sobota, 27.junij.2020 - 22:15

27. junij – dan Slovenske policije

 

SLOVENSKI DAN POLICIJE BI LAHKO PREIMENOVALI V SLOVENSKI DAN POLICIJSKEGA KRIMINALA

 

Anton Travner je prišel na čelo ene najbolj kriminalnih državnih organizacij v Republiki Sloveniji. Pod njegovim vodstvom so ponekod kriminalni policisti očitno dobili krila. Ni nujno, da je za to kriv on sam, ampak dejstvo, da v času med zamenjavo policijskega vodstva (v času določenega brezvladja) pokvarjeni policisti naredijo največ škode.

Z novim šefom Slovenske policije Antonom Travnerjem smo dobili občutek, da se začenja obdobje povečevanja policijskega kriminala in zlorab policijskih pooblastil po naročilu zunanjih silnic.

Slovenska policija je že sedaj organizacija, v kateri je zelo veliko kriminalnega kadra, ki zlorablja policijska pooblastila.

Nekateri so se v policijo najbrž tudi včlanili, da bi lahko zlorabljali policijska pooblastila za tiste, s katerimi so povezani.

Določeni iudici kažejo, da so sedaj nekatere osebe dobile nek zalet za povečevanje dejanj zoper posameznike.

Stanje, ki je bilo že do sedaj zelo slabo, se torej poslabšuje in obstaja velika nevarnost, da bo policijski kriminal dobil neslutene razsežnosti.

Nekateri pokvarjeni slovenski policisti določenim ljudem s pomočjo drugih prav tako do obisti pokvarjenih ljudi, življenje spremenijo v inferno, to je pekel.

Nekatere policiste, ki so zelo pokvarjeni in načrtno povzročajo škodo ljudem in uničujejo njihova življenja iz človeške zlobe in pokvarjenosti, bi morala kaznovati višja sila, saj je Slovenija preveč skorumpirana država, da bi bila sposobna kaznovati kriminal določenih policistov.



Odgovorite