nedelja, 3.maj.2020 - 21:19

ODPRTO PISMO SLOVENSKEGA POLICISTA: Slovenski policist Slovensko policijo označil za gnojno tvorbo in dal odpoved.

PRETRESLJIVO ODPRTO PISMO NEKDANJEGA SLOVENSKEGA POLICISTA

SLOVENSKI POLICIST OGORČENO:

»Res sem srečen, da sem zapustil to gnojno tvorbo imenovano Slovenska policija.«

Slovenska policija je postala grozljiva državna tvorba, ki načrtno uničuje ljudi, bodisi sama, še bolj pa v navezi z določenimi kriminalnimi in pokvarjenimi skupinami ali posamezniki izven policije, za katere dela umazana dela s ciljem obračunavanja s posamezniki.

Slovenski policisti so ena najbolj problematičnih skupin prebivalstva v Republiki Sloveniji. Ljudje brez integritete, brez človeškosti, ljudje polni zlobe in koruptivnega delovanja.

Sicer so tudi zelo pretvorni ljudje, ki svojo zlobo in pokvarjenost zelo dobro prikrivajo z lažmi in potvarjanjem dejstev.

Na žalost tudi sami zelo dobro poznamo, kako pokvarjeni so slovenski policisti. Gre za ljudi, ki si ne zaslužijo naziva človek.

Tudi znotraj Slovenske policije se najdejo ljudje, policisti, ki se razočarajo nad stanjem v sami policiji, saj v njej ne vidijo organa, ki se bori za pravico in poštenje, ampak zlohotni organ, ki deluje na mafijski način.

Spodaj podajamo odprto pismo slovenskega policista, ki pravi, da je Slovenska policija gnojna tvorba in da je srečen, da je zapustil vrste Slovenske policije.

Pismo policista, ki kroži po slovenskem spletu, podajamo v originalni, nelektorirani obliki. Smo pa zadeve zaradi lažje čitljivosti razdelili na paragrafe:

02.05.2020 ob 09:57
Zapis enega policista

Odprto pismo policistom!!

Dragi moji nekdanji sodelavci policisti.

Res sem srečen, da sem zapustil to gnojno tvorbo imenovano Policija.

Nekoč sem z veseljem opravljal to delo in s ponosom nosil uniformo.

Ste pozabili, da ste v službi naroda? Kako boste ljudem pogledali v oči, ko boste ponovno stavkali za svoje pravice in zahtevali podporo naroda? Ste pozabili, da vas operativcev ni niti za eno manjše slovensko mesto? Ritoliznikov na položajih tako ali tako nikoli nisem štel za policiste, razen svetlih izjem, kateri niso izgubili občutka za sočloveka in so še vedno znali razmišljati s svojo glavo.

Ko smo se dogovorili, da bomo stavkali na način, da gremo vsi v bolniški stalež, koliko vas je šlo? Jaz sem šel in bil zaradi tega tega šikaniran s strani vodstva.

Poslanstvo policista ni služenje elitam in političim strankam, ampak ljudem. Policist je v službi naroda. Seveda je ljudi potrebno tudi kaznovati, ko kršijo zakone, v prvi vrsti pa jim je potrebno pomagati, ko jih kdo obkrade, je nasilen proti njim….

Se grebete samo za dodatek v kriznih razmerah?

Skozi vso mojo policijsko kariero sem se boril za pravice navadnih smrtnikov in zaradi tega tudi izgubil napredovanja v plačnih razredih in v nazivih. Ampak dragi moji bivši “sodelavci”, jaz bom lahko vedno pogledal ljudem v oči. Imam čisto vest. Nikoli nisem nastopil proti ljudem!!

Kaj ste res popolnoma izgubili občutek za človečnost, ne premorete kančka empatije? Iz lastnih izkušenj vem, da vas vsaj 90% niti ne ve kaj pomeni altruizem, ker slepo sledite ukazom. Ste še vsaj malo ljudje, ali ste postali roboti in po Cankarju za hlapce rojeni ter za hlapce vzgojeni? Sram me je, da ste moji nekdanji sodelavci, razen svetlih izjem.

Malo se vprašajte, če se boste s takšnim hlapčevstvom učakali penzije? Narod vas bo odnesel in jaz bom v prvi vrsti!!

Lahko se po naročilu vodstva policije in lokalnih policijskih šerifov spravite name. Lahko me čakate za vsakim ovinkom in mi date “pihat”. Če se boste spravili nadme boste samo pokazali, da ste navadne “pičke”.

Vedno sem vsakemu šefu v obraz povedal kaj mu gre in v 99.9% so bili lahko samo tiho, saj niso imeli protiargumentov. Seveda so me poskušali ustrahovati z različnimi prijemi, odvisno od “šefa“.

Ne pozabite, da ste v službi naroda in da vam narod lahko tudi sodi. Ne bi želel biti na nasprotni strani barikad, vsekakor pa bom na strani pravice in naroda, ker razmišljam s svojo glavo.

Ne vem, kako strokovno vodite postopke in raziskujete kazniva dejanja, če pa vam je logično razmišljanje postalo tuje? Če pa logično razmišljate, po drugi strani pa vas je strah, da bi se izpostavili, potem pač zapustite policijske vrste, saj niste za ta plemenit poklic.

Za vzgled si vzemite policiste v poljskem Gdansku, kjer so policisti odložili ščite in stopili na stran naroda!

Ne pozabite, da kar seješ, to tudi žanješ ter da se vse vrača in vse se plača.

Konec pisma. Očitno so tudi znotraj Slovenske policije policisti nezadovoljni, ker vidijo, da tam ni poštenja. Kako je šele državljanom, ki jih na piko vzamejo pokvarjeni policisti znotraj Slovenske policije? Hudo.



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Odprto pismo je v preteklosti poslal še en policist. Ta se je razpisal o razvpiti aferi Koprivnikar

    To ni edino odprto pismo kakšnega od slovenskih policistov.

    Odprto pismo je napisal še eden od slovenskih policistov, kjer je opisoval dogajanje v zvezi z namernim dogovarjanjem policistov, kako naprtiti pozitiven alkotest tedanjemu ministru Koprivnikarju.

    Javno pismo policista se nahaja na naslednjem naslovu.

    Dnevnik: ODPRTO PISMO JAVNOSTI IN VODSTVU SLOVENSKE POLICIJE – 27.2.2016

    Afera Koprivnikar je sicer zelo zanimiva. Boris Koprivnikar je bil svoj čas minister za javno upravo in kot takšen glavni pogajalec glede policijskih plač. Policisti so zahtevali 35 odstotno povišanje plač, Boris Koprivnikr pa jim je odvrnil, da lahko na to kar pozabijo. To je bilo dovolj za bes policistov in željo po maščevanju policistov nekooperativnemu ministru tedanje vlade Mira Cerarja.

    Policisti so se prek zloglasnega družbenega omrežja Facebook znotraj zaprte Facebook skupine dogovarjali, kako zasačiti Borisa Koprivnikarja pijanega. Vedeli so, da bo šel na koncert v enega od škofjeloških pubov in ker so predpostavljali, da bo tam tudi pil, so se odloči, da na tistem mestu postavijo policijsko patruljo. Povedali so, da bodo vse sodelujoče v patrulji nagradili z večerjo, če jim uspe ustaviti ministra Koprivnikarja in mu dati alkotest, ki bi pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola.

    To se je tudi zgodilo. Vendar minister Koprivnikar ni popil dosti, le dva kozarca, zato je alkotest pokazal, da je imel še dovoljeno količino alkohola v krvi. V tem pogledu je policijska zaseda spodletela.

    Sicer je Policijski sindikat Slovenije (SPS s sedežem v Celju) policistom, ki bodo uspeli Koprivnikarja ujeti v past, obljubil tudi plačilo vikend paketa v termah.

    V zlohotnem namenu je sodelovalo več policistov z različnih koncev Slovenije, med njimi tudi novomeški funkcionar Policijskega sindikata Slovenije.

    Novo mesto je sicer izrazito kriminalno in mafijsko mesto, policisti znotraj novomeške policijske postaje in širše novomeške policijske uprave pa so izrazito kriminalni in pokvarjeni. Jugovzhod države je prepreden s policijskim kriminalom. To je potrebno dodati, kajti sami smo osredotočeni predvsem na obravnavo policijskega kriminala na jugovzhodu države, ki je slovenski “divji zahod”, dejansko slovenski “divji jugovzhid”, kjer policija ni problematična le per se, torej kot sama, ampak je še toliko bolj problematično, da je močno povezana s tamkajšnjo lokalno mafijo in kriminalci izven policije, ki tako skupaj tvorijo en mafijski konglomerat novomeške oziroma jugovzhodne mafije. Konglomerat, v katerem je povezana policijska, romska, narko mafija in pa lokalne mafije, po našem mnenju pa so znotraj te mafije tudi sodniki, tožilci, zdravniki, odvetniki, podjetniki, lokalni politiki, praktično ljudje iz vseh koncev in iz vseh družbenih struktur. Gre za eno sredino, ki je v popolnosti obvladovana s strani mafije. Zanimivo je, da imajo vsi člani te mafije formalno običajne službe, razen Romov, ki so praviloma brezposelni, Obstaja pa tudi ta neformalen del, kjer so povezani v mafijske združbe. Zato sami večkrat predvsem za Novo mesto rečemo Novo mesto – mafijsko mesto. Ravno policija ima v tej mafijski sredini eno osrednjih negativnih vlog, ker so policisti zelo podvrženi različnim vplivom.

    Ta afera Koprivnikar je bila po svoje še celo benigna, vendar kaže na to, kako so policisti sposobni zlorabljati svoja pooblastila, sploh nad ljudmi, na katere se načrtno spravijo.

    To so stvari, ki spominjajo na totalitarne čase. Sami izrazito dobro vemo, kako pokvarjeni so nekateri policisti, zato tudi zahtevamo odstranitev nekaterih iz Slovenske policije.

    Več o tem, kaj se je dogajalo v zvezi z nekdanjim ministrom Borisom Koprivnikarjev, si preberite v naslednjem članku.

    Slovenske novice: Policisti lovili pijanega ministra

    Zanimivo je, da policijska zamera ne pozna meja.

    Kot je znano, so policisti, ki so bili največji krivci v aferi Koprivnikar, izgubili službo v Slovenski policisti, zato je bila jeza policistov na Borisa Koprivnikarja zelo velika.

    Boris Koprivnikar je sicer oktobra 2018 izstopil iz stranke SMC.

    Septembra leta 2019 pa so policisti Borisa Koprivnikarja vendarle ujeli pijanega, vendar on takrat seveda že dalj časa ni bil več minister. Ker ni bil več niti v politiki, se je vedel dosti bolj pohlevno, saj se zaveda, da kot navaden državljan (torej ne politik, policist, zdravnik, odvetnik, tožilec, sodnik in še nekaj privilegiranih poklicev) nima nobene moči v državi.

    Dnevnik: Koprivnikar tokrat napihal. Nekdanji minister za javno upravo Boris Koprivnikar je minuli teden vozil pod vplivom alkohola. Prekrška ne zanika, kazen je 600 evrov in osem kazenskih točk.

Odgovorite