sobota, 11.september.2010 - 15:20

LOKALNE VOLITVE: Ali bodo tudi tokrat slovenski pevci podprli katero od političnih strank?

Ena najlepših pevk na slovenski estradi, ki je znana po svojem bujnem oprsju (katerega pri Nataliji Verboten imenujejo kar prijateljici zaradi ene od njenih pesmi), ki kar vabi k pogledu vanj (svojih bujnih prsi se je pevka v mladosti sramovala, kasneje pa je ugotovila, da so njena velika prednost), je leta 2008 nastopala za stranko SD.

 

Vir: Genspot

Lokalne volitve v Sloveniji se bližajo, tako so v polnem teku tudi predvolilne aktivnosti.

Če osvežimo spomin, kateri pevci so zabavali katere politike.

Stranko LDS sta podpirali Milena Zupančič (Cvetje v jeseni) in Nina Osenar (Big Brother).

SDS so podpirali 6packČukur, Klemen Klemen (slovenski raper, ki je znan po tem, da je šel raje v zapor, kot da bi plačal kazen zaradi prometnega prekrška) in Šank Rock. SDS-ovo himno Za Slovenijo živim, je pela Nuša Derenda, ki pa ni politična privrženka strank, ampak nastopa tam, kjer jo povabijo, nastopala je namreč tudi za LDS.

Za SD so pele Rebeka Dremelj, prva pojoča misica, ki je po zmagi na Miss Slovenije uspela tudi kot pevka, že omenjena prsata Natalija Verboten in skupina Mi 2, bolj znana po pesmih Črtica, Teta Estera. Njihove prireditve vodi Sašo Hribar.

Za SLS so peli Čuki.

Lado Leskovar in raper Nikoloski sta pela za Zares

Za Novo Slovenijo je pela Manca Izmailov, rojena Urbanc.

No, če smo začeli z lepo Natalijo Verboten, bomo tudi končali z njo.

Glede na to, da je minilo približno pol mandata od zadnjih državnozborskih volitev, podajamo pesem, ki je nam ena daleč najboljših pesmi. To je prekrasna balada. Pesem s svojim žametnim glasom prepeva bujna Natalija Verboten, ki ima naravnost božanski glas za to pesem. Naslov pesmi je Na pol poti.

 Natalija Verboten – Na pol poti



Značke prispevka: ,

Odgovorite