torek, 6.september.2016 - 20:55

Na Dossier korupcija smo predvideli nevarnost za ruskega predsednika Vladimirja Putina

V službeno vozilo predsednika Putina se je kar naenkrat zaletel drugi avtomobil, ki je prišel z nasprotne smeri

Ruski službeni avtomobil uničen v hudi prometni nesreči. Putinov najljubši voznik je umrl.

Ruskega predsednika Vladimirja Putina v vozilu v času nesreče ni bilo, saj se je mudil na srečanju na Kitajskem.

Na Dossier korupcija smo predvideli nevarnost tako za Angelo Merkel kot za Vladimirja Putina

angela_merkel_in_vladimir_putin

Na Dossier korupcija smo prek portala Twitter predsedniku Rusije Vladimirju Putinu na njegov angleški Twitter naslov poslali tvit, v katerem smo ga opozorili na naša predvidevanja oziroma videnja, v katerih smo začutili nevarnost za ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Tvit (oziroma dva tvita), ki smo ga napisali Vladimirju Putinu, je naslednji.

Tvita, s katerima smo opozorili Vladimirja Putina na nevarnost

Slovenski prevod:

“Vladimir Putin mora biti previden. Nekaj se bo zgodilo. Mora povečati svojo varnost in/ali zdravje.”

“Ta nenavaden in srhljiv občutek imamo že par dni.”

Sedaj se je izkazalo, da se je v zvezi z Vladimirjem Putinom res nekaj zgodilo.

In sicer je bilo uradno vozilo Vladimirja Putina v Moskvi udeleženo v prometni nesreči.

Nek marcedes se je iz neznanega vzroka zaletel v uradno vozilo. Voznik uradnega vozila, ki ima 40 let izkušenj, je ostal na mestu mrtev. To je bil najljubši voznik Vladimirja Putina.

Vladimirja Putina v vozilu ni bilo, saj se gospod Putin nahaja na srečanju G 20 na Kitajskem.

V prometni nesreči v Moskvi je življenje izgubil najljubši voznik Vladimirja Putina. Umrl je v prometni nesreči s službenim vozilom.

Daily Mail: Vladimir Putin’s official car is involved in a head-on crash in Moscow which killed the Russian president’s ‘favourite chauffeur’ 

Slovenske novice: VIDEO: Putinov BMW raztreščen, voznik umrl na kraju

Sicer ne moremo reči, da je bilo naše predvidevanje glede Vladimirja Putina vezano ravno na omenjeni dogodek (čeprav je lahko tudi – glede na določene slike), ampak je pa zanimivo in kaže na to, da mora Vladimir Putin povečati svojo varnost, oziroma jo mora ohranjati na visoki ravni.

V preteklosti smo že večkrat opozorili na nevarnosti, ki pretijo nekaterim ljudem.

Med drugim smo opozorili na nevarnost za Angelo Merkel. In sicer, da jo bo nekdo ogrozil zaradi njene begunske politike. Rekli smo, da ji preti atentat osebe, ki se ne bo strinjala z njeno odprto politiko do beguncev.

To smo zapisali kot medklic v enem izmed naših člankov na temo begunske krize.

Dossier korupcija: Francija se spreneveda. Madžarski očita postavitev ograje na srbski meji, sama pa je pomagala z ograjo utrditi mejo pri Calaisu. Off the record: Angela Merkel bi se morala malo bolj paziti. Dobili smo občutek, da bi se lahko nanjo izvedel atentat. – 31.8.2015

Takrat je res prišlo do napada. Vendar ni bila napadena Angela Merkel, ampak političarka, katero je Angela Merkel podpirala in je bila prav tako zagovornica politike odprtih vrat do beguncev.

Gre za političarko Henriette Reker, katero je napadel moški, ki se ni strinjal z odprto politiko do beguncev.

Kasneje se je izkazalo, da je moški imel v mislih napasti Angelo Merkel, a ko je ugotovil, da je varovanje Angele Merkel na preveč visokem nivoju in se ji zato ne bi mogel približati dovolj blizu za uspešen napad, je izbral bolj enostavno tarčo.

Al Jazeera: Attack on German politician ‘linked to refugee crisis’

Die Welt: Henriette Reker: Attentäter wollte eigentlich Angela Merkel töten

Očitno spiritualna sfera prinaša novice in opozorila, ki se jih ne sme spregledati.

Žal pa te novice niso nikoli (oziroma ponavadi niso) čisto konkretne, v smislu – to se bo zgodilo takrat in takrat ob tem in tem dogodku.

Človek nikoli ne ve, kaj se mu lahko zgodi. Nesreča, napad ali kaj nepričakovanega se lahko zgodi kadarkoli. Zato previdnosti nikoli ni odveč.

Naj na koncu opozorimo, da se je tudi slovenski premier Miro Cerar izognil smrti, kjer so ga rešile silnice, ki so preprečile, da bi se odpeljal z avionom, ki je doživel nesrečo, v kateri so umrli vsi potniki v letalu. Več o tem si lahko preberete v našem članku.

Dossier korupcija: Miro Cerar je bil leta 1981 na robu smrti. Rešile so ga »zunanje silnice – energije, ki so ga usmerile stran od gotove smrti«.



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Opomba. Zamenjani videoposnetek nesreče, saj je prvotni videoposnetek uporabnik odstranil z Youtube-a.

  2. admin pravi:

    Opomba: V nekaterih medijih smo prebrali, da naj bi posnetek prometne nesreče, v kateri je umrl najljubši voznik Vladimirja Putina, nastal že 2.9.2016 na televiziji CCTV.

    A obstaja dejstvo, da je bila svetovna javnost s tem seznanjena šele 6.9.2016. Iz tega datuma izvirajo tudi vsi dostopni videoposnetki nesreče. Z njimi smo se seznanili tudi sami šele 6.9.2016, najprej iz spletnega članka Slovenskih novic.

    Ker smo naš članek zapisali kot morebitno uresničitev našega predvidevanja (nekaj dni smo imeli nek neprijeten občutek, da bi se lahko nekaj zgodilo v zvezi z ruskim predsednikom Putinom, 5.9.2016 pa smo to prek Twitterja prenesli tudi Putinu (oziroma njegovim sodelavcem) na angleški Twitter naslov Vladimirja Putina), smo zavoljo naše verodostojnosti na Dossier korupcija temeljito preiskali, ali bi se lahko kakšna novica o tem nahajala že pred 6.9.2016, a tega nismo zasledili. Vsi svetovni članki in tudi videoposnetki na to temo imajo datum 6.9.2016.

    Informacijo o tem, da naj bi videoposnetek nesreče nastal že 2.9.2016, smo zasledili tukaj. Ta članek je objavljen 7.9.2016.

    Na žalost na CCTV, ki se omenja kot referenčni medij, nismo zaznali nobene novice v zvezi s tem.

    Skratka. Novica o nesreči in smrti Putinovega voznika v službenem avtomobilu je v (svetovno) javnost prišla 6.9.2016.

Odgovorite