petek, 22.maj.2020 - 14:06

Tomaž slak mora biti odstranjen iz Slovenske policije zaradi kriminala PP NM v času njegovega vodenja

Dušan Fifolt je (zaenkrat) rehabilitiran, a krivda za svinjarije in kriminal, ki so ga počeli policisti Policijske postaje Novo mesto ostaja na tistem, ki je vodil Policijsko postajo v času nepravilnosti. To je bil Tomaž Slak. 

TOMAŽA SLAKA JE POTREBNO ODSTRANITI IZ SLOVENSKE POLICIJE.

Tomaž Slak je bil zavoljo napake na spletni strani Slovenske policije oziroma določene dezinformacije oziroma informacijskega šuma, zaradi katerega je na površje izplavalo napačno ime, pod ščitom Dušana Fifolta. Vendar sedaj je vse prišlo na svoje mesto. Ob imenu Tomaža Slaka se je, glede na to, da ga je po zamenjavi na mestu komadirja Policijske postaje Novo mesto, Janez Ogulin postavil k sebi, v okvir Policijske uprave Novo mesto, ponovno izpostavila tudi krivda Janeza Ogulina, direktorja Policijske uprave Novo mesto.  

Ker je bila škoda velika, mora priti do kazni.

Policijska postaja Novo mesto je postala gnezdo kriminalnega policijskega kadra. Gre za kader, ki je izoblikoval praktično mafijski način delovanja. Tomaž Slak, ki nosi objektivno odgovornost za svinjarije in kriminal policistov novomeške policijske postaje, predvsem v letih 2018 in 2019, ni edina problematična oseba v Slovenski policiji. PP Novo mesto bi morala svoj kader zamenjati praktično v celoti.

Tomaž Slak je človek, ki ne bi smel več biti zaposlen v Slovenski policiji.

Tako kot je potrebno odstraniti njega, je potrebno odstraniti tudi ves njegov vpliv na Slovensko policijo kot organizacijo.

Problem Republike Slovenije je v tem, da so v njenih organizacijah zaposleni ljudje, ki so škodljivi in problematični. Ljudje, ki spodbujajo razrast kriminala znotraj posameznih ustanov.

Ravno zaradi tovrstnih ljudi v Slovenski policiji je Slovenska policija na posameznih področjih postala leglo mafije in kriminala.

Določeni ljudje v Slovenski policiji so naredili preveč škode, da bi bila upravičena njihova prisotnost v posameznih ustanovah.

Prisotnost Tomaža Slaka v Slovenski policiji je močno moteča.

Problem ni samo on. Celotna Policijska postaja Novo mesto je gnezdišče policijskih kriminalcev, človeške nesnage, ki si ne zasluži nositi policijske uniforme.

Če država ne odstrani Tomaža Slaka iz Slovenske policije, bo to dokaz, da ščiti kriminal znotraj slovenske policije.

Prav tako bi bilo potrebno analizirati delo direktorja novomeške policijske uprave Janeza Ogulina. Natančneje. Zakaj ta človek dopušča takšno vzdigovanje in kopičenje kriminalnega kadra znotraj Slovenske policije na področju, katerega pokriva.

Slovenija ima resnično nenormalno kriminalen in moralno pokvarjen kader znotraj Slovenske policije. Praktično je Slovenija močno obremenjena s policijsko mafijo. Vsaj njen jugovzhod

Slovenijo je lahko sram, kakšne smeti ima zaposlene znotraj Slovenske policije.

To ni normalno, da v Slovenski policiji največje smeti izplačajo na površje. To samo dokazuje, kako zanikrno moralni sistem vlada v tej državi.

Sicer to vse nakladanje v tem članku ni nič. Velja samo eno. Tomaž Slak mora biti odstranjen iz Slovenske policije in vpliv Tomaža Slaka mora biti odstranjen iz Slovenske policije. Ta človek ne sme biti del Slovenske policije.



Odgovorite