nedelja, 8.maj.2016 - 16:25

BIOENERGETIK ZDENKO DOMANČIĆ: »Če bi povedal skrivnost človeških možganov, bi bil v nekaj dneh mrtev. Umorili bi me. Obstaja druga stran, o kateri moram biti tiho.«

ZNANI BIOENERGETIK ZDENKO DOMANČIĆ:

»ČE BI POVEDAL SKRIVNOST DELOVANJA ČLOVEŠKIH MOŽGANOV, BI ME UBILI V NEKAJ DNEH.«

»NIHČE NE POZNA DRUGE STRANI.«

»SVETU VLADA 300 LJUDI. Eden od teh 300 ljudi živi na Hrvaškem.«

Zdenko Domančić

bioenergetik_zdenko_domancic_youtube

Bioenergetik Zdenko Domančič, 67-letni v hrvaški Istri živeči bioenergetik, katerega poznajo predvsem na Bledu, saj je Bled glavno mesto njegovega delovanja, je za hrvaški časopis Jutarnji list povedal srhljive besede.

Rekel je, da če bi povedal, kaj je skrivnost človeških možganov oziroma ali je odkril skrivnost človeških možganov, bi živel le še nekaj dni. To pa zato, ker bi ga ubili. Zato mora, s ciljem zaščititi sebe, molčati.

Slovensko-hrvaški bioenergetik, ki je mnogim rešil in spremenil življenje na boljše, je povedal, da svetu vlada skupina 300 ljudi.

Slovenskemu bioenergetiku hrvaških korenin sicer mnogi priznavajo njegove nadnaravne sposobnosti. Ljudje ga imajo za zdravilca, preroka, jasnovidca, celo čarovnika, potrditev, da ima posebne moči, pa so mu dali tudi nekateri slovenski profesorji in celo ameriška NASA oziroma inštitut Ben Gurion v Izraelu in drugi svetovni inštituti.

V Sloveniji z njim sodelujejo na Inštitutu Jožefa Štefana, na Onkološkem inštitutu v Ljubljani, na Elektrotehniškem inštitutu in drugod.

Slovence Zdenko Domančić zelo spoštuje, saj so ga prav lepo sprejeli in spoštujejo njegovo delo ter ga podpirajo.

Najdejo se tudi skeptiki, predvsem med zdravniki, ki pravijo, da je Domančić nor, čeprav se tudi sami sprašujejo, kaj pa če je vse res, kaj pa če Domančić govori resnico in ni nor.

Zdenko Domančić se ukvarja s komplementarno medicino. Na Bledu gosti skupine po 110 pacientov, to je ljudi, ki jim klasična medicina ni znala ustrezno pomagati.

Za svoje delo s pacienti ne zahteva plačila, sploh pa ne točno določenega zneska plačila. Pacienti mu svojevoljno v kuverto dajo toliko, kolikor zmorejo in hočejo. Revnejši pacienti dajo manj, tisti, ki so bolj premožni, pa v kuverto dajo večje zneske.

Sam pravi, da ne dela zaradi denarja, ampak da želi pomagati ljudem.

Zdenko Domančić ima posebno metodo, katero je tudi patentiral. Po svojem odhodu iz tega sveta jo bo prepustil razumnim ljudem, ki niso proti zdravju.

Zanimivo je, da Zdenko Domančić enake rezultate svojega dela dosega, če so pacienti poleg njega, ali pa kjerkoli drugje na svetu. Na daljavo lahko pošilja svojo zdravilno energijo drugim ljudem, ki ga zaprosijo za pomoč in ti ljudje potem to energijo začutijo, kar jim pomaga. Sam pravi, da je temu tako zato, ker v kvantni fiziki ni daljave oziroma daljava ni pomembna.

Kot pozitiven primer dela na daljavo Zdenko Domančić omenja primer hrvaškega reprezentata v rokometu Ivana Balića, ki si je poškodoval nogo. Zdenko Domančić je na daljavo (sam je bil na Hrvaškem, na otoku Ugljenu, Ivano Balić pa v Pekingu na Kitajskem) Ivanu Baliću pomagal ozdraviti poškodbo. Pomoč zdravilne energije Zdenka Domančića na daljavo je Ivanu Baliću pomagala pri ozdravitvi poškodbe noge. Poškodba noge pri Ivanu Baliću je tudi dokumentirana, tako da o zadevi obstajajo dokazi.

Zdenko Domančić poučuje zdravljenje na daljavo tudi zainteresirane tečajnike, ki na tečaju oziroma šolanju poleg drugega osvojijo metodo zdravljenja na daljavo in jo uporabljajo na svojih pacientih.

Domančić ni nek poseben vernik, ne verjame v obstoječe religije, skoraj bi se lahko reklo, da je ateist, kar zadeva obstoječe religije, verjame pa, oziroma se zaveda v obstoj Stvarnika.

Domančić se ne zanaša na diagnoze zdravnikov, ampak paciente diagnosticira sam s posebnim postopkom, na podlagi katerega ugotovi, kaj je narobe z bolnikom.

Čeprav nekateri skeptiki pravijo, da je lahko uspešnost zdravljenja s strani bioenrgetika Domančića zgolj posledica placebo efekta, ko pacienti mislijo, da mu nekaj pomaga in se zato stanje pri njih navidezno ali celo resnično izboljša, pa sam pravi, da to ne drži, da gre pri njem dejansko za njegovo energijo, ki jo pošilja, gre za njegovo zdravilno energijo, ki pomaga drugim ljudem.

Na koncu podajamo zanimiv videoprispevek o Zdenku Domančiću, na katerem je predstavljeno njegovo življenje in njegovo delo.

Zdenko Domančić – Ruke

Preberite si tudi najnovejši članek Jutarnjega lista, v katerem je objavljen intervju z znanim bioenergetikom Zdenkom Domančićem.

Jutarnji list: Bioenergetičar Domančić: ‘Nisam prorok. Ja sam besmrtan, ja to znam. I vi ste, ali to ne znate’



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    V Sloveniji deluje veliko učencev Zdenka Domančića, ki kot bioterapevti zdravijo po njegovi metodi

    Kot smo povedali že v članku, poleg Zdenka Domančića obstajajo tudi njegovi “diplomanti” oziroma njegovi učenci, ki so se pri Zdenku Domančiću in širše učili bioenergije.

    Po pričevanjrih pacentov oziroma njihovih svojcev je v Sloveniji kar nekaj učencev po metodi Zdenka Domančića, ki uspešno pomagajo ljudem, katerim klasična medicina ni bila sposobna rešiti njihovega zdravstvenega stanja.

    Iz pogovorov po internetu se je izkristaliziralo nekaj imen ljudi, ki pomagajo zdraviti z bioenergijo.

    Če jih naštejemo nekaj.

    Jože Rat Škrabar – dela v Kopru in Strunjanu
    Željko Šušnjara – iz Grosupljega in slovi kot eden najboljših učencev Zdenka Domančića (nekaj časa je bil na Tajskem, a se je ponovno vrnil v Slovenijo in sedaj dela v Lavrici – http://www.mojbioterapevt.com)
    Matej N. – Učenec Zdenka Domančića iz Novega mesta (http://biohealing.org/)
    Rok Mitić – Učenec Zdenka Domančića (http://bioterapija-rokmitic.eu)
    Robert Zupančič iz Ljubljane (http://www.regresija.net)
    Aleš Turnšek – Učenec Zdenka Domančiča iz Ljubljane (http://www.bioenergetik.si)
    Bioquantum iz Ljubljane

    Več informacij najdete na forumu Med.over.net.

    Med.over.net: Bioenergetik Zdenko Domančić (in njegovi učenci v Sloveniji)

  2. admin pravi:

    Pred časom je bila izdana knjiga z naslovom Modrosti Zdenka Domančića. Gre za knjigo, v kateri je zbranih 99 modrosti bioenergetika Zdenka Domančića, ki jih ta poučuje na svojih predavanjih, terapijah in intervjujih.

    Knjigo je napisala avtorica mag. Simona Kolar Tomažič.

    Slovenska verzija knjige je dosegljiva v knjigarnah. Trenutno stane 22 evrov.

    Knjiga bo junija dobila tudi svojo hrvaško verzijo Mudrosti Zdenka Domančića.

    Naslovnica in zadnja platnica knjige Modrosti Zdenka Domančića

  3. admin pravi:

    Še več slovenskih bioenergetikov, ki delujejo po metodi Zdenka Domančića

    V Sloveniji je še kar nekaj bioenergetikov, ki delujejo po metodi Zdenka Domančića.

    V enem zgornjih prispevkov smo jih že našteli nekaj. Tu pa seznam dopolnjujemo z novimi imeni.

    Franci Lorger – Bioenergetik in zdravilec po metodi Zdenka Domančića (Več o njem: http://www.zdravje.si/franci-lorger-zdenko-domancic-alternativno-zdravljenje-zdravilec)
    Roman Svetlin – Bioenergetik in zdravilec po metodi Zdenka Domančića (http://www.bioterapevt.com/)
    Matija Mernik – Bioenergetik, ki deluje po metodi Zdenka Domančića (http://www.mernik.org/)
    Dr. Marko Peršič – licencirani bioterapevt, ki zdravi po metodi Zdenka Domančića (http://www.bioterapija.si/)
    Društvo bioenergija Ljubljana. Predsednica društva je Nevenka Gajšek, ki je prav tako učenka Zdenka Domančića. (http://www.bioterapija-rs.si)

  4. admin pravi:

    Tudi sin Bojana Križaja je učenec Zdenka Domančića

    Licencirani bioenergetik in učenec Zdenka Domančića je tudi sin slovenskega smučarja Bojana Križaja, Boštjan Križaj. Številka njegove licence je 00003.

    Boštjan Križaj je postal eden najtesnejših sodelavcev Zdenka Domančića.

    Stran Zdenka Domančića: Boštjan Križaj

  5. admin pravi:

    Bioterapevtov, ki delajo po metodi Zdenka Domančića, je še več. Poleg zgoraj navedenih so še naslednji:

    Primos Rappl iz Kranja – Licencirani bioterapevt po metodi Zdenka Domančića (http://www.primosrappl.com/)
    Jože Topolovec – Dipllomiran bioterapevt po metodi Zdenka Domančića (http://www.bioterapije.si/)
    Mateja Krašovec Pogorelčnik in Janez Kraškove, hči in oče, oba bioterapevta po metodi Zdenka Domančića (http://www.bioenergija-bioterapija.si)
    Boris Štrukelj in Slavica Štrukelj Kokoravec – bioterapevta po metodi Zdenka Domančića (http://www.bioterapija.com)
    Barbara Fajfar – Učenka Zdenka Domančića (http://www.refleksna-terapija.com/)
    Bioterapevtska družina Lorger (Franc, Ivan, Goran) je družina, kjer so vsi člani družine šli skozi šolanje pri Zdenku Domančiću in si pridobili diplome. (http://www.bioterapija-lorger.com)

Odgovorite