nedelja, 22.avgust.2010 - 17:20

22-letni britanski pevec storil samomor kar na rock festivalu malo po nastopu

Samomorilci izberejo različne načine za končanje svojega življenja. Eden izmed njih je tudi skok s telekomunikacijskega stebra.

Poletni meseci so polni samomorov, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. V Sloveniji se je zvrstilo že kar nekaj samomorov in poskusov samomora, nazadnje je samomor poskušl storiti občan občine Sevnica v kraju Peskra, ki je samomor poskušal storiti zastrupitvijo. Nekaj samomorov je znanih iz Hrvaške, šlo je za skoke iz nadvozov na cesto, za skok pred vozeči avtomobil na avtocesti, za skok pred brzeči vlak, za skok z višine, iz nebotičnika, pa tudi za samomore s strelom v glavo, med njimi je najbolj odmeven samomor, ko bivši fant ni mogel preboleti razpada zveze s svojo punco, zaradi česar jo je umoril s strelom v glavo, kot tudi njenega brata, ki ji je želel pomagati. Nato si je sodil še sam s strelom v glavo. Vsi so mrtvi.

V Sloveniji so pa že znani samomor ženske, ki se je obesila v gozdu, samomor moškega, ki si je sodil v tunelu Dekani, njegovo truplo pa je zoglenelo, policisti pa sumijo na podlagi podatkov iz nadzornih kamer, da gre za 23-letnika iz Logatca, zelo odmeven je bil samomor nekdanjega alpskega smučarja Saša Robiča, ki je skočil v smrt iz viadukta Peračica.

No. Tudi na tujem so se dogajali samomori.

Znan je samomor nekega oboževalca glasbene skupine, ki se je vrgel z višine na oder kar pred nastopajočimi člani skupine, ki so se seveda šokirali ob padcu samomorilca pred njih.

Nazadnje se je zgodil samomor pevca britanske skupine. Charles Haddon je skupaj s skupino pel na rock festivalu v Belgiji. Malo po nastopu se je odločil storiti samomor. Splezal je na telekomunikacijski drog in se  namerno vrgel z njega s ciljem končati svoje 22 let trajajoče življenje.

Samomorilci za storitev samomora kot je razvidno iz primerov, izberejo različne načine, nekateri so bolj, drugi manj uspešni.



Značke prispevka:

Odgovorite