarili informacije, čeprav je po Zdravko Malnarič (po poročanju revije Zarja) večkrat ugotavljal lokacijo Klemna Jakliča z nihalom in je vedno prišel na Tromostovje.

    No. Usoda je sama poskrbela za to, da se izkaže, da so bile informacije iz spiritualne sfere točne.

    K sreči je bilo temu tako, že tudi zato, ker je bilo preiskovalcem prihranjeno veliko iskalnih akcij, ki bi bile obsojene na neuspeh, ker bi truplo Klemna Jakliča iskali močno predaleč.

    Slovenske novice: Pogrešanega Klemna iščejo pri Litiji – 17.3.2016
    Revija Zarja: V tridesetih letih našel več kot 20 ljudi – 22.3.2016

  8. admin pravi:

    Danes smo naleteli na zanimiv članek na Planet TV, kjer so predstavili tudi neko radiestezistko, ki je za Klemna povedala, da je še živ in da ni v Ljubljani. Iskala ga je v drugih delih Slovenije.

    Planet Siol: [VIDEO] Domna in Klemna še iščejo, kaj pravi radiestezistka?

    No. Očitno ga je radiestezistka pošteno biksnila.

    To pa ni primer z radiestezistom Zdravkom Malnaričem (ki je prav tako uporabljal nihalo) in je Klemna Jakliča “videl” pri Tromostovju, zadeli pa smo tudi sami na podlagi spiritualne poizvedbe (brez kakšnega nihala, da ne bo pomote, ampak v celoti mentalno), ki smo dobili lokacijo Lundrovo nabrežje.

    Če gledamo na izkušnje z iskanjem pogrešanih oseb, je po našem mnenju najboljše priporočilo za tiste, ki pogrešajo kakšno osebo, ravno jasnovidni radiestezist Zdravko Malnarič, ki ne le da ima številne izkušnje, ampak je tudi zelo uspešen pri iskanju.

    Zdravko Malnarič se sicer sam ne reklamira, ampak ga pomoči potrebni najdejo sami.

    Saj veste, kako pravijo. Dober glas seže v deveto vas.

    Osebno Zdravka Malnariča ne poznamo, a dejstvo je, da gre očitno za človeka, ki ima pristen dar jasnovidnosti, zato je po našem mnenju poiskati pomoč pri njem vsekakor priporočljivo.

Odgovorite