četrtek, 13.junij.2019 - 17:05

Slovenska policija ni imuna pred kriminalom in mafijskim povezovanjem

SLOVENIJO OBVLADUJE POLICIJSKA MAFIJA OZIROMA SKOZI SKORUMPIRANE POLICISTE MAFIJSKE IN KRIMINALNE STRUKTURE.

Slovenija je država, ki zavestno tolerira izjemno količino policijske nesnage, to je skorumpiranih in kriminalnih policistov, ki načrtno zlorabljajo policijska pooblastila za kriminalno in škodoželjno delovanje proti posameznikom.

Nekateri policisti se družijo z najbolj podlimi in kriminalnimi osebami iz lokalnih okolij in jih očitno servisirajo z vidika policijskih pooblastil.

Najbolj kriminalno jedro policistov je na področju jugovzhoda Slovenije, kjer so policisti dejansko en popolnoma kriminalen skupek.

Policisti tam niso samo kriminalni, ampak tudi izrazito primitivni, nestrpni, moralno izprijeni in pokvarjeni.

Slovenija ta kriminal in pokvarjenost tolerira in celo spodbuja. Predvsem v času, ko je bil premier Miro Cerar, se je policija močno poslabšala, v posameznih mestih celo kriminalizirala. Policisti so postali neke človeške podgane, ki sodelujejo z mafijo in kriminalci izven policije.

Cel sistem policije se je ponekod v celoti izpridil.

Policisti ščitijo kriminalce, da ti lahko počnejo, kar se jim zahoče.

Prirejajo dogodke, z ljudmi izven policije sodelujejo v intrigah proti posameznim ljudem.

Policijska sindikata pa pogosto ščitita takšne policijske kriminalce.

Tako se policijskim kriminalcem v Sloveniji še dodatno utrjujejo krila.

Od policijskih kriminalcev imajo največ koristi lokalne mafije.

Konkretneje.

Novo mesto, Krško, Brežice, in še nekatera mesta v bližini, so gnezda policijske mafije, nekih na pol kriminalnih skupin slovenskih policistov, ki so sramota za policijski poklic.

Tako kot je kriminalce znotraj Slovenske policije ščitila oblast Mira Cerarja, to počne tudi sedanja oblast Marjana Šarca.

Ščiti se ene najbolj ogabnih in pokvarjenih ljudi v Slovenski državi, ki dodatno varujejo in krepijo mafijo in kriminal na lokalni ravni.

Slovenija se je zaradi tega z vidika pravne države popolnoma izpridila.

Dokler bodo takšne človeške smeti v policiji, kot so trenutno prisotne na področju Novega mesta, Krškega, Brežic, do takrat bo policija ostala gnezdo policijske mafije, ki obvladuje državo.

Pod vodstvom nekdanjega komandirja novomeške policijske postaje se je ta mafija razbohotila in dobila razmere večje organiziranosti kot sama policija. Začela je vplivati na policijo, predvsem skozi kriminalne policiste.

Občasno izgleda, kot da so nekateri novomeški policisti na plačni listi jugovzhodne mafije. Enako velja za kriminalce znotraj novomeškega oziroma širše jugovzhodnega sodstva.

Praktično imajo neke skrajno kriminalne strukture neverjeten vpliv na policijsko mafijo na jugovzhodu države. Tu sodi tudi zelo problematična mamilarska mafija, katero po besedah samih policistov ščitijo v Ljubljani, verjetno zato, ker jih zalaga s kokainom, bolj pa zaradi vsiljene evropske politične korektnosti, kar zadeva določene manjšine.

Jugovzhodu skozi skorumpirane policiste vladajo kriminalci.

Zaradi kriminala ne trpi le sama država, ampak tudi nekateri posamezniki, ki so postali žrtev povezanih kriminalnih skupin.

Nekateri ljudje se soočajo s podobnimi posledicami, kot žrtve kakšnega totalitarnega sistema, to je totalitarnega sistema v tej državi, ki še vedno obstaja.

Tudi v EU se Slovenija vede totalitarno.

Seveda je policija nujno potreben organ in sam kot takšen ni problematičen. Nastane pa težava, če se v ta organ zaposli ljudi, ki svojega dela ne opravljajo pošteno ali pa se povežejo z nekaterimi kriminalnimi skupinami od zunaj in zlorabljajo policijska pooblastila za neke lastne interese, bodisi prikrivanje lastnih dejanj, bodisi napade na nezaželene ljudi. In to se v Sloveniji dogaja.

Politična oblast žal zaradi lastnih interesov ni sposobna oziroma noče videti tega problema in kot noj zariva glavo v pesek, češ da je vse v redu, čeprav ni.

Nepripravljenost politike priznati ta problem je glavni razlog, zakaj se stanje v Slovenski policiji z vidika moralnosti policistov vseskozi poslabšuje. Tako je policija ponekod postala servis za kriminalne združbe ali posameznike, ki prek zvez v policiji udejanjajo neke svoje interese. Problem je, če s tem povzročijo škodo drugim ljudem.

In Slovenska policija je škodo posameznim državljanom že povzročila. Država bi morala to škodo na nek način skompenzirati. Tudi brez sodišč, ki so zelo neučinkovita in tudi sama nagnjena k prikrivanju zadev v zvezi s policijo, sploh v sredinah, ki so močno skorumpirane, recimo jugovzhod države.



Odgovorite