torek, 7.september.2010 - 04:44

Nov homofobni napad v Ljubljani. Moški je uriniral po lezbijki in ji s pestjo razbil obraz.

Slovenija bi morala narediti nekaj v zvezi s homofobijo, ki jo v Sloveniji promovira predvsem katoliška cerkev in primitivne skupine, ki jih podpira ta cerkvena organizacija. Anton Stres bi se lahko zamislil nad tem, kako katoliška cerkev s svojimi nauki spodbuja nasilje primitivnih skupin v Sloveniji.


Zaradi povečane homofobije, katero v državi Sloveniji neti predvsem katoliška cerkev z  Antonom Stresom na čelu, ter primitivni politiki iz vrst SDS-a, NSI-ja ter nekatere primitivne civilne iniciative, se povečuje tudi število homofobnih incidentov.

Tokrat sta jo skupili dve lezbijki. Njun edini »greh« je bil, da sta se v nekem lubljanskem lokalu (Lokal Gromka) poljubili.

Ko je poljub videla skupina treh ljudi (dva moška in ženska), so se takoj šli »igrat« moralno policijo, a na zelo primitiven način, kot to pritiče katoliški populaciji Slovenije, ki je znana po primitivnosti in živalskosti.

Ko je eno izmed lezbičnih deklet šlo za točilni pult po pijačo, je eden izmed homofobne trojice prišel do drugega dekleta, odprl zadrgo na hlačah, izvlekel ven svoj penis in začel urinirati po dekletu. Ko ga je ta vprašala, kaj počne, ji je jezno odgovoril: »Poscal sem se nate!«. Razburjeno dekle ga je nato polilo s pijačo, saj ji ni bilo všeč dejstvo, da je nekdo uriniral po njej. Nato jo je moški z vso močjo s pestjo udaril v obraz in ji razklal ustnico na pol. Nato sta se dekleti skrili za natakarje lokala. V tem času je homofobna ženska načrtno razbila steklenico in s preostalim ostrim delom začela groziti natakarjem in lezbičnima dekletoma, ki sta se skrili za njimi. Ženska je namreč želela porezati lezbični dekleti z razbito steklenico.

Poškodovano dekle je dobilo lahko telesno poškodbo, prerezano ustnico, a bolj kot to je poškodovana lezbična obiskovalka lokala močno psihično prizadeta, saj ni pričakovala, da se ji bo zgodilo kaj takšnega.

Policija je aretirala 34- in 39-letnika, informacij o aretaciji homofobne ženske ni.

Več si preberite spodaj:

Delo: Nad Ljubljančanko z urinom in udarcem



Značke prispevka:

Odgovorite